ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 3 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι τις πρωινές ώρες και στις 08:04 προχωρά στους Διδύμους δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία και τις επαφές μας.

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα αφορά τόσο σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να είστε φιλόδοξοι σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή για να αναλάβετε δράση και να επιλύσετε θέματα υγείας που μπορεί να σας αγχώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε τη πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα ή να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν στο παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας, είναι οι δικές σας φοβίες ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε. Πολλές φορές οι όψεις του Πλούτωνα ακόμη και οι θετικές παραπέμπουν σε εμμονές, φοβίες, ανησυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενεργοποιώντας δυο ιδιαίτερα ευαίσθητους και συναισθηματικούς οίκους του ωροσκοπίου σας τον 4ο και τον 8ο οίκο. Όλη αυτή η εσωτερική ένταση ή ο αναβρασμός που μπορεί να νιώθετε μπορεί να σας κάνει κάποια στιγμή να μην βλέπετε τα πράγματα με τη συνήθη τετράγωνη λογική σας αλλά επηρεασμένοι από τη διάθεση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε μια μέρα με πολλές επαφές, έντονη επικοινωνία και συζητήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να φτάνει σε ένα καθοριστικό σημείο και να πρέπει να λεχθούν κάποια πράγματα τα οποία συσσωρεύατε μέσα σας καιρό.

ΛΕΩΝ  – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα συνδέει τον τομέα της δουλειάς με αυτόν των οικονομικών κι έτσι τη σημερινή μέρα μπορείτε να επωφεληθείτε και στους δυο τομείς. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Κι αν σας λείπει η διασκέδαση ή να το ρίξετε λίγο έξω, το βράδυ προσφέρεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα τους άλλους γι’ αυτά που θέλετε γι’ αυτό αν θέλετε να προτείνετε κάτι, έχετε μια νέα ιδέα που χρειάζεστε υποστηρικτές για να υλοποιηθεί μην χάνετε χρόνο. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και μην αφήνετε κανένα να σας αμφισβητήσει.

ΖΥΓΟΣ

Σε μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και δίνει έμφαση στην επικοινωνία, δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεση σας από τους άλλους. Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε κιόλας. Μπορεί να έχετε συνηθίσει τους άλλους σε μια πιο εξωστρεφή και χαρούμενη διάθεση αλλά μπορεί να έχετε κι εσείς τα δικά σας χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια ιδανική μέρα σε επίπεδο επικοινωνίας για σας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα των φίλων και των συνεργατών και ο Πλούτωνας με τον οποίο σχηματίζει αρμονική όψη τριγώνου μέσα στον τομέα της επικοινωνίας. Με τη δύναμη αυτής της όψης μπορείτε να πείσετε τους άλλους για την δουλειά σας, έτσι η Τρίτη είναι μια θετική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη ή να προτείνετε εσείς κάποιες ιδέες στους ανωτέρους σας και να είναι δεκτικοί μαζί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν στα οικονομικά έχετε κάνει ατασθαλίες και δεν είστε προσεκτικοί ίσως πρέπει να δείτε καλύτερα πως θα εξοικονομήσετε χρήματα και να φέρετε μια ισορροπία στο πορτοφόλι σας. Από την άλλη δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ αυτές τις μέρες. Σήμερα μπορείτε ακόμη να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας με τη δουλειά ή τις ιδέες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά θα είστε πιο ανοιχτοί απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να σας στήριξαν έστω και λίγο στο παρελθόν και να νιώθετε μαζί τους να συνδέεστε πιο έντονα. Είναι μια περίοδος που είστε πιο δεκτικοί και στο να κάνετε νέες γνωριμίες και νέους φίλους και να επεκτείνετε τον κύκλο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα ή να συμπεριφέρονται με περίεργο τρόπο, κάτι που δεν σας δίνει σιγουριά για να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν και να σας προτείνουν. Ακόμη σήμερα μπορεί να προκύπτει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν και πιθανώς να αναφέρεται και σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να επιτύχετε τους στόχους σας μέσω της βοήθειας κάποιου συνεργάτη ή φίλου. Μάλιστα σήμερα μπορεί να δεχτείτε και μια πρόταση συνεργασίας από κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος ή από ένα παλιό συνεργάτη. Για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει κάτι και σε ερωτικό επίπεδο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.