ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων σε όλη την διάρκεια της ημέρας σχηματίζοντας εξαιρετικές όψεις τριγώνου με τον Ερμή, τον Ήλιο και την Αφροδίτη που βρίσκονται στον Σκορπιό.

Σε κάθε περίπτωση το φεγγάρι αυτό ενισχύει τη διαίσθηση μας, κάνει τα όνειρα μας πιο έντονα, πολλαπλασιάζει τις τάσεις φυγής από την μουντή πραγματικότητα και είναι θετική για οτιδήποτε δεν προϋποθέτει έντονη δράση και τετράγωνη σκέψη.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανώς να δουλεύετε τώρα κάποιο πλάνο μυστικά και να μην θέλετε να αποκαλύψετε σε κανένα κάτι. Ακόμη είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Ίσως να υπάρχει ένα θέμα υγείας ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να θέλει να συζητήσει μαζί σας σημαντικά θέματα της δουλειάς, μπορεί όμως να υπάρξει και κάποιο άλλο πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να σας βοηθήσει σε κάτι που θέλετε ή να σας προσφέρει μια ευκαιρία που ίσως σχετίζεται και με τα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι πολύ πιθανόν να σας προτείνουν μια προαγωγή, μια καινούρια δουλειά ή μπορεί να αλλάζουν οι συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα κι εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε. Πιθανώς βέβαια να υπάρχει και μια τάση σύγχυσης σε σχέση με τους στόχους σας και να είστε απογοητευμένοι αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς είναι φιλική προς το δικό σας ζώδιο, μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στον τομέα σχέσεων, επαφών με ξένους και συνεργασιών με εξωτερικό, σπουδών, διαδικτύου, νομικών υποθέσεων. Ακόμη μπορείτε να ωφεληθείτε αν είστε καθηγητές, νομικοί ή εργάζεστε στα ΜΜΕ.

ΛΕΩΝ

Χρειάζεται προσοχή μην αναμίξετε έρωτα και οικονομικά αυτό το διάστημα κι εννοείται να μην πάρετε για κανένα λόγο οικονομικό ρίσκο. Για κάποιους λόγους η ερωτική σας ζωή φαίνεται είτε στατική ή ίσως ο σύντροφός σας να μην αποτελεί πηγή χαράς και ευτυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πέμπτη είναι μέρα που εστιάζει περισσότερο στο «εμείς» παρά στο εγώ. Θέλετε δεν θέλετε θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους για να είστε ευτυχείς και ικανοποιημένοι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο όσο κι αν δυσκολεύεστε σε κάτι τέτοιο.

ΖΥΓΟΣ

Πιθανώς να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες νέες ευθύνες ή ένα άλλο πόστο ή μπορεί ακόμη ο ερχομός ενός νέου συναδέλφου να σας δημιουργήσει ένα προσωρινό ξεβόλεμα. Πιθανώς όμως κάτι που δεν είχατε υπολογίσει να προκύπτει και να πρέπει να διαφοροποιήσετε το πρόγραμμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είστε μόνοι-ες τώρα μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες. Αν έχετε ήδη μια σχέση οι μέρες αυτές μπορεί να είναι η αφορμή για να συνδεθείτε πιο βαθιά με τον σύντροφο σας. Άλλοι τομείς που επηρεάζονται είναι αυτός της δημιουργίας και των παιδιών. Ένα όνειρο, μια επιθυμία ή μια προσδοκία σας μάλλον φαίνεται να είναι λίγο πιο κοντά στην υλοποίηση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί τώρα να αναδιακοσμείτε το σπίτι σας ή να πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια μέλη της οικογένειας σας ή να έχετε κάποια θέματα με ένα ακίνητο. Γενικώς είναι μέρες λίγο άβολες (δεν σας ταιριάζει η Ιχθυακή επιρροή) και ίσως νοιώσετε κάποιες ανασφάλειες ή να ξυπνήσουν θέματα από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ ή γράφετε είναι ένα θετικό διάστημα για να διαφημίσετε την δουλειά σας. Όπως επίσης κι αν είστε καλλιτέχνες ή κάνετε επαγγέλματα που προϋποθέτουν έμπνευση. Από την άλλη η Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει κάπως πιο ευαίσθητους σε συναισθηματικό επίπεδο με τους άλλους αλλά μην μπαίνετε στη διαδικασία να «σώσετε» κάποιον που περνάει δύσκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις πολύ θετικές όψεις της Σελήνης σήμερα με τους πλανήτες στον Σκορπιό μπορεί να υπάρχει κι ένα θετικό σενάριο για σας δηλαδή μια μικρή υπόσχεση αύξησης του εισοδήματος σας. Τα πράγματα θα βελτιωθούν ιδιαίτερα από το μέσον του μήνα και φυσικά στον τομέα των οικονομικών θα είστε αρκετά τυχεροί όταν θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Δίας στους Ιχθύς στις 23/11.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα τρίγωνα που σχηματίζει η Σελήνη με τους πλανήτες στον Σκορπιό τον Ερμή, τον Ήλιο και την Αφροδίτη σας παρακινούν να εστιαστείτε στα μελλοντικά σας σχέδια είτε των σπουδών, είτε της δουλειάς. Μην ξεχνάτε ότι έχετε πολύτιμο συμπαραστάτη σας τον Δία που θα είναι ακόμη πιο αποδοτικός μετά τις 23/11 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία.