ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 28 Μαΐου.

Σήμερα υπάρχει περισσότερη «πλανητική» αρμονία. Η Σελήνη στον Υδροχόο σχηματίζει θετικές όψεις με τους πλανήτες στους Διδύμους που ενισχύουν την αυτοπεποίθησή μας. Η Σελήνη από τον Υδροχόο, ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό, κάνει τη μέρα εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Σήμερα πραγματοποιείται και το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς μια εξαιρετική όψη για να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και να έχουμε επιτυχία σε συμφωνίες.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Υδροχόο συναντά σε θετικές όψεις τριγώνου τους πλανήτες στους Διδύμους κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας, αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο σάς θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τους πλανήτες στους Διδύμους μπορεί να φέρουν και μια οικονομική ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καλώς ή κακώς εκπροσωπείτε ένα από τα πιο επικοινωνιακά ζώδια και σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης από τον Υδροχόο με τους πλανήτες στους Διδύμους ο τομέας της επικοινωνίας και των επαφών ενισχύεται. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε οι ίδιοι πρωτοβουλία για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα, καλύτερα να είστε πιο επιφυλακτικοί στα συμπεράσματα σας και να μην βιάζεστε να κρίνετε μια κατάσταση από αυτό που φαίνεται. Προσέξτε επίσης και τα οικονομικά σας. Επίσης σήμερα η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας γι’ αυτό μην την υποτιμήσετε.

 

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα. Πιθανώς να σας δημιουργεί και μια αίσθηση βάρους όλο αυτό ή να σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Όμως μη βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση μέσα στην εβδομάδα αυτή. Κερδίστε λίγο χρόνο, να καθαρίσει το μυαλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι όψεις της Σελήνης από τον Υδροχόο με τους πλανήτες στους Διδύμους μπορεί να σας κάνουν να ψάχνετε την τελειότητα στα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα. Αυτό όμως δεν οδηγεί μακροπρόθεσμα σε καλό αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά οι όψεις αυτές μπορεί να φέρουν μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις ιδιαίτερα θετικές της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει θετικές όψεις με τους πλανήτες στους Διδύμους και δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα για τις σχέσεις σας. Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων η σημερινή μέρα προσφέρεται από κάθε άποψη όπως και η αυριανή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα έρχεται με αρκετές απαιτήσεις και κούραση, αλλά οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον Υδροχόο με τους πλανήτες στους Διδύμους θα σας βοηθήσουν να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας αγόγγυστα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όρια σας ακόμη και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία. Μάλιστα οι όψεις με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Ήλιο στους Διδύμους μπορεί να σας βρίσκουν να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τη διαφήμιση, τα θέματα του διαδικτύου. Αν κάνετε μια δουλειά που η επικοινωνία είναι η βάση της τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο κι επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα προσελκύει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας συνεργασίας. Από την άλλη προσέξετε τα έξοδα σας γιατί μπορεί να σας πιάσει να κάνετε έξοδα τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας κάνοντας την Τρίτη ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σήμερα όμως έχουμε και ωραίες όψεις της Σελήνης από το ζώδιο σας με τους πλανήτες στους Διδύμους, που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί εύκολα μπορείτε να καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πορεία της Σελήνης σήμερα στον Υδροχόο και στον 12ο ηλιακό σας οίκο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι στο σπίτι. Μιλήστε με κάποιον που νιώθετε ασφαλείς να πείτε και πράγματα τα οποία δεν θα μοιραζόσασταν με πολύ κόσμο. Μπορεί να υπάρχουν θετικά νέα για κάποιο επαγγελματικό σας ζήτημα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.