ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 29 Μαΐου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον αέρινο κι επικοινωνιακό Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνοντας τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συναλλαγές προτεραιότητα. Τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή στον Ταύρο και το απόγευμα τετράγωνο με τον Ουρανό και μας κάνει πιο παρορμητικούς. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι επηρεάζονται περισσότερο.

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Άρη από τον Κριό με τον Χείρωνα στο ίδιο ζώδιο τις απογευματινές ώρες. Η όψη αυτή μπορεί να φανεί χρήσιμη αν είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε αυτοπεποίθηση στις διεκδικήσεις μας. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τις επαφές σας και θα είναι μια μέρα που θα έχετε πολλά να συζητήσετε. Αν πρέπει να πάρετε μια απόφαση δεσμευτική, εξετάστε όλες τις παραμέτρους προσεκτικά. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να δείτε καλύτερα πώς εκφράζετε τα αρνητικά σας συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε αρκετά ευέλικτοι, καθώς κάποια πράγματα που είχατε σχεδιάσει μπορεί ειδικά προς το απόγευμα να αλλάξουν ξαφνικά. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να σας κάνει να έχετε δεύτερες σκέψεις σε σχέση με το αν αναγνωρίζεται η δουλειά που κάνετε αλλά μην αποθαρρύνεστε. Τα εμπόδια είναι προσωρινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι αρκετά βοηθητική για τις επαφές, ενώ είναι πολύ πιθανόν να είναι και αποκαλυπτική σε σχέση με μια κατάσταση που εσείς βλέπατε ωραιοποιημένα στο παρελθόν. Η αλήθεια μας ελευθερώνει. Αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση που αποφεύγατε καιρό με κάποιο πρόσωπο, αυτό θα πάει τη σχέση σε άλλο επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια στενή σχέση είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να πάρει μια τροπή πιο σοβαρή. Ακόμη σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να ασχοληθείτε πιο εντατικά με οικονομικά ζητήματα μιας συμφωνίας ή με τα κοινά οικονομικά της οικογένειας σας. Οι απογευματινές ώρες θα είναι αρκετά πιο πιεστικές.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Υδροχόο αυξάνοντας τις υποχρεώσεις σας προς τους άλλους. Θα είναι μια μέρα με επαφές, συζητήσεις αλλά είναι πιθανόν τις μεσημεριανές ώρες να υπάρχει κάτι απρόοπτο στο πρόγραμμα σας που δεν είχατε υπολογίσει και να πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια πολυάσχολη μέρα προβλέπεται για σας σήμερα με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον τομέα της καθημερινότητας, των υποχρεώσεων, της εργασίας αλλά και της υγείας. Η λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε ίσως σας φαίνεται πολύ μεγάλη και ασφυκτική γι’ αυτό προσπαθήστε να διανείμετε και σε άλλους κάποιες από τις ευθύνες σας.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Υδροχόο σας ταιριάζει ιδιαίτερα και διευκολύνει τις επαφές και την επικοινωνία σας με τους άλλους σήμερα οι όψεις που σχηματίζει τον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να δημιουργούν μια αίσθηση χαοτική σε σχέση με όλα αυτά που έχετε υπ’ ευθύνη σας. Μπορεί να νιώθετε ότι πέφτουν όλα πάνω σας και πρέπει να διαχειριστείτε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο κάνει τη μέρα αρκετά πιεστική, ενώ ενδέχεται να υπάρχουν και απρόοπτα. Είναι πιθανό να σας αποκαλυφθούν πράγματα για κάποιο πρόσωπο το οποίο εμπιστευόσασταν στο παρελθόν και πλέον καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Από την άλλη είναι μια μέρα για να δείτε λίγο τις καθημερινές σας ρουτίνες και τι είναι αυτό που μπορεί να απομυζά την ενέργειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο δίνει μια διάσταση επικοινωνιακή στη μέρα σας και είναι πολύ πιθανόν να έχετε να κάνετε σήμερα πολλές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή να έχετε συσκέψεις στο χώρο της δουλειάς σας. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σας ενθουσιάσει είτε σε προσωπικό φιλικό επίπεδο ή σε επίπεδο συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζοντας όψεις τετραγώνου με τον Ερμή και τον Ουρανό κάνοντάς σας πιο αυστηρούς πρωτίστως με σας τους ίδιους. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε σε ό,τι μπορεί να συμβαίνει χωρίς να αυτομαστιγώνεστε. Ακόμη σήμερα προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιό σας δημιουργώντας περισσότερες ευαισθησίες ειδικά απέναντι σε αυτά που σας λένε οι άλλοι. Μολονότι εσείς οι Υδροχόοι γενικώς κοντρολάρετε εύκολα τα συναισθήματα σας, μπορεί σήμερα κάποιος να σας προκαλέσει και να έχετε μια απρόβλεπτη αντίδραση. Προσέξτε λοιπόν αρκετά τα λόγια σας ειδικά σε άτομα που μπορεί να έχουν λόγο για τη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο κάνει τη μέρα αρκετά εσωστρεφή για το ζώδιο σας, ενώ οι όψεις που σχηματίζει μπορεί να σας δημιουργούν αρκετά ερωτηματικά ή και ανασφάλειες κυρίως για το χώρο της δουλειάς σας. Μπορεί να αναρωτιέστε πώς σας βλέπουν κάποιοι άνθρωποι ή να κάνετε αρνητικές σκέψεις. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που σας στηρίζουν κι εμπιστευτείτε τους να σας βοηθήσουν.