ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/04

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 3 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Απριλίου είναι δυναμικό αφού η επιρροή της νέας Σελήνης στον Κριό εξακολουθεί να μας επηρεάζει.

Από το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη πέρασε στον Ταύρο και παραμένει εκεί σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό ίσως φέρει απρόοπτες εξελίξεις το βράδυ της Κυριακής.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο την Κυριακή σας κάνει να στρέψετε την προσοχή σας στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς και κυρίως στα οικονομικά σας. Η σύνοδος Σελήνης Ουρανού ίσως φέρει και μία ευχάριστη εξέλιξη στον τομέα των οικονομικών ή μία εξέλιξη που δεν περιμένατε ως τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως την Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να βιώνετε κάποιου είδους σύγχυση αλλά το τοπίο σύντομα θα ξεκαθαρίσει. Βρείτε χρόνο σήμερα για μία βόλτα σε μία κοντινή παραλία ή έστω όποιες κι αν είναι οι υποχρεώσεις σας φροντίστε να βρείτε λίγο χρόνο για να τον αφιερώσετε σε αυτά και αυτούς που αγαπάτε. Απρόοπτες εξελίξεις ίσως έρθουν το βράδυ για κάποιο προσωπικό ή οικογενειακό σας θέμα.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ταύρο σάς ωθεί να είστε πιο χαλαροί και να κοιμηθείτε περισσότεροΗ Κυριακή κι είναι σημαντικό να ακολουθήσετε αυτή την ώθηση. Μπροστά σας βρίσκεται μία απαιτητική εβδομάδα κι είναι σημαντικό να έχετε ενέργεια. Ίσως μία βόλτα ή μία σύντομη εκδρομή να είναι αυτό που χρειάζεστε. Ίσως το βράδυ να προκύψει μία ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η Κυριακή είναι μία μέρα που ευνοεί τη δημιουργικότητα, τις σχέσεις με φίλους, τις εξόδους αλλά και την ερωτική ζωή σας. Οι επαγγελματικοί στόχοι και οι συνεργασίες ευνοούνται επίσης κι ίσως αυτή να είναι μία κατάλληλη μέρα για βρείτε τον χρόνο να συζητήσετε μία ιδέα με κάποιον συνεργάτη σας. Διαφορετικά καταγράψτε την για να την αξιοποιήσετε αργότερα.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο, το ζώδιο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και η έκλειψη στο τέλος του μήνα. Για εσάς αυτό σημαίνει ότι την Κυριακή θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Θα συγκεντρωθείτε στις φιλοδοξίες σας. Απρόοπτες εξελίξεις που ίσως έρθουν το βράδυ μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Κυριακή σας βρίσκει με καλή διάθεση. Τα μελλοντικά σας σχέδια σας απασχολούν περισσότερο. Προσοχή στο πώς εκφράζετε τις απόψεις σας στους άλλους αλλά και στο πόσο επικριτικοί μπορείτε να γίνετε μαζί τους. Η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να διασκεδάσετε ενώ το βράδυ της είναι ευνοϊκό και σε ερωτικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή ξεκινά με ένταση και συναισθηματική αναστάτωση, ενώ δεν είναι απίθανο να μην θέλετε να βγείτε από το σπίτι. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, αφού η επόμενη εβδομάδα προμηνύεται αρκετά κουραστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις σας «φωτίζονται» από τη Σελήνη στον Ταύρο. Η Κυριακή είναι μία πιο κοινωνική μέρα για εσάς. Μπορείτε να την περάσετε με τον σύντροφό σας ή με καλούς φίλους σας και θα είναι μία θαυμάσια μέρα. Το βράδυ μπορεί να νιώθετε υπερένταση ή κάτι ξαφνικό να μπει στο πρόγραμμά σας και να σας κάνει να τρέχετε τελευταία στιγμή.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σας σε θέματα της δουλειάς ή της καθημερινότητας σας. Ίσως σήμερα πιεστείτε λίγο περισσότερο σε κάποια σχέση της ζωής σας, ίσως με έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεστε, αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε πολύ σημασία. Καθώς η σύνοδος Άρη – Κρόνου πλησιάζει την Τρίτη, η ψυχραιμία είναι απαιτούμενη ειδικά σε θέματα δουλειάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και κάνει την Κυριακή σαφώς πιο φιλική προς το ζώδιο σας. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείτε, ενώ η διάθεσή σας φτιάχνει και ενεργοποιείται επιπλέον ο τομές των ερωτικών σας. Η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε επαφές με κόσμο, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε και σε επαγγελματικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο σάς δίνει μία πρώτη ιδέα για την απαιτητική εβδομάδα που θα ακολουθήσει. Οι υποχρεώσεις σας απέναντι στη δουλειά και το σπίτι είναι αρκετές και παράλληλα εσείς θα πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να έχετε ενέργεια για την εβδομάδα που έρχεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Κυριακή είναι μία πολύ δημιουργική μέρα για εσάς με τη Σελήνη στον Ταύρο να υπερτονίζει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Είναι η κατάλληλη μέρα για να βγείτε από το σπίτι, να έρθετε σε επαφή με τα φιλικά σας πρόσωπα και να περάσετε καλά, παρά τις τάσεις φυγής που εξακολουθούν να σας πιάνουν. Το βράδυ ίσως κάτι έκτακτο προκύψει στο πρόγραμμά σας δημιουργώντας σας κάποιο άγχος.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε Κάρμα (Βόρειος Δεσμός)

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2022;

Ερμής στους Ιχθύς 2022: Ισορροπώντας ανάμεσα σε ψευδείς ειδήσεις κι ελπίδες