ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 29 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σάββατο ο Ερμής προχωρά στον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17/11. Στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο ο Ερμής μπορεί να έχει έντονες σκέψεις που επηρεάζονται από τα συναισθήματα του. Γίνεται πιο λιγομίλητος αλλά είναι πιο ουσιαστικός. Είναι καχύποπτος, αλλά η διαίσθησή του είναι ισχυρή.Ο Ερμής στον Σκορπιό θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια του νερού Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες από αυτή τη θέση. Θα διευκολύνει Παρθένους και Αιγόκερους.

Η Σελήνη το Σάββατο θα μοιράσει το χρόνο της ανάμεσα στον Τοξότη μέχρι τις 16:20 και τον Αιγόκερω αμέσως μετά.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό δίνει έμφαση στα οικονομικά σας αλλά και στα βαθύτερα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πως θα περικόψετε κάποια πάγια. Ξεκινά μία περίοδος με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Οι χλιαρές σχέσεις δεν έχουν πλέον κανένα ενδιαφέρον για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο ο Ερμής περνά στον Σκορπιό και από εκεί απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές για να τις συσφίξετε. Ο διάλογος, η ειλικρίνεια στις συζητήσεις σας και το ενδιαφέρον σας γι’ αυτά που σκέφτονται ο σύντροφος, οι συνεργάτες και οι φίλοι θα κάνουν τη διαφορά στην επικοινωνία από δω και μέχρι τις 17/11. Το πιο σημαντικό είναι να μην είστε πεισματάρηδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ερμής κάνει μια σημαντική μετάβαση από τον Ζυγό στον Σκορπιό το Σάββατο. Ερμής στον Σκορπιό μέχρι τις 17/11 σημαίνει μια πιο κουραστική περίοδο, που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να φροντίσετε θέματα υγείας και φυσικής σας κατάστασης. Επιπλέον ίσως σας αποκαλυφθούν μυστικά και παρασκηνιακές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο ο Ερμής περνά στον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17/11. Θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων, ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Ο Ερμής θα αναπτερώσει το ηθικό σας, ενώ ξεκινά μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μια σχέση με ένα νεότερο άτομο.Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα από το απόγευμα του Σαββάτου κι έπειτα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνά στον Σκορπιόσε ένα τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα χώρο πιθανώς του σπιτιού κάνοντας αλλαγές σε αυτόν. Από την άλλη μπορεί να συσφίξετε σχέσεις με τους οικείους σας. Το σπίτι γίνεται το κέντρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στον Σκορπιό και τονώνει το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Ο λόγος σας προφορικός και γραπτός και οι επικοινωνίες σας ευνοούνται ιδιαιτέρως. Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας. Θετική θέση για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, για έρευνα, για εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές. Πάντως οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο βιαστικοί και οι επαφές σας με τους άλλους θα αυξηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο σας και περνά στον Σκορπιό, βάζοντας σε προτεραιότητα τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο στόχος είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να τα καταφέρετε. Πολύ σημαντικό είναι ότι θα έχετε λιγότερο άγχος με την έξοδο του Ερμή από το ζώδιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής περνά στο δικό σας ζώδιο το Σάββατο και μέχρι τις 17/11 κάνει ακόμη πιο «τρελούς» τους ρυθμούς στην καθημερινότητα. Θα είστε συνέχεια απασχολημένοι σε συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τις απόψεις σας και να κάνετε περισσότερο αισθητή την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς ή των σπουδών. Αν τον προηγούμενο μήνα είχατε επιπλοκές στα θέματα της επικοινωνίας με τους άλλους τώρα μπορεί να εξομαλυνθούν με διάλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό το Σάββατο,θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 17/11. Αυτό το διάστημα προσπαθήστε να οργανώσετε το χρόνο σας για να τα προλαβαίνετε όλα και να μην αμελείτε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ίσως ακόμα να έχετε κάποιες μυστικές επαφές για να συζητήσετε μια ενδεχόμενη επαγγελματική συνεργασία ή για να ερευνήσετε τα θέματα που ασχολείστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό το Σάββατο διευκολύνοντας περισσότερο τα θέματα της επικοινωνίας. Η συλλογική δουλειά ευνοείται και οι κοινοί στόχοι επιτυγχάνονται ευκολότερα. Η επαφή με τους συνεργάτες σας θα πρέπει να είναι πιο στενή από δω και κάτω. Αρχίζετε να βλέπετε πιο καθαρά τόσο τους στόχους σας όσο και ποιοι είναι στο πλευρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής προχωρά το Σάββατο στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17/11. Σε ό,τι αφορά στην καριέρα σας ο Ερμής στρέφει την προσοχή σας στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί να σκύψετε πάνω από τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία. Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει κι ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά ή συζητήσεις για το μέλλον των επαγγελματικών σας σχεδίων.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο ο Ερμής περνά στον Σκορπιό και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, την απόδοση σας στη δουλειά, τα θέματα των σπουδών, των ταξιδιών και των νομικών υποθέσεων. Το μυαλό σας θα λειτουργεί καλύτερα κι όλα θα αρχίσουν να κυλούν σε πολύ πιο βατούς ρυθμούς. Η νέα θέση του μέχρι τις 17/11 βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας.