ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι βοηθητική όψη για να έχουμε ένα παραγωγικό ξεκίνημα εβδομάδας με ιδιαίτερη έμφαση στην  δημιουργικότητα. Η όψη αυτή κάνει όλα τα ζώδια σήμερα και πιο ευαίσθητα, ενώ είμαστε πιο πρόθυμοι να ακούσουμε την καρδιά μας.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή μπορεί να μας κάνει λίγο πιο παρορμητικούς και ανυπόμονους στην σκέψη και την δράση μας,
καθώς βιαζόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά με νέες ιδέες, σχέδια και πλάνα.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, βοηθά να δείτε οικονομικά προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν και να βρείτε τρόπους να τα επιλύσετε.
Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνει μια νοσταλγία για παλιότερες μέρες ή για παλιότερες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:

Κάποιες αλλαγές που δεν περιμένατε ή κάποιο ξαφνικό συμβάν μπορεί να άλλαξε τις καθημερινές σας δραστηριότητες πρόσφατα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση και υγεία. Είστε από τα ζώδια που σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα για να εμπνεύσετε τους συνεργάτες σας..

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Δευτέρα συγκαταλέγεται στις παραγωγικές μέρες της εβδομάδας με έμφαση στη συνεργασία με τους άλλους. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δίνει φτερά στη φαντασία σας και μπορεί να είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί με τη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή, η κυρίαρχη όψη για όλα τα ζώδια σήμερα, μπορεί να φέρει μια αναστάτωση σε επικοινωνιακό επίπεδο στη δουλειά σας  γι’ αυτό ας είστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά που λέτε ή αν νιώθετε ότι δεν έχετε καταλάβει κάτι σωστά δεν είναι κακό να ζητήσετε εξηγήσεις από αυτούς που συνομιλείτε.

 

 

 

ΛΕΩΝ:

Σήμερα έχει σχετικά θετικές όψεις για σας. Ίσως το μόνο που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο είναι στα θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων
καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή δημιουργεί βιασύνη, εκνευρισμούς ή και απρόοπτα μέσα στην μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή την περίοδο πρώτα θα πρέπει να βάζετε τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα. Κυρίως αυτές της φυσικής κατάστασης
και υγείας και όλα τα υπόλοιπα έπονται. Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή σήμερα μπορεί να δημιουργήσει αρκετό θόρυβο στην μέρα σας.

ΖΥΓΟΣ:

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο σας και με απαιτήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όμως χρειάζεται να βρίσκετε μέσα σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε και λίγο χρόνο για σας για να ξεκουράζετε το μυαλό σας από την πίεση και την εντατική προσπάθεια και σκέψη.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Είστε από τα ζώδια που σήμερα με τη Σελήνη στον Ζυγό ενισχύεται ακόμη περισσότερο αυτή η διαδρομή σε αθέατες πλευρές της ζωής σας. Ίσως και σε κάποιες πιο δύσκολες και σκοτεινές περιόδους. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σας κάνει απλώς ακαταμάχητους για τους άλλους κι ενισχύει την ερωτική σας επιθυμία.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας η σύνοδος Ήλιου – Ερμή πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα ή και ευτράπελα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας όχι όμως κάτι που δεν μπορείτε με την ευελιξία που σας διακρίνει να το αντιμετωπίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Μικρή σύγχυση σήμερα, ίσως σε σχέση με το τι θα γίνει παρακάτω κυρίως σε θέματα που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα. Η Σελήνη στον Ζυγό δίνει έμφαση στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Παλιοί φίλοι ή συνεργάτες μπορεί να σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σας κάνει πιο επινοητικούς και δίνει φτερά στη φαντασία σας. Αν ψάχνετε μια ιδανική εργασία που να σας αποφέρει και οικονομικά μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό, να περάσετε από μια συνέντευξη η μέρα προσφέρεται.

ΙΧΘΥΕΣ:

Προσπαθήστε να έχετε μια πρακτική προσέγγιση για να μην δυσκολευτείτε αργότερα. Είναι για σας μια πιο «εσωτερική» ημέρα με τη Σελήνη στον Ζυγό και το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που λειτουργεί περισσότερο το ένστικτο σας. Δεν είναι ανάγκη να μοιραστείτε αν δεν το θέλετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/11/2021 – 5/12/2021

– Καλές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Ποια τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους;