ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη σήμερα προχωρά στον Κριό στις 12:36 συγκεκριμένα, δίνοντας ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα στη μέρα μας από το μεσημέρι κι έπειτα. Η πρώτη της και πιο σημαντική όψη είναι η σύνοδος της με τον Δία στον Κριό. Έτσι ακόμη και στο περίεργο και συγχυσμένο πλαίσιο της ημέρας υπάρχει μια θετική διέξοδος ή ένα αποτέλεσμα.

Από σήμερα ο Ερμής γίνεται στάσιμος στην 24η μοίρα του Αιγόκερου, για να γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία δημιουργώντας όλα τα γνωστά παρατράγουδα που σχετίζονται με αυτή

ΚΡΙΟΣ

Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα μέχρι τις 18/01/23 καθώς εκτός από τον ανάδρομο Ερμή, ταυτόχρονα τρέχει και η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 12/01/23 θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους και πολύ υπομονετικοί όταν δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται με το πρώτο αυτό που λέτε. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο δυναμικούς και μπορεί να υπάρχει μια συνάντηση που θα φτιάξει τα κέφια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυστυχώς φέτος η ανάδρομη πορεία του Ερμή συμπίπτει με τον ανάδρομο Άρη κι έτσι μέχρι τις 18/01 μπορεί να προκύπτουν πολλά απρόοπτα. Σήμερα είναι μια μέρα με πολλές επαφές, συζητήσεις αλλά και αρκετούς προβληματισμούς για τις συνεργασίες σας ή μια ερωτική ιστορία.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέχρι τις 18/01/23 κι εκεί δεν φτάνει μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε χρεώσεις, τους αφύσικα φουσκωμένους λογαριασμούς και ό,τι άλλο χτυπά περίεργα στο μάτι ή το αυτί σας. Κατά τα άλλη η μέρα έχει μια συμπαθητική Σελήνη στον Κριό που ευνοεί τη συλλογική δουλειά και σας βοηθά να είστε αποτελεσματικοί και παραγωγικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι τις 18/01/23 που ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος στον Αιγόκερω, ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση. Πριν όμως αποφασίσετε μια σύγκρουση ή μια ρήξη προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, να κάνετε κάποιο διάλογο ή έστω να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με σας τους ίδιους σε σχέση με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας. Θα δώσετε λοιπόν τον απαραίτητο χρόνο και μετά τις 21/01/23 θα αποφανθείτε αν θέλετε ή δεν θέλετε να υπάρχετε στην σχέση αυτή.

ΛΕΩΝ

Φροντίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνες σας, τραφείτε καλύτερα και κυρίως προσπαθήστε να χαλαρώνετε το νευρικό σας σύστημα που θα χορεύει ειδικά στο χώρο της δουλειάς. Παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή και απρόοπτα στο χώρο της δουλειάς είναι πιο πιθανά να συμβαίνουν μέχρι τις 18/01.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, καθώς δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επιστροφή από το παρελθόν. Βέβαια αν κάτι σας προβληματίζει δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείτε μια επανένωση. Ακόμη θέματα που αφορούν στα παιδιά, μια εγκυμοσύνη ή την προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου είναι ακόμη μερικά από τα σενάρια της περιόδου που θα σας προβληματίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Καλώς ή κακώς θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα, να είστε προνοητικοί αλλά και υπομονετικοί, όταν τα πράγματα δεν γίνονται τη στιγμή που τα θέλετε. Αν έχετε ας πούμε κάποιες επισκευές να κάνετε στο χώρο σας μπορεί οι τεχνίτες να καθυστερούν ή να υπάρχουν άλλα κωλύματα και το έργο να πηγαίνει όλο και πιο κάτω σε χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη στον Κριό από το μεσημέρι κι έπειτα σε σύνοδο με τον Δία ενισχύει τη θέση σας στο χώρο εργασίας. Αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση που να σας ευνοεί η σημερινή μέρα προσφέρεται. Ο Ερμής γυρίζει σήμερα ανάδρομος στον Αιγόκερω και για σας φαίνεται ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερο το μπέρδεμα, καθώς ο Αιγόκερως κυβερνά στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά από τα τωρινά προβλήματα θα επιλυθούν στο επόμενο διάστημα αρχής γενομένης από τις 21/01/23 κι έπειτα. Η μέρα σήμερα ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα έχει άλλη δυναμική καθώς η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Κριό συναντά τον Δία και σας κάνει «ασταμάτητους» αλλά και πιο ενθουσιώδεις με ό,τι καταπιάνεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτή την περίοδο που έχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα». Μη ξεχνάτε ότι τρέχει παράλληλα και η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 12/01/23. Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας σε όλα τα παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω καλά θα κάνετε μέχρι τις 18/01/23 να ασχοληθείτε και με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Σήμερα η Σελήνη στον Κριό ευνοεί καθώς θα συναντήσει τον Δία τις επαφές, τις συζητήσεις ενώ μπορεί να υπάρχει και κάποια πρόταση για σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Από δω και κάτω και κυρίως μέχρι τις 18/01, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γίνεται και η δουλειά σας όπως θέλετε. Ακόμη είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Αντί να βλέπετε με στραβό μάτι αυτή την περίοδο, δείτε την σαν την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος.