ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η ικανότητα μας να επικοινωνήσουμε γίνεται λίγο πιο ασταθής ενώ πιο εύκολα αντιλαμβανόμαστε με το ένστικτο και τη διαίσθηση ό,τι συμβαίνει παρά με τα λόγια. Το κύριο αστρολογικό θέμα της ημέρας είναι σαφώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων.

Είναι ακόμη μια περίοδος που μπορεί να υπάρχουν περισσότερες ψευδείς ειδήσεις γι’ αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή στο τι πιστεύουμε. Ιδιαίτερα προς το μέσον του μήνα που έχουμε έντονη την Ποσειδώνια επιρροή θα πρέπει να ελέγχουμε τόσο τις πληροφορίες που φτάνουν προς εμάς όσο και αυτά που διαδίδουμε κι εμείς οι ίδιοι στους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια περίοδος που σας απασχολεί το παρελθόν φροντίστε όμως να μην φορτώνεστε ενοχές και μετανιώνετε για πράγματα που δεν αλλάζουν. Καλό είναι να εξετάζετε παλιές πράξεις ή παραλείψεις προκειμένου να βελτιώσετε τους χειρισμούς στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τώρα και μέχρι τις 18/3, θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση, θα συντονίζεστε πιο εύκολα με τους συνεργάτες σας, θα βρίσκετε χρόνο για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα προκειμένου να μοιράζεστε όμορφες στιγμές μαζί τους και θα επικοινωνείτε τις ανάγκες και τα θέλω σας με κατανοητό τρόπο στους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας αφού αυτά που «πρέπει» να κάνετε με αυτά που «θέλετε» να κάνετε απέχουν παρασάγγας. Η Σελήνη στον Καρκίνο σας καλεί να εστιάσετε στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας αλλά η αντίθεση με τον Πλούτωνα σας υπενθυμίζει ότι κάποιοι άλλοι ίσως έχουν τον έλεγχο και δεν μπορείτε αυτή τη στιγμή να αντιδράσετε όπως θέλετε. Πιο άνετο το βράδυ σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς σας, τις σπουδές, τα ταξίδια, τα νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα ψάξετε να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις! Ενδεχομένως να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να έχετε επαφές με φίλους ή συγγενείς που μένουν μακριά. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και να μην επιμένετε σε συζητήσεις που αφορούν υποκειμενικές απόψεις.

ΛΕΩΝ

Η πρώτη μέρα της επίσκεψης του Ερμή στους Ιχθύς παρόλα αυτά δεν είναι και η πιο ιδανική καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα κυκλοθυμικοί ή να δέχεστε πιέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Το βράδυ η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι προσωπικές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι μια πιο μπερδεμένη μέρα σε θέματα σχέσεων. Η Σελήνη στον Καρκίνο θα βρίσκεται απέναντι από τον Πλούτωνα και μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση στις σχέσεις σας. Μπορεί επίσης να διαπιστώνετε ότι από το περιβάλλον της δουλειάς σας δεν σας υποστηρίζουν όσο θα επιθυμούσατε. Μη το παίρνετε κατάκαρδα και μην εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια καλή περίοδος μέχρι τις 18 Μαρτίου, για να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά, να πληρώσετε λογαριασμούς, να κάνετε διακανονισμούς σε χρέη, να τακτοποιήσετε τα λογιστικά σας αλλά και να ενισχύσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας. Αν ψάχνετε να προσλάβετε ένα συνεργάτη ή βοηθό ή ακόμη και να κάνετε αγορές τεχνολογικού ή άλλου εξοπλισμού για τη δουλειά σας επισπεύστε τις διαδικασίες. Επίσης το διάστημα είναι θετικό για να ελέγξετε την κατάσταση της υγείας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σχέση με το ταίρι σας, τα παιδιά σας αν έχετε ή τους φίλους θα είναι πιο ζωηρή και θα τους αφιερώνετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας.. Αν είστε μόνοι μπορεί σε ένα ταξίδι να γνωρίσετε κάποιον που θα σας κάνει κλικ ερωτικά. Σήμερα όμως είναι μια περίεργη ημέρα και το να κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας είναι ίσως το μόνο που θα βοηθήσει. Συναισθηματικά ίσως σήμερα επιθυμείτε περισσότερο να είστε μόνοι σας ή με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση σε ένα οικονομικό θέμα ή ακόμη κι ένα θέμα υγείας αλλά θα είναι προσωρινό. Το βράδυ η Σελήνη στον Λέοντα θα σας φτιάξει κάπως τη διάθεση. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς, σηματοδοτεί μια περίοδο κάπως πιο εσωστρεφή σε ό,τι αφορά τις σκέψεις σας. Ενδεχομένως να μην θέλετε να ανοιχτείτε σε ανθρώπους εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι από τώρα μέχρι τις 18 Μαρτίου, θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα είτε λόγω των επαγγελματικών είτε άλλων υποχρεώσεων. Είναι ακόμη το κατάλληλο διάστημα να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή τα ταλέντα σας και να ασχοληθείτε με συνεργάτες και συγγενείς! Σήμερα όμως καθώς η Σελήνη θα σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να βρεθείτε σε μια δύσκολη θέση να διαχειριστείτε μια απαιτητική κατάσταση ή σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι ο Ερμής στους Ιχθύς δεν αγαπά την πρακτικότητα και θα σας φαίνεται βουνό να οργανώσετε τα θέματα των οικονομικών σας, θα δείτε πόσο πιο ήρεμοι θα νιώσετε όταν έχετε τον απόλυτο έλεγχο τους. Σήμερα προσέξτε τα έξοδα σας όμως και μην είστε παρορμητικοί..

ΙΧΘΥΕΣ

Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τον γραπτό ή προφορικό λόγο, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, το εμπόριο, τις μεταφορές θα έχετε μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδο να προωθήσετε τις ιδέες και τη δουλειά σας! Σήμερα όμως είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας καθώς τα συναισθήματα σας μπορεί να αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό και γενικώς να υποφέρετε από κυκλοθυμία με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα.