ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/03

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 29 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Από νωρίς το πρωί η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και δεν σχηματίζει κύριες όψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες νιώθουν την επιρροή της σε μία πιο απαιτητική καθημερινότητα αλλά χωρίς σημαντικά εμπόδια.

Η Σελήνη από τους Ιχθύς ενισχύει τη διαίσθησή μας και πολλαπλασιάζει τις όποιες τάσεις φυγής νιώθουμε. Η χθεσινή σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου εξακολουθεί να μας επηρεάζει προκαλώντας πίεση και απαισιοδοξία στις σχέσεις και τα οικονομικά

ΚΡΙΟΣ

Το πιο αθέατο και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας φωτίζει η Σελήνη στους Ιχθύς. Ίσως υπάρξει αρκετό παρασκήνιο τώρα στα επαγγελματικά σας. Είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο σας αφορά και βγαίνει στην επιφάνεια. Θέματα υγείας ή τραύματα από το παρελθόν αναμοχλεύονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνικούς ίσως σας κάνει αυτές τις ημέρες η Σελήνη στους φιλικούς σας Ιχθύς. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα σας απασχολήσει. Ίσως κάποιος φίλος-η φεύγει από την καθημερινότητά σας ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να έχει μια πιο παράξενη συμπεριφορά. Από την άλλη μπορεί κάποιος φίλος να σας βοηθήσει στους στόχους σας.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πιο απαιτητική ημέρα είναι αυτή για εσάς και κυρίως στα επαγγελματικά σας. Είναι πιθανόν να σας προτείνουν μία αλλαγή στην εργασία σας κι εσείς θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Ακόμη μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση στο χώρο του σπιτιού που σας απασχολεί. Αν είστε γεννημένοι αρχές Ιουνίου προσέξτε θέματα υγείας δικά σας ή δικών σας ατόμων.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στις σχέσεις, στις επαφές με ξένους και τις συνεργασίες με το εξωτερικό, τις σπουδές, το διαδίκτυο ή ακόμα και στις νομικές υποθέσεις σας. Αν είστε καθηγητές, νομικοί ή εργαζόμενοι στα ΜΜΕ ίσως επωφεληθείτε σήμερα. Ίσως νιώθετε ένα πέπλο ασάφειας να επικρατεί, οπότε περιμένετε μερικές μέρες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά ζητήματα επηρεάζει η Σελήνη στους Ιχθύς κι ίσως σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε και κάτι στην άκρη. Προσοχή στο να μην αναμίξετε έρωτα και οικονομικά αυτό το διάστημα. Αν η ερωτική σας ζωή σας φαίνεται αδιάφορη, έχετε στο νου σας ότι όλο αυτό θα αλλάξει προς το τέλος της εβδομάδας. Η υπομονή είναι η καλύτερη πρόταση για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών φωτίζει η Σελήνη στους Ιχθύς για εσάς. Ίσως τώρα μπαίνετε σε μία νέα σχέση ή ξεκινάτε μία νέα συνεργασία. Απ’ την άλλη ίσως τώρα είναι η ώρα για αποφάσεις για σχέσεις που έχουν φτάσει σε μία κρίσιμη καμπή. Έχετε στο νου σας ότι οι μήνες που διανύουμε αφορούν περισσότερο το «εμείς» παρά το εγώ και οι σχέσεις θα συνεχίσουν να σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Αλλαγή σε θέματα δουλειάς σηματοδοτεί η Σελήνη στους Ιχθύς. Μπορεί να αναλάβετε νέες ευθύνες ή κάποιο νέο πόστο ή ίσως ακόμα κι ένας νέος συνάδελφος που έρχεται να σας «ξεβολέψει» και να πρέπει να προσαρμοστείτε. Σημαντικό είναι να προσέχετε τα θέματα υγείας σας. Ερωτικά υπάρχει κινητικότητα αλλά τα σπουδαία θα έλθουν αργότερα την άνοιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσοχή σας εστιάζεται στην ερωτική σας ζωή και σε όσα σας ευχαριστούν, στις φιλικές σχέσεις σας και στα ζητήματα των παιδιών. Αν είστε μόνοι τώρα μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση η μέρα είναι ότι πρέπει για μία ρομαντική έξοδο. Ένα όνειρο, μια επιθυμία ή μια προσδοκία σας για το μέλλον μάλλον φαίνεται να είναι λίγο πιο κοντά στην υλοποίηση της.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς δίνοντας έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και έμμεσα στην καριέρα σας. Ίσως τώρα μετακομίζετε για παράδειγμα για να βρίσκεστε κοντά στη νέα σας δουλειά. Είναι μια μέρα που δεν είναι τόσο δυσάρεστη η επιρροή της αλλά πιθανώς να νοιώσετε κάποιες ανασφάλειες ή να αναμοχλευτούν θέματα που αφορούν στο παρελθόν σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει έντονη αύξηση στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Αν εργάζεστε στα ΜΜΕ ή γράφετε μπορείτε να διαφημίσετε τη δουλειά σας αυτές τις μέρες. Εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από τη σύνοδο Αφροδίτη – Κρόνου κι αυτό ίσως σημαίνει δύσκολες ειδήσεις, περιορισμούς και οικονομικά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύο τομείς είναι εκείνοι για τους οποίους δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας με ευκολία αυτό το διάστημα, τα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί και να φέρει ένα θετικό σενάριο σε σχέση με κάποιο πρακτικό οικονομικό θέμα. Τα πράγματα βελτιώνονται ιδιαίτερα μετά την Πέμπτη, γι’ αυτό αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις στο πρόγραμμα μεταθέστε τις για το τέλος της εβδομάδας.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τη μία η μέρα είναι απαιτητική για εσάς από την άλλη νιώθετε πιο ευαίσθητοι απέναντι σε ό,τι βλέπετε κι ακούτε. Η διαίσθηση σας είναι ανεπτυγμένη κι ίσως τα όνειρά σας είναι πιο ζωντανά αυτές τις μέρες. Πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς σας και να δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

5 συμβουλές για την εαρινή ισημερία 2022 και την εποχή του Κριού

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/03/2022 – 03/04/2022