ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 27/5-2/6/24

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 27/5-2/6/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου είναι σχετικά πιο ήπια από πλευράς αστρολογικών όψεων. Η εβδομάδα φιλοξενεί στις 28/05 το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για σοβαρές συζητήσεις. Στις 29/05 ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα βγάζοντας στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες μας. Σιγά σιγά η Σελήνη αδειάζει, ενισχύοντας τη διαίσθησή μας.

Η αλλαγή είναι το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή μας και η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 31/05 έρχεται να μας το υπενθυμίσει. Έτσι μπορεί να έχουμε απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων αλλά και στα οικονομικά. Ο Ιούνιος κάνει είσοδο με το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που θα δώσει νέο αέρα σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία, τα media, την τεχνολογία.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου ξεκινά με το βλέμμα σας να είναι στραμμένο στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας. Θα υπάρχει γενικότερα μεγαλύτερη πίεση και πιο γρήγοροι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας. Με τη σύνοδο του Άρη με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας στις 29/05 πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε το στρες σας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να φέρει μια ιδιαίτερα συμφέρουσα οικονομική πρόταση. Αποφύγετε όμως μια παρορμητική κίνηση σε οικονομικό επίπεδο την Παρασκευή.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια διάθεση για ουσιαστική επικοινωνία και κοινωνική επαφή, αλλά και την επιθυμία κατανόησης και υποστήριξης. Στις 28/05 το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Κρόνο, φέρνει ευκαιρίες για πολύ δυνατές εξελίξεις στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά. Η Σελήνη σχηματίζει τη φάση της ημισελήνου στο μέσον της εβδομάδας, κάτι που σας βοηθά να προωθήσετε με αυτοπεποίθηση τα σχέδια σας. Ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο σας μέχρι τις 03/06 και ευνοεί τις συζητήσεις. Μάλιστα με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού την Παρασκευή ενδέχεται να θέλετε να κάνετε και μια αλλαγή στην εικόνα σας. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα είστε πιο φιλόδοξοι, ενώ η απόλυτη προτεραιότητα σας θα είναι η σταθερότητα σε επαγγελματικά και οικονομικά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι 

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σάς βρίσκει σε μια περίοδο έντονης δραστηριότητας κι εστιασμένους στην επαγγελματική και κοινωνική σας προώθηση. Κι αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να βιάζεστε. Τα θέματα των επαγγελματικών θα κάνουν πάλι κατάληψη στο μυαλό σας, ενώ το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο στις 28/05 μπορεί να σημάνει μια ευνοϊκή εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Αν σας απασχολούν θέματα ερωτικών ή φιλικών σχέσεων, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα μπορεί να αναμοχλεύσει τα συναισθήματα σας. Η Σελήνη στους Ιχθύς, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να έχετε θετικές εξελίξεις, να έχετε την αποδοχή που αναζητάτε και να υπάρχει κινητικότητα σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε στο «συναίσθημα» σας και να προσπαθήσετε να το αναλύσετε πιο διεξοδικά μόνοι σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Με τον μαχητή Άρη στον Κριό στον τομέα της καριέρας σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε την αυτοπεποίθηση και τη δυνατότητα να πείσετε τους πάντες για τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Στις 28/05 το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, δημιουργεί θετικές προοπτικές τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις. Αυτή είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε για οικονομικά ή να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία. Με θετικές προοπτικές συνεχίζεται η εβδομάδα για εσάς, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τη φάση της ημισελήνου στους φιλικούς σας Ιχθύς στηρίζοντας τις προσπάθειες σας σε όλα τα επίπεδα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό δίνει μια κοινωνική και εξωστρεφή διάθεση στην Παρασκευή. Αφενός θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείτε φίλους, αφετέρου μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις και μάλιστα ξαφνικές σε επίπεδο σχέσεων.

Λέων

Στις 28/05 το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου φέρνοντας μια σημαντική πρόταση για τα επαγγελματικά σας ή το τέλος μιας κατάστασης σε μια ήδη υπάρχουσα πορεία και το ξεκίνημα μιας άλλης. Και αυτή την εβδομάδα θα έχετε τη στήριξη και την εύνοια του Άρη που βρίσκεται στον Κριό, που σας κάνει πιο διεκδικητικούς σε αυτά που θέλετε αλλά και πιο τολμηρούς και στο ρίσκο. Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα στις 29/05 μπορεί να σας ξύσει κάποιες πληγές του παρελθόντος. Το μέσον της εβδομάδας σάς βρίσκει σε μια στιγμή εσωτερικής ανησυχίας αλλά και απομόνωσης. Προς την κατεύθυνση των αλλαγών και του ρίσκου έρχεται η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού στον τομέα της καριέρας την Παρασκευή, που σας προτρέπει να αγκαλιάσετε τις αλλαγές κι ακόμη περισσότερο να τις σκεφτείτε πρώτοι σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας πορεία. Εξαιρετική όψη για να κάνετε αλλαγές και στην επαγγελματική σας εικόνα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος

Η παρουσία του Ερμή που εξακολουθεί να παραμένει στον φιλικό σας Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 28/05 σας καλεί να δείτε πιο σοβαρά τα θέματα της δέσμευσης σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Μπορείτε να επωφεληθείτε από συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια σε σπουδές ή επαγγελματικά. Ο Άρης από τον Κριό στις 29/05 συναντά τον Χείρωνα, φέρνοντας ίσως κάποια ένταση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά ή κάποια ανησυχία για ζητήματα υγείας που όμως θα είναι κάτι παροδικό. Στην πορεία της εβδομάδας η φάση της ημισελήνου στους Ιχθύς σας βρίσκει ενεργοποιημένους σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο και δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Η Παρασκευή όμως είναι φτιαγμένη στα μέτρα σας και με πολύ θετικές προδιαγραφές. Ευκαιρίες μπορεί να παρουσιάζονται ξαφνικά κι από εκεί που δεν το περιμένετε. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ανεξάρτητα από τη μακροβιότητα σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 28/05 που αφορά κυρίως σε οικονομικές συμφωνίες. Αν είχατε συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα ή επαγγελματικές συμφωνίες είναι πολύ πιθανό να τα ολοκληρώσετε τώρα. Με τη συνεχιζόμενη πορεία του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας σαφώς οι ρυθμοί είναι έντονοι κι εύκολα μπορεί να εκνευρίζεστε ή να χάνετε την ψυχραιμία σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την Τετάρτη με τη σύνοδο Άρη-Χείρωνα. Κάποιες πληγές του παρελθόντος σε μια ερωτική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια και να σας ζορίζουν ψυχολογικά. Το μέσον της εβδομάδας σας βρίσκει σε μια φάση «εσωτερικότητας» και ανάγκης να αναθεωρήσετε τη ζωή, τις σχέσεις και τα σχέδια σας. Με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο την Παρασκευή προσέξτε μη φερθείτε επιπόλαια σε μια οικονομική διαπραγμάτευση αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 28/05 σας βάζει σε σκέψεις δέσμευσης είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και μάλιστα με μακροχρόνια προοπτική. Προσοχή και σε θέματα υγείας καθώς ο Άρης πολιορκεί κι αυτό τον τομέα στην πορεία του στον Κριό. Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιο πρόβλημα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν και σχετίζεται είτε με τη φυσική σας κατάσταση, είτε και με τη δουλειά. Με τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο, την κύρια όψη της Παρασκευής, είναι πιθανό να προκύψουν νέες γνωριμίες, οι οποίες θα ανοίξουν τον δρόμο σε προσοδοφόρες ευκαιρίες ή εναλλακτικές που δεν είχατε σκεφτεί.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Με περίεργη διάθεση ξεκινά για σας η τελευταία εβδομάδα καθώς είστε εστιασμένοι σε θέματα της δουλειάς, της υγείας και του σπιτιού. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, μπορεί να βοηθήσει να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να ξύσει πληγές από το ερωτικό σας παρελθόν ή μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα με ένα σας παιδί αν είστε γονείς. Η φάση ημισελήνου στο μέσον της εβδομάδας στους Ιχθύς στον τομέα του σπιτιού σάς ωθεί να κάνετε μικρές αλλαγές και να μην αντιμετωπίζετε το χώρο που ζείτε. Την Παρασκευή η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις σε μια επαγγελματική κατάσταση ή μπορεί να σκέφτεστε να ακολουθήσετε κάτι πιο εναλλακτικό για τη διατήρηση της υγείας σας.

Αιγόκερως

Στις 28/05 το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες. Εξαιρετική όψη και για βαθιές συζητήσεις με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας και πολύ βοηθητική αν θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας στη λεπτομέρεια τους.  Η σύνοδος του Άρη από τον Κριό με τον Χείρωνα στις 29/05 ξεθάβει πληγές του παρελθόντος και μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σας. Η εβδομάδα στη συνεχίζεται δυναμικά με την ημισέληνο στους Ιχθύς, αλλά και με πιθανές εντάσεις τις οποίες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με διπλωματία. Η Παρασκευή έρχεται με τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό και οι πειρασμοί θα αφθονούν. Δεν είναι απίθανος ένας κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά και μια ξαφνική απόσταση από το ταίρι σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Στις 28/05 ο Ερμής συναντά σε μια αρμονική όψη εξαγώνου τον Κρόνο καθιστώντας τη μέρα ιδανική για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, σε συμφωνίες ή σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα στις 29/05 στον Κριό εφιστά την προσοχή σας στις επαφές σας με στενούς συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Η ημισέληνος στους Ιχθύς στην πορεία της εβδομάδας σας βρίσκει αποφασισμένους να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Την εβδομάδα αυτή πιθανώς να υπάρξουν συζητήσεις και προτάσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος με μακροπρόθεσμα οφέλη. Αντίθετα η Παρασκευή δεν προσφέρεται για οικονομικές κινήσεις, καθώς ο Ερμής συναντά σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο σε κόντρα με το ζώδιο σας προσδίδοντας αστάθεια στις μέρες και τάση παρορμητικών κινήσεων.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ιχθύες

Με τον Ερμή στον Ταύρο και έτοιμο να σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας στις 28/05 έχετε μια ιδιαίτερη πνευματική δυναμική και εξυπνάδα να κάνετε εξαιρετικές διαπραγματεύσεις και ευνοϊκές συμφωνίες. Τα οικονομικά θα είναι στο μυαλό σας με τη σύνοδο του Ερμή με τον Χείρωνα στον Κριό και μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ανασφάλεια για την πορεία τους. Η ημισέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο σας και κανείς άλλος δε θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα τις πληροφορίες ή να καθοδηγήσει τις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις προς όφελος του, απ’ ό,τι εσείς. Στο μέσον της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε πολύ έντονα συναισθήματα και να θέλετε να τα εκφράσετε. Πιθανώς να υπάρχουν και κάποιες εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού. Την Παρασκευή ο Ερμής θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Ουρανό στον Ταύρο και θα είστε πιο εξωστρεφείς.