ΖΩΔΙΑ

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Μάιο 2023.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Μολονότι ο Μάιος απέχει από το να χαρακτηριστεί ήσυχος και ήρεμος μήνας, έχει και μια πληθώρα θετικών όψεων και πλανητικών αλλαγών που βοηθούν σε νέες εκκινήσεις και φέρνουν αισιόδοξα μηνύματα. Καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από την 1η Μαΐου, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορούμε να επανεξετάσουμε καταστάσεις που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα.  Οι πρώτες ημέρες του μήνα έχουν αρκετή ένταση, οδηγώντας μας σε εκκαθαρίσεις στη ζωή μας. Στις 07/05 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο του Καρκίνου προάγοντας τη συναισθηματική ασφάλεια και την άνεση.

Στις 19/05 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σε εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο που βοηθά σε νέα δυναμικά ξεκινήματα. Στις 20/05 ο Άρης θα αφήσει τα βαθιά νερά του Καρκίνου και θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Οι μέρες κοντά στις εκλογές διέπονται από μεγάλη ένταση και πόλωση, ενώ φαίνονται έντονα σκοτεινά και παρασκηνιακά παιχνίδια.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Μάιο

Κριός

Ο Μάιος δίνει τη μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών, των επαγγελματικών, των υλικών αποκτημάτων σας, της περιουσίας σας, της ασφάλειας, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης. Μέχρι τις 15/05 αποφύγετε σημαντικές επενδύσεις όμως ή μεγάλες αγορές. Στις 19/05 μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και μάλιστα με θετικές όψεις προς τον Άρη και τον Ποσειδώνα μπορεί να βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο σας. Στις 21/05, προσέξτε τις αντιπαραθέσεις στην προσωπική σας ζωή.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Είστε από τους πρωταγωνιστές του Μαΐου όχι μόνο γιατί έχετε τα γενέθλια σας, αλλά γιατί θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής με τον Δία να περνά μετά από 12 χρόνια στο ζώδιο σας στις 16/05, αλλά και γιατί φιλοξενείτε στα γενέθλια σας τη δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 05/05.  Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στον φιλικό σας Καρκίνο στις 07/05 φέρνοντας περισσότερη ισορροπία στις επαφές σας και αρμονία στην επικοινωνία. Ο Δίας θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο στο ζώδιο σας μέχρι τον Μάιο του 2024, φέρνοντας ευκαιρίες εξέλιξης, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε υπερβολικά και κάντε οικονομία δυνάμεων, διατηρώντας τα υψηλά επίπεδα της ενέργειας σας για το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου που θα έχουν ξεκινήσει τα γενέθλια σας με καλύτερους οιωνούς. Στις 05/05 σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στον Σκορπιό που σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Στις 20/05 ο Άρης προχωρά στον φιλικό σας Λέοντα, δίνοντας μια έντονη κινητικότητα στις επόμενες εβδομάδες σε θέματα σπουδών και δουλειάς. Είστε ικανοί για πολλά και μεγάλα πράγματα, αλλά θα εξαρτηθεί από τη δική σας προθυμία να δουλέψετε σκληρά.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ο Μάιος είναι μήνας που δίνει έμφαση στην κοινωνικότητα, τη συλλογική δουλειά, την ανάμειξη σας σε ομάδες, κόμματα, οργανισμούς και στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προσπαθήστε να κατευνάζετε το νευρικό σας σύστημα, ξεκινήστε τις επισκέψεις στη θάλασσα αν ο καιρός είναι ζεστός και προετοιμαστείτε για τα μεγαλόπνοα πλάνα σας που θα ξεκινήσουν με τα δικά σας γενέθλια.

Λέων

Καιρός να δείξετε σε όλους ποιοι είστε και πόσα πολλά μπορείτε να καταφέρετε αγαπητοί μου Λέοντες. Κάποιες επαγγελματικές αλλαγές μπορεί να έχουν αντίκτυπο και στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, γι’ αυτό εμπιστευθείτε την καρδιά σας στις επιλογές σας. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου στους Διδύμους θα σας αποσυμπιέσει και θα σας δώσει την ευκαιρία να χαρείτε περισσότερο με τους φίλους σας, κάνοντας λίγο πιο διασκεδαστική την καθημερινότητα σας στο τέλος Μαΐου.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Μάιος είναι μήνας με έμφαση στο μέλλον, καθώς ο Ήλιος στο ταξίδι του στον Ταύρο ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό και σας καλεί να αναζητήσετε νέους ορίζοντες, νέες εμπειρίες που θα φανερώσουν τις καινούριες προοπτικές στη ζωή σας. Είναι ο μήνας που σας καλεί να πιστέψετε ότι όλα όσα έρχονται στη ζωή σας έχουν κάποιο λόγο, ακόμη κι αν δεν τον αντιλαμβάνεστε τώρα με τη λογική σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στα λόγια σας και στις δεσμεύσεις σας και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Ζυγός

Σπουδαίος μήνας ο Μάιος με ουσιαστικές εξελίξεις, αρκετή ένταση και αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που επηρεάζουν όλους μας. Μην προσπαθήσετε να αποφύγετε σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας σπρώχνοντας τα κάτω από το χαλάκι.  Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα σας δώσει περισσότερη έμπνευση και θα ψάξετε νέες εμπειρίες πέρα από τα δεδομένα σας.

Σκορπιός

Ο Μάιος είναι πολυεπίπεδος ως μήνας και θα διοχετεύσετε την προσοχή και την ενέργεια σας σε δυο βασικούς τομείς. Καταρχάς στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.  Όμως καθώς η πορεία του ανάδρομου Ερμή εκτείνεται μέχρι τις 15/05, καλά θα κάνετε να μην πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση δέσμευσης ή αποδέσμευσης στο πρώτο δεκαπενθήμερο. Σχέσεις, γάμος και συνεργασίες θα είναι ο τομέας που θα λάβει τις ευνοϊκότερες επιρροές από τις 16/05 και για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς ο ευεργέτης Δίας περνά στον Ταύρο, το ζώδιο που συμβολίζει τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν αλλά για πολύ θετικούς λόγους στην πορεία του Μαΐου.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Ο Μάιος στο μεγαλύτερο μέρος του δίνει έμφαση στον τομέα της καθημερινότητας, της προσφοράς υπηρεσιών στους άλλους, στα θέματα της δουλειάς, αλλά και στον τομέα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να μην φορτώσετε την καθημερινότητα σας με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνετε να τις φέρετε εις πέρας. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους και το τετράγωνο προς τον Κρόνο την τελευταία εβδομάδα του μήνα μπορεί να φέρει κάποια ένταση σε μια σχέση, αλλά και την ευκαιρία για μια πιο ουσιαστική δέσμευση.

Αιγόκερως

Σαφώς θα είστε σε ιδιαίτερα δημιουργική φάση και θα θέλετε να εκφράσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας με διαφορετικό τρόπο. Η έκλειψη Σελήνης στις 05/05 μπορεί να φέρει μια αλλαγή στην κοινωνική σας ζωή ή στον φιλικό σας κύκλο.  Ο Μάιος θα είναι από τους πιο θετικούς μήνες για μια εγκυμοσύνη για τις κυρίες του ζωδίου ή μπορεί να σηματοδοτεί την έλευση ενός απογόνου που θα σας γεμίσει ευτυχία.  Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου φέρει την επιρροή του Ήλιου από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο που σας υποχρεώνει να αναδιανείμετε τις καθημερινές σας προτεραιότητες.

Υδροχόος

Ο Μάιος είναι μήνας που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπική σας ζωή, την οικογένεια, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας. Άλλοι μπορεί να έχετε και αλλαγή στην κατεύθυνση της καριέρας σας και να αποφασίσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε βάζοντας τις βάσεις για μια δική σας επιχείρηση.  Αν υπήρχαν δυσκολίες στις οικογενειακές σας σχέσεις ή είχατε διαφωνίες και εντάσεις με κάποια συγγενικά πρόσωπα, θα καταφέρετε να μαλακώσετε λίγο τα πράγματα και να τα ξαναβρείτε. Καθώς ο Ήλιος θα προχωρήσει στους Διδύμους θα δώσει ένα λίγο πιο ευχάριστο και ανάλαφρο τόνο στο τέλος Μαΐου.

Ιχθύες

Η πορεία του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 21/05 είναι βοηθητική σε ό,τι αφορά τους στόχους σας.Το σημαντικό είναι να έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε και να το εκδηλώσετε ώστε να ξεκινήσει και η υλοποίηση του. Στις 07/05 η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο ανεβάζοντας τη διάθεση σας και φέρνοντας θετικές δονήσεις στην ερωτική σας ζωή και πιθανώς κι ένα νέο έρωτα αν είστε αδέσμευτοι. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας και στις προσωπικές σας υποθέσεις.