ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 29 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τα ξημερώματα ολοκληρώνεται το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία που μας κάνει πιο αισιόδοξους αν και κάποιες στιγμές υπερβολικούς ή επιπόλαιους στη δράση μας και αργότερα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μια από τις πιο θετικές και όμορφες όψεις της περιόδου που δημιουργεί καλύτερες προοπτικές σε σχέσεις και οικονομικά.

Δυναμικά μπαίνει η μέρα όχι μόνο γιατί τα ξημερώματα ολοκληρώνεται μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο που παραπέμπει σε νέα ξεκινήματα, αλλά γιατί σήμερα σχηματίζονται και δυο όψεις με τον Δία που διαφοροποιούν το κλίμα για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή όπως και οι επόμενες ημέρες σας καλούν να εστιάσετε περισσότερο στο σπίτι, στα νέα ξεκινήματα και να δώσετε όλη σας την ενέργεια για να επιτύχουν. Η σημερινή μέρα για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο φέρνει όμως και μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε θέματα ερωτικών σχέσεων, διασκέδασης, χαράς, παιδιών αν είστε γονείς ή επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα απόγονο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Οι ώρες που προηγούνται και έπονται της νέας Σελήνης κοσμούνται από δυο δυνατές όψεις αυτή του τετραγώνου Ήλιου – Δία και του εξαγώνου Αφροδίτης – Δια. Αν μη τι άλλο το σύμπαν σας καλεί να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο όλα αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας και υπόσχεται αν μη τι άλλο να έχετε ανταπόκριση. Η μέρα δεν θα είναι ακριβώς ξεκούραστη για σας αφού θα έχετε πολλές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, θα χρειαστεί ίσως να σκεφτείτε αρκετά ή να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρώτη όψη αφορά το τετράγωνο Ήλιου – Δία που σας κάνει πιο φιλόδοξους στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και στον οικονομικό τομέα. Κι επειδή αυτή η όψη συντονίζεται με τη νέα Σελήνη κάπως φαίνεται ότι θα αυξηθούν τα έσοδα σας. Αυτό μπορεί να προκύψει από μια νέα δουλειά ή από μια έξτρα δουλειά που μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση του εισοδήματος σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν μέχρι τώρα δεν νιώσατε σε αυτή τη χρονιά ότι καταφέρατε πολλά τώρα θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνετε τα νέα σας ξεκινήματα και να θέσετε τους νέους και φιλόδοξους στόχους σας. Σκεφτείτε τις αλλαγές που θέλετε να υιοθετήσετε στη ζωή σας και χωρίς κανένα δισταγμό πάρτε τη θέση του πρωταγωνιστή γιατί σας ανήκει αυτή την περίοδο. Σήμερα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε θετικές ειδήσεις και σε θέματα ερωτικών σχέσεων αλλά και στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Σε αυτή τη φάση κάτι φαίνεται να σας τραβάει προς το παρελθόν σας ή κάτι σας απασχολεί και κλέβει την προσοχή και την ενέργεια σας από αυτό που πραγματικά πρέπει να κοιτάτε που είναι το τώρα και το μέλλον. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες από παλιότερα και δεν τις κλείνετε αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται κι εσείς θα αγχώνεστε. Άρα προσπαθήστε να επιλύσετε όποιο πρόβλημα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν ώστε η ζωή σας να γίνει πιο εύκολη στο τώρα. Σήμερα έχετε μια τεράστια βοήθεια το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη σχηματίζεται τα ξημερώματα δίνοντας έμφαση στο «εμείς» και το «μαζί». Είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή είτε την επαγγελματική το σίγουρο είναι πως η παρέα θα σας πάει καλύτερα και θα νιώσετε κι εσείς πιο δυνατοί μέσω αυτής. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία σας κάνει πιο φιλόδοξους, αλλά προσέξτε λίγο στην επικοινωνία μην είστε πολύ καυστικοί ή επικριτικοί με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία σας δίνει δύναμη αλλά και θάρρος να διεκδικήσετε αυτά που νιώθετε ότι σας ανήκουν. Από την άλλη το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία παραπέμπει σε ευχάριστες επαφές πιθανώς και με όφελος σε οικονομικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία υποδαυλίζει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα και τα οικονομικά σας ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε σχέδια για το μέλλον σε επίπεδο σπουδών, δουλειάς αλλά και ταξιδιών.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πιο εσωτερική μέρα είναι για σας η Τετάρτη όχι απαραίτητα άκεφη αλλά θα είστε σε φάση μεγαλύτερης εσωστρέφειας προσέχοντας πράγματα στην καθημερινότητα σας που με τους συνήθεις γρήγορους ρυθμούς σας δεν τους δίνετε την πρέπουσα σημασία. Μπορεί να είστε βαθιά παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των συνεργατών ή των προϊσταμένων σας. Να βλέπετε πως αντιδρούν οι άνθρωποι γύρω σας ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο και να τα καταγράφετε όλα αυτά χωρίς απαραίτητα να μιλάτε ή να εκφέρετε άποψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να είναι η σχέση με το σύντροφό σας, ένα φίλο ή ένα συνεργάτη. Σε κάθε περίπτωση ο τομέας των σχέσεων υπερτονίζεται σε αυτή τη φάση κι από την επιρροή της νέας Σελήνης που θα φέρει νέα δεδομένα σε αυτό τον τομέα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο φέρνοντας ευχάριστες ειδήσεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή και σε ένα θέμα που αφορά στην υγεία σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα με τις εξαιρετικές όψεις που θα έχουμε να κάνετε μια αναδρομή σε όλα αυτά που έχετε επιτύχει ως τώρα, σε όλες τις αλλαγές που έχετε εγκαινιάσει στη ζωή σας και να δείτε και τους νέους σας στόχους με οργάνωση, πρόγραμμα και πειθαρχία. Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει στη ζωή μας, στη δουλειά, στις σχέσεις μας με τους άλλους. Αν έχετε ήδη επισημάνει κάποια πράγματα που θέλουν αλλαγή τώρα είναι η ευκαιρία σας να το πράξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά με υψηλή ενέργεια και αισιοδοξία κι έτσι πρέπει αγαπητοί μου Ιχθύες γιατί τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει αυτή την περίοδο από όλα αυτά που θέλετε να πραγματοποιηθούν στη ζωή σας. Απλά είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε, να έχετε απτούς στόχους. Σε αυτή τη φάση δεν έχει σημασία ποιος συμφωνεί και ποιος διαφωνεί με τα σχέδια σας σημασία έχει να γίνουν πραγματικότητα και να αρέσουν και να εξυπηρετούν εσάς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Κρόνος 2022: Καρμικές αναθεωρήσεις και καρμικοί έρωτες

Αφροδίτη στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει η θεά του έρωτα από τις 23/06/2022 έως τις 18/07/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/06/2022 – 03/07/2022