ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/7

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Με 2 σημαντικές αλλά αντικρουόμενες όψεις έρχεται η Τετάρτη που επηρεάζουν διαφορετικές ομάδες ζωδίων. Τα ξημερώματα έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο, που επηρεάζει κυρίως Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου είναι πολύ πιο βοηθητικό για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις για δουλειά και για τις σχέσεις μας.

Πολύ διαφορετική η όψη με την αντίθεση στον Πλούτωνα που σχηματίζει στην πορεία του πρωινού ο Ερμής από τον Λέοντα. Είναι μια εξαιρετική όψη για έρευνα, για να ανακαλύπτεις κρυμμένα μυστικά, για ψυχοθεραπεία αλλά έχει και τις αρνητικές της εκδηλώσεις όπως είναι οι εμμονές, η χειραγώγηση, η προπαγάνδα. Επηρεάζει αρνητικά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών, αλλά και Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο κάνει τη σημερινή μέρα ιδιαίτερα παραγωγική και βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Φυσικά ακόμη και στις θετικές όψεις, νιώθετε την περιοριστική φύση του Κρόνου. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος ή στην αρχή του ζωδίου η μέρα είναι πιο πιεστική καθώς ο Ερμής από τον Λέοντα έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ένταση σε μια προσωπική σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο τα ξημερώματα έρχεται για να ισορροπήσει τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική όψη αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, μιας επιχειρηματικής κίνησης, των σπουδών ή ενός ταξιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα έρχεται να σας βοηθήσει να προσγειωθείτε λίγο σε θέματα που αφορούν τη δράση σας κυρίως σε οικονομικά και επαγγελματικά  ζητήματα. Στην πορεία της μέρας η όψη που σχηματίζει με τον Πλούτωνα ο κυβερνήτης σας Ερμής από τη νέα του θέση στον Λέοντα είναι πολύ πιο έντονη και κάνει την επικοινωνία πιο δύσκολη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ξημερώματα σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σας και τον Κρόνο στους Ιχθύς που βοηθά ιδιαίτερα στο να συγκεντρώνεστε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε παραγωγικοί. Καθώς ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των ορίων και της πειθαρχίας είναι μια καλή μέρα για να θέσετε ευδιάκριτα τα όριά σας σε σχέση με τους άλλους στη ζωή σας. Στην πορεία της ημέρας η ενέργεια είναι πολύ διαφορετική καθώς ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να σας δημιουργήσει εσωτερικά ένταση.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν τις προηγούμενες μέρες, έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν σας ευχαριστούσε, η σημερινή μέρα με το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, επιβάλλει να το «διαχειριστείτε» ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Με υπομονή και επιμονή μπορείτε να το επιλύσετε. Καθώς ο Ερμής από το ζώδιο σας σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές και ύπουλες συμπεριφορές άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ιδιαίτερα θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο κάνει ιδιαίτερα παραγωγικό το πρωινό. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με μεγαλύτερη ευκολία και μετά από αρκετές ώρες υποχρεώσεων να απολαύσετε με την παρέα σας μια έξοδο. Στην πορεία της μέρας αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου με την αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες ή και να κάνετε αρνητικές σκέψεις σε θέματα δουλειάς ή υγείας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο της  Αφροδίτης με  τον Κρόνο μπορεί να βοηθήσει να προσγειωθείτε, να γίνετε πιο επιλεκτικοί στους στόχους σας και να ιεραρχήσετε όσα πρέπει να τακτοποιήσετε. Θετική μπορεί να είναι σήμερα και η κατάληξη σε θέματα οικονομικών. Στην πορεία ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, μια όψη που χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να τα βλέπετε όλα απαισιόδοξα και να χρωματίζετε αρνητικά τις επαφές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα με κάποιο τρόπο σας προσγειώνει στις απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητά σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, είναι ιδιαίτερα παραγωγικό αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη ή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τα μελλοντικά σας πλάνα. Στην πορεία της μέρας η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα αλλάζει την ενέργεια και τη διάθεσή σας που μπορεί να γίνει λίγο πιο εσωστρεφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε πιο άνετα να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας σας. Πολύ διαφορετική η ενέργεια και η ατμόσφαιρα αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου που ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου βοηθά να αναλάβετε δράση και περισσότερες ευθύνες. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε αυτά που θέλετε. Από την άλλη είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με το σύντροφο, ή τους στενούς φίλους σας. Η πορεία της μέρας είναι πολύ διαφορετική  ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας ή στις αρχές γιατί μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση ή να βγαίνει από μέσα σας ο ελεγκτικός σας εαυτός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο που σχηματίζεται σήμερα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, έρχεται για να σας λυτρώσει κάπως και να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις της ημέρας. Δεν είναι μια όψη αισιοδοξίας αντιθέτως είναι μια όψη που μας κάνει να συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας. Η πορεία της μέρας έρχεται με πολύ διαφορετική ενέργεια καθώς ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Έτσι οι σχέσεις και οι επαφές σας θα χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη ένταση ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μια ιδιαίτερα σταθεροποιητική όψη σας προσγειώνει σε αυτά που «πρέπει» να κάνετε. Το θετικό μέσα σε όλα είναι ότι δεν είστε μόνοι-ες. Έχετε στο πλευρό σας κατάλληλους συνεργάτες και φίλους. Στην πορεία της μέρας η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σας ζορίσει κάπως σε νοητικό επίπεδο. Προσέξτε τον αρνητισμό που πολλές φορές συνδέεται με αυτή την όψη και την τάση να τα βλέπετε όλα μαύρα.