ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στο δεύτερο ζώδιο της διακυβέρνησης της στον Ζυγό. Το πνεύμα της ημέρας είναι να προτιμήσουμε το διάλογο, τη συναίνεση και τη διπλωματία και όχι την επίθεση και τις επικρίσεις.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας ένα πιο νευρικό σκηνικό για τα ζώδια της σταθερής ομάδας και κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφό σας μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα έχει μια ιδιαιτερότητα καθώς ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού. Από αυτή τη θέση θα ευνοήσει τις επαγγελματικές σας σχέσεις, τη δουλειά ενώ μπορεί να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας με μια προαγωγή ή μια αύξηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα με τους συνεργάτες σας, τους συμφοιτητές σας, τους ανθρώπους που έχετε καθημερινές επαφές. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο και στην οδήγηση εκτός της επικοινωνίας σήμερα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να προσέξετε τα θέματα των εξόδων που κάνετε και γενικά των οικονομικών. Αφήστε τις γενναιοδωρίες στην άκρη και μην κάνετε παρορμητικές αγορές. Ακόμη προσπαθήστε να μην μαλώσετε για οικονομικούς λόγους. Στα καλά νέα της ημέρας η Αφροδίτη περνά σε ένα πιο δυνατό ζώδιο, τον Ζυγό, που μπορεί να εκφράσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του πλανήτη με καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Οι πιέσεις αγαπητοί μου Λέοντες μπορεί να γίνουν πιο ασφυκτικές καθώς κάποιος μπορεί να σας προκαλέσει, να σας εκνευρίσει κι εσείς όλο αυτό να πρέπει να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία και στωικότητα. Σίγουρα δεν είναι από τις εύκολες ημέρες για σας αλλά με λίγη υπομονή κι αποφυγή λήψης σημαντικών αποφάσεων όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να σας κάνουν να έχετε διαφωνίες είτε με συνεργάτες είτε με φίλους ή να μη βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνοι. Δεν είναι ανάγκη να τσακωθείτε όμως για κάτι υποκειμενικό. Προσέξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους αλλά και την ισχυρογνωμοσύνη σήμερα ειδικά στο χώρο της δουλειάς.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Οι δύσκολες όψεις όμως που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να σας φέρουν κάποιους προβληματισμούς σε οικονομικά θέματα ή και στα προσωπικά σας. Ακόμη πρέπει να προσέξετε τα έξοδα σας. Θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι αν δεν θέλετε να βγείτε εντελώς εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στο ζώδιο σας και σας σπρώχνει να δείτε τους προσωπικούς σας στόχους καλύτερα αλλά και τις σχέσεις σας. Όμως στη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο σας η Σελήνη θα σχηματίσει δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Έτσι μπορεί να νιώθετε θυμωμένοι ή απογοητευμένοι με κάποιο συνεργάτη ή προϊστάμενο, με θέματα που αφορούν στη δουλειά σας ή την καριέρα σας αλλά πιθανώς ακόμη και με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα περνά στον φιλικό σας Ζυγό η Αφροδίτη. Έτσι αν νιώθετε ότι θέλετε να εκφράσετε σε κάποιον τα συναισθήματα σας, αν κάτι δεν πήγε καλά και θέλετε τώρα να τα ξαναβρείτε ή έστω να γλυκάνετε την κατάσταση, να σπάσετε τον πάγο από σήμερα μέχρι τις 22/10 είναι το κατάλληλο διάστημα. Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύετε στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σε κόντρα με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει μια κατάσταση μεγαλύτερης έντασης στο περιβάλλον σας και πιθανώς η αιτία να είναι ένας οικονομικός λόγος. Προσπαθήστε να μην υψώσετε τόνους στη συζήτηση, κοιτάξτε να λειτουργήσετε κάπως πυροσβεστικά σε ό,τι προκύπτει και κρατήστε μια δυναμική προσέγγιση στα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία και μην ταλαιπωρείτε πολύ τον οργανισμό σας. Αποφύγετε τις διαμάχες, μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε πως υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση στην ατμόσφαιρα και αποφύγετε υπό το καθεστώς πιέσεων και βιασύνης να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη σήμερα ενισχύει τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχετε κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σώμα να είναι αλλού και το μυαλό να βρίσκεται σε ένα δικό του κόσμο! Αυτό φυσικά βολεύει όταν δεν έχετε σημαντικά πράγματα να κάνετε. Αν όμως εργάζεστε καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στη δουλειά σας κι επίσης αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε συνεργάτες ή πελάτες. Προσοχή τις βραδινές ώρες και στην υγεία και τη διατροφή σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Ζυγού

Θέσεις του Ερμή που κάνουν το άτομο αναποφάσιστο και λίγο ασταθές

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό από 29/09/2022 – 22/10/2022