ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 28 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Κυριακή σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Δία που βοηθά στο να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δείξουμε αυτοπεποίθηση αλλά ανεβάζει τους τόνους και τις αντιπαραθέσεις δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση στο παγκόσμιο σκηνικό και φιλοπόλεμη διάθεση. Πρόκειται για ιδιαίτερα δυναμική όψη που μας επιτρέπει να είμαστε αποφασιστικοί, να κάνουμε αποτελεσματικές κινήσεις, να έχουμε επιτυχίες σε αθλητικές επιδόσεις, αλλά ταυτόχρονα κάνει και ιδιαίτερα εκρηκτικές τις αντιδράσεις μας. Η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους το βράδυ της Κυριακής στις 20:22 και θα προετοιμάσει τη νέα Σελήνη της Δευτέρας στο ίδιο ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, φανείτε αποφασιστικοί με τη σύνοδο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Δία, μια σπάνια συνάντηση που σας χαρίζει ενέργεια, δυναμικότητα αλλά και ιδιαίτερη γοητεία και εστιάστε περισσότερο στη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης αλλά και πως θα κλέψετε τις εντυπώσεις. Προσοχή όμως στην παρόρμηση και τη βιασύνη και αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις υπερβολές στη συμπεριφορά σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Την Κυριακή, η Σελήνη αντιμετωπίζοντας τον Κρόνο θα δημιουργήσει ένα σχετικό άγχος ή και κάποιες υποχρεώσεις αλλά και πάλι θα είναι κάτι διαχειρίσιμο. Την Κυριακή έχουμε τη σπάνια συνάντηση του Άρη με τον Δία στον Κριό μέσα στον 12ο οίκο του παρασκηνίου αλλά και του τέλους των καταστάσεων. Πάρτε το σαν σημάδι για να τελειώνετε με τοξικές καταστάσεις στη ζωή σας σχέσεις, δουλειές, συνήθειες και θα βγείτε μόνο κερδισμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή είναι μια σούπερ έντονη μέρα με τη σπάνια σύνοδο του Άρη με τον Δία στον φιλικό σας Κριό και σίγουρα θα σας ανοίξει την όρεξη για να δείτε φίλους και γενικώς να είστε ανάμεσα σε άτομα που αγαπάτε και σας διασκεδάζουν. Η σύνοδος αυτή μπορεί να σας εμπνεύσει και σε θέματα επαγγελματικών στόχων. Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας για να προετοιμάσει τη νέα Σελήνη της Δευτέρας στο ζώδιο σας που θα φέρει αρκετές αλλαγές.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Κυριακή έχουμε τη σπάνια συνάντηση του Άρη με τον Δία στον Κριό στον τομέα της καριέρας σας και αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου η όψη αυτή θα ενισχύσει τις φιλοδοξίες και την ανταγωνιστικότητα σας ενώ μπορεί να έχετε εξελίξεις με μια επαγγελματική πρόταση η οποία μπορεί να έρθει ξαφνικά και να σας ενθουσιάσει. Εξαιρετική η όψη και για να κάνετε τα πλάνα σας για το μέλλον είτε σε σπουδές είτε σε επαγγελματικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Την Κυριακή έχουμε τη σπάνια σύνοδο Άρη – Δία σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Κριό που φέρνει ένα κύμα αισιοδοξίας, ανάγκης για περιπέτεια, ανοιχτούς ορίζοντες, απόκτηση γνώσης αλλά και ταξίδια. Το κυριότερο θα σας ανεφοδιάσει με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Κυριακή έχουμε τη σπάνια συνάντηση του Άρη με τον Δία στον Κριό που μπορεί να σας βοηθήσει σε δυο τομείς στα οικονομικά αλλά και στον τομέα του έρωτα. Είναι από τις όψεις που με ένα βλέμμα μπορεί χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε να ερωτευθείτε. Αν είστε σε σχέση δώστε την προσοχή σας στο ταίρι σας κι αν είστε μόνοι-ες βγείτε γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Από το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους για να προετοιμάσει τη νέα Σελήνη στους Διδύμους που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα και θα επηρεάσει τα θέματα της καριέρας σας φέρνοντας αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Η πιο σημαντική όψη όμως του Σαββατοκύριακου πραγματοποιείται την Κυριακή με τη σύνοδο του Άρη με τον Δία ακριβώς απέναντι σας στον Κριό. Αυτή είναι μια σπάνια όψη που ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορείτε να επωφεληθείτε ιδιαίτερα με νέες γνωριμίες, επαγγελματικές προτάσεις και συμφωνίες. Αν είστε μόνες-οι κανονίστε οπωσδήποτε μια έξοδο την Κυριακή γιατί μπορεί να προκύψει ένα φλερτ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή έχουμε τη σπάνια σύνοδο του Άρη με τον Δία στον Κριό που ενεργοποιούν τον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας αλλά και τα επαγγελματικά. Είναι η στιγμή να παθιαστείτε με ένα επαγγελματικό πρότζεκτ ή και με τον ίδιο σας τον εαυτό και την υγεία και την εμφάνισή σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Κυριακή έχουμε τη σπάνια συνάντηση του Άρη με τον Δία στον Κριό μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας, των παιδιών αλλά και της φήμης. Αν μη τι άλλο θα σας βοηθήσει τόσο στην ερωτική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου όσο και στις επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Κυρίως όμως θα απαιτήσει να βάλετε στο πρόγραμμα σας κάτι διασκεδαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Κυριακή σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας που μπορεί να σας δώσει έμπνευση αν θέλετε να κάνετε αλλαγές ή ακόμη και μια μετακόμιση. Πιθανώς η Κυριακή να σας αγχώσει λίγο περισσότερο και τις απογευματινές ώρες σε σχέση με ένα επαγγελματικό πρότζεκτ ή ένα θέμα υγείας.

 

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή σχηματίζεται η σπάνια όψη συνόδου του Άρη με τον Δία στον Κριό στον τομέα της επικοινωνίας που αυξάνει την επιθυμία σας να έρθετε σε επαφή με φίλους, συνεργάτες αλλά και τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ειλικρίνεια και η αυτοπεποίθηση σε αυτά που λέτε θα σας κερδίσει τις εντυπώσεις, αν μη τι άλλο. Εξαιρετική όψη αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τη συγγραφή και τη διδασκαλία. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι στην οδήγηση και φυσική να μην καταφύγετε σε υπερβολές και αχρείαστα ρίσκα από υπεραισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή σχηματίζεται η σπάνια σύνοδος του Άρη και του Δία στο ζώδιο του Κριού μέσα στον τομέα των οικονομικών. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα. Πάρτε πρωτοβουλία και αναλάβετε δράση και θα βγείτε κερδισμένοι. Το βράδυ της Κυριακής είναι λίγο πιο αγχωτικό καθώς η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους για να σχηματίσει τη Δευτέρα τη νέα Σελήνη του μήνα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ο συμβολισμός του Ήλιου στους Διδύμους

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/05/2022 – 29/05/2022