ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Δευτέρας σχηματίζοντας διαδοχικά όψεις με τον Ήλιο τις πρωινές ώρες (θετική όψη τριγώνου) εξάγωνο με τον Κρόνο το απόγευμα (θετική όψη) και τετράγωνο με τον Ερμή (δυσαρμονική όψη) το βράδυ. Μέσα στη μέρα η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου που κυβερνά και θα φέρει θετικότερες εξελίξεις στις σχέσεις, στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά για κάποια ζώδια. Τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων τους θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα με πιθανά χαμηλά ενεργειακά επίπεδα.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα ολοκληρώνεται σήμερα, βάζοντας φωτιά στις αγωνίες και την αίσθηση απογοήτευσης που τις συνοδεύει. Αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ενδεχομένως να μην την λάβετε ξεκάθαρα. Από αύριο που θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο σας, θα βρείτε πιο γόνιμο έδαφος για μια τέτοια συζήτηση.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά με την απαιτητική όψη συνόδου Άρη – Ποσειδώνα. Η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μες την εβδομάδα. Από σήμερα θα έχετε ακόμη ένα σύμμαχο στο πλευρό σας τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη,που περνά στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τις 23/05 βοηθώντας ιδιαίτερα στη διάθεση, την εμφάνιση αλλά και τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης σε κόντρα προς το ζώδιο σας, σας κάνει ριψοκίνδυνους. Στο ξεκίνημα της ημέρας καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε όσο μπορείτε τις παρορμήσεις σας. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πολύ πιεστικό ή θολό στο χώρο της δουλειάς. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο κάνει τα θέματα της υγείας αλλά και της δουλειάς μέχρι τις 23/05 προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Μεγάλη Δευτέρα μπορεί να κρύβει ένταση στις σχέσεις. Μπορεί να χρειάζεται να είστε υπεραναλυτικοί στις επεξηγήσεις σας ώστε να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς σκέπτεστε ή μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Η όψη Άρη – Ποσειδώνα αυξάνει τις τάσεις φυγής.Το μεσημέρι περνά στον Ταύρο και η Αφροδίτη, θέση απ’ όπου ενισχύει τις σχέσεις, την καριέρα και τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα, μπορεί να έχει επιρροή στις στενές σας σχέσεις αλλά και στα οικονομικά. Μπορεί μια ερωτική σχέση ή συνεργασία που ξεκίνησε με ενθουσιασμό να την δείτε ξαφνικά να σας κάνει «νερά». Μπορεί όμως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και στον οικονομικό τομέα. Από το μεσημέρι στον τομέα των επαγγελματικών περνά και η Αφροδίτη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/5.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά με τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα απέναντι σας στους Ιχθύς και μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι σας βάζουν εμπόδια ή ανακόπτουν την πρόοδο σας. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και να αντιδράσετε παρορμητικά. Από το μεσημέρι στο ζώδιο του Ταύρου θα περάσει και η Αφροδίτη που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά με μια όψη που μπορεί να σας προβληματίσει κάπως σε σχέση με θέματα της δουλειάς. Ακόμα σήμερα κοιτάξτε μακροπρόθεσμα πως θα ωφεληθείτε από ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο και έρχεται να κάνει τονωτικές ενέσεις στη σεξουαλικότητα σας και να φουντώσει τις ερωτικές σας επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά απαιτητικά για όλους και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί. Η όψη Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Από σήμερα θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 23/05. Μέχρι τότε θα εξετάσετε καλύτερα συνεργασίες και σχέσεις, ενώ ίσως υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου. Η όψη αυτή χρειάζεται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς που δημιουργεί σύννεφα στη διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Αν βλέπετε ότι μπαίνετε σε αδιέξοδες συζητήσεις, καλύτερα κερδίστε χρόνο και επαναλάβετε από αύριο.Από σήμερα η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο καιυπόσχεται να βοηθήσει τη διάθεση σας και τις ερωτικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Μεγάλη Δευτέρα είναι απαιτητική μέρα καθώς έχουμε τη σύνοδο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα που δημιουργεί ένα θολό τοπίο και αρκετή σύγχυση ειδικά σε θέματα που αφορούν πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή των οικονομικών. Από σήμερα περνά στον Ταύρο η Αφροδίτη και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά με κάποια αίσθηση σύγχυσης καθώς Άρης και Ποσειδώνας συναντώνται σε όψη συνόδου στο ζώδιο σας. Είναι πιθανόν να είστε απογοητευμένοι από κάποια σχέση ή συνεργασία. Ακόμη μπορεί να νιώθετε αφηρημένοι ή χαμηλά τα ενεργειακά σας επίπεδα. Από σήμερα προχωρά στον τομέα της επικοινωνίας η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και μέχρι τις 23/05 υπόσχεται να βελτιώσει τη διάθεση σας.