ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 28 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Κυριακή σχηματίζεται και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο κι έτσι ενώ είναι αργία για τους περισσότερους φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε μέσα στη μέρα. Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας αντιμετωπίσουμε θετικά και με καλή παρέα τις προκλήσεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε. Η καλύτερη τακτική είναι η απομάκρυνση από την εστία έντασης. Βάλτε σε προτεραιότητα την υγεία και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε αν δεν εργάζεστε!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή είναι πιο κατηφής μέρα και πιθανώς να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες. Βλέπετε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο είναι περιοριστικό και σας ωθεί να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στους στόχους σας. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να θυσιάσετε την ανεμελιά για να τους επιτύχετε. Προσοχή σε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το άγχος και η αγωνία χτυπάει κόκκινο κι αυτό σας κάνει να έχετε κυκλοθυμία ή και πιο βαριά διάθεση. Δεν είναι ανάγκη να τα σκεφτείτε όμως όλα την Κυριακή και να χαλάσετε και τη διάθεση και των άλλων. Βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας και μην πιέζετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια αρκετά πιεστική μέρα για όλους. Είναι πιθανόν να νιώθετε χαμηλά τα επίπεδα της ενέργειας σας, να αισθάνεστε ότι συμβαίνουν παρασκηνιακά πράγματα πιθανώς στον χώρο εργασίας σας που μπλοκάρουν την πρόοδο σας. Ακόμη πιθανότερο είναι να σας κατακλύζουν απλά οι φοβίες και η αγωνία σας για το μέλλον. Μην ενδίδετε σε μια τέτοια τάση.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να ζοριστείτε σήμερα λίγο με τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες που μπορεί να έχετε απέναντι στους άλλους και να αντιδράσετε κάπως σπασμωδικά. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κι όταν πάτε να λειτουργήσετε πυροσβεστικά ίσως σε μια διαφωνία άλλων. Αν έχετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σήμερα σαφώς θα σας βγει πιο εύκολα αφού θα συγκεντρώσετε την ενέργεια σας σε ένα παραγωγικό κανάλι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν έχετε μια επαγγελματική συζήτηση, με πολλά άτομα προσπαθήστε να μην ρίξετε λάδι στην φωτιά. Έντονα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να βγουν πιο εύκολα σήμερα και το άγχος και η αγωνία του καθενός να μην μπορούν να ελεγχθούν. Η καλύτερη διέξοδος είναι η υπομονή και η ψυχραιμία. Μην παίρνετε τίποτε προσωπικά κι από αύριο όλα θα φαίνονται καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα, με απρόοπτα σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις  που να περιορίζουν λίγο το πρόγραμμα και τα κέφια σας. Μην ενδώσετε σε φοβίες και άγχη για κάτι το οποίο δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα που θέλει αρκετή προσοχή και ψυχραιμία στην αντιμετώπιση της. Έτσι σήμερα μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Εδώ όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας, η διπλωματία και η ευγένεια. Καλύτερα να αποχωρήσετε και με καθαρό μυαλό να επανέλθετε στην συζήτηση που θα σας ευνοήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε και ίσως έχετε απροσδιόριστο άγχος μέσα στη μέρα. Πιθανώς όμως σήμερα να σας προκύψουν και αρνητικά συναισθήματα ή κάποιου είδους πίεση στο σπίτι που θα είναι πολύ δύσκολο να την κρύψετε. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι γίνεται ιδιαίτερα σε σχέσεις και οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φαίνεται ότι πολύ εύκολα σήμερα, κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Προσέξετε τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσοχή ακόμη στο χώρο της δουλειάς. Πιθανώς να νιώθετε μεγαλύτερη πνευματική κόπωση  ή να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή για να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να θυμηθείτε όσα κακά στραβά έχετε εντοπίσει στην σχέση ή στα θέματα παιδιών.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Κυριακή σας βρίσκει με μια άρνηση και προτιμάτε πιθανώς να περάσετε λίγες ώρες παραπάνω χουζουρεύοντας χωρίς πιέσεις. Αν όμως εργάζεστε ή έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις στο σπίτι, τότε μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Μπορεί να είστε πιο αυστηροί απέναντι στο οικογενειακό περιβάλλον.