ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 29 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

H μέρα προσφέρεται από τη στιγμή που η Σελήνη θα μπει στον Ζυγό για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να συζητήσουμε τις πιθανότητες μιας συνεργασίας, να είμαστε ανοιχτοί στην προσέγγιση μας με τους άλλους. Η σύνοδος με τον Ερμή δίνει έναν αέρα καλής επικοινωνίας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ και η κρίση μας θα είναι στα καλύτερα της.

ΚΡΙΟΣ

Θετική μπορεί να είναι η μέρα για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε με αυτοπεποίθηση. Μάλιστα θα σας πρότεινα να πάρετε εσείς την πρωτοβουλία για μια τέτοια συζήτηση. Μολονότι δε θα είναι μια ξεκούραστη μέρα για σας, εν τούτοις θα είναι αρκετά ικανοποιητική από τις επαφές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις ή αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο άτομο για να σας βοηθά ή να εργάζεται για εσάς. Ακόμη μπορεί να υπάρχει κι ένα οικονομικό ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική προσφορά με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους τις απογευματινές ώρες που καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας ή τα θέματα γενικότερα της ομορφιάς. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Αν ψάχνετε την ευκαιρία να δημοσιεύσετε κάτι που θέλετε να το προσέξουν πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχετε την τύχη με το μέρος σας σήμερα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και η Σελήνη στον Ζυγό σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι και την οικογένεια η Δευτέρα είναι σαφώς πιο θετική και τυχερή, καθώς σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Άρη και μια σύνοδο με τον Ερμή και σας προσφέρει κάποιες καλές λύσεις ακόμη και σε καταστάσεις που αναφέρονται στο παρελθόν. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη μέρα για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ακόμη είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων. Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και όχι μόνο φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα από το μεσημέρι κι έπειτα και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων – εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Μάλιστα θα μπορούσατε να έχετε και μια ευχάριστη εξέλιξη σε αυτό το τομέα μέχρι το βράδυ.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα καθώς οι θετικές όψεις της Σελήνης μπορεί να δώσουν λύσεις σε κάποιο πρόβλημα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε την σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Βλέπετε σήμερα μπορεί να είστε αποδέκτες της γενναιοδωρίας κάποιων ανθρώπων από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή του κοινωνικού σας δικτύου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν. Ακόμη σήμερα μπορεί να μάθετε κάποια μυστικά ή κρυμμένες πληροφορίες που να σας ιντριγκάρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρες σαν και την σημερινή μέσα σε μια περίοδο που υπάρχει κλίμα αστάθειας, πρέπει να τις εκμεταλλεύεστε. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για αύριο. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Ίσως υπάρχει και μια εξέλιξη σε ερωτικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά με περισσότερα χρήματα ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Μια πιο διπλωματική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε Ακόμη μπορεί για κάποιους από σας να υπάρχει και μια εξέλιξη σε μια ερωτική ιστορία που πιθανώς διαδραματίζεται μέσα στο χώρο εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με πιο σωστή κρίση και είστε πιο επινοητικοί. Ακόμη θα είστε πιο ενθουσιώδεις στο να μοιραστείτε τις ιδέες, τις σκέψεις και τα «πιστεύω» σας με τους άλλους είτε είναι οι φίλοι είτε οι ακόλουθοι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μέρα μπορεί να έχει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και για την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Μολονότι η αέρινη Σελήνη στον Ζυγό δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα σε ένα πλαίσιο πολύ θετικών όψεων που σχηματίζει τόσο με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο όσο και με τον Άρη στους Διδύμους. Ακόμη είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε πρακτικά με τα ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια ζώδια κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη και με ποιο χαρακτηριστικό

Πώς να κάνετε έναν Λέοντα να σας ερωτευθεί

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/08/2022 – 04/09/2022