ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Από όλες τις ημέρες αυτής της εβδομάδας, είναι ίσως η πιο πρακτική και στέρεη ημέρα. Σιγά σιγά ξεμπλοκάρει και η επικοινωνία καθώς ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος στην Παρθένο κι αυτό θα βοηθήσει να φύγει λίγο περιττό στρες που το δημιουργούν τα απρόοπτα στην καθημερινότητα μας.

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε άλλωστε την Πανσέληνο του Οκτωβρίου στον άξονα Ζυγού – Κριού. Η μοναδική της όψη είναι το τρίγωνο προς τον Ουρανό στον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει και μάλιστα ίσως και εντελώς ξαφνικά, μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεση σας από πράγματα που ακούτε ή από άτομα τα οποία έχουν μια αρνητική και μίζερη αντιμετώπιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε καλύτερη διάθεση, αποφασιστικότητα και όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εμποδίσουν από το φιλόδοξο πρόγραμμα σας σήμερα. Μάλιστα θα σας πρότεινα να κάνετε μια καλή οργάνωση και για το υπόλοιπο της εβδομάδας που τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θετική όψη προς τον Ουρανό σήμερα είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα την εβδομάδα σας κάνοντας όμως κι ένα ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια από ένα ειδικό ας πούμε για τα θέματα των οικονομικών σας ή αν πρέπει να υπογράψετε κάποια οικονομική συμφωνία ή να κάνετε ένα διακανονισμό η σημερινή μέρα προσφέρεται.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια έντονη ημέρα είτε στη δουλειά είτε ακόμη και για τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Από όλες τις ημέρες της εβδομάδας όμως είναι και η πιο σταθερή αν θέλετε να μιλήσετε για το μέλλον μιας επαγγελματικής ή προσωπικής σχέσης ή να ρίξετε μια ιδέα που μπορεί να ενθουσιάσει τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Είναι ίσως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και διατροφικά και σε σχέση με τις προτεραιότητες σας στη δουλειά. Αν θέλετε να συζητήσετε για μια αλλαγή σε ό,τι αφορά τη δουλειά ή θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με κάποιο προϊστάμενο, πελάτη, συνεργάτη η μέρα προσφέρεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες φορές κουράζεστε και μόνο με τις σκέψεις σας. Έχοντας ένα υπεραναλυτικό μυαλό που συνέχεια σκέφτεται, μεθοδεύει, οργανώνει, καταπονείτε όλο σας τον οργανισμό εσείς οι ίδιοι. Επειδή όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου τα πράγματα προς το τέλος της εβδομάδας θα είναι κάπως ρευστά λόγω της Πανσελήνου εκμεταλλευτείτε το ξεκίνημα της εβδομάδας για να βάλετε τα δύσκολα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Εκτός από κάποια πρακτικά πράγματα που καλείστε να οργανώσετε στο χώρο σας είναι πιθανόν κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλώς θα καθίσετε μαζί του και θα ακούσετε αυτά που έχει να σας πει. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από ένα πρόθυμο «αυτί» για να τους ακούσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Δευτέρα βρίσκει τη Σελήνη σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο τον Αιγόκερω, να δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα επικοινωνίας για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Μάλιστα θα έλεγα ότι είναι η πιο πρακτική και γειωμένη ημέρα της εβδομάδας αν έχετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα και προς αυτή την κατεύθυνση να την εκμεταλλευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κουραστική μεν η μέρα, αφού επωμίζεστε με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά και παραγωγική γιατί η δουλειά θα αποδώσει καρπούς. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι βοηθητικό πάντως αν θέλετε να κάνετε αλλαγές σε θέματα εργασίας ή ακόμη αν επιθυμείτε να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε μια Πανσέληνο που σας αφορά αφού σχηματίζεται στον άξονα των παρορμητικών ζωδίων που ανήκει και το δικό σας εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο το ξεκίνημα της εβδομάδας που είναι αρκετά πιο σταθερό και σας δίνει πιο θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι κακό να είστε και κάποιες μέρες πιο κλειστοί. Ίσα ίσα προφυλάσσετε έτσι τα όρια σας και την ψυχική σας ισορροπία. Από την άλλη μπορεί το πρόγραμμα σας να είναι ασφυκτικά γεμάτο με υποχρεώσεις σήμερα και να μη προλαβαίνετε να χαλαρώσετε στις ώρες της δουλειάς. Σήμερα μπορεί να έχετε κάποια εξέλιξη και σε ένα οικογενειακό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Δευτέρα φιλοξενεί τη Σελήνη στον Αιγόκερω που είναι ιδιαίτερα μάλιστα βοηθητική για τους ημερήσιους στόχους σας για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα της εβδομάδας σε πρακτικά κυρίως θέματα, να συνεργαστείτε με τους άλλους ή να έχετε επαφές με κάποια φιλικά σας πρόσωπα ή και συνεργάτες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: