ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η τάση της μέρας με τη Σελήνη στους Ιχθύς και με την όψη εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα.

Αν είστε δεσμευμένοι χαρείτε αυτή την τόσο ρομαντική όψη αλλά μην πέφτετε με τα μούτρα σε σχέσεις με ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα και δεν ξέρετε αρκετά πράγματα για εκείνους για να μην απογοητευθείτε στη συνέχεια. Ακόμη κι αν δεν έχετε κάποιο φλερτ ή σύντροφο φτιάξτε ατμόσφαιρα για τον εαυτό σας. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται σήμερα μπορεί να σας δώσει έμπνευση ή μια ιδέα που αν την αξιοποιήσετε θα βελτιώσετε τη δουλειά σας. Από την άλλη μπορεί κάποιο άτομο από το χώρο της εργασίας σας που προΐσταται να αναγνωρίσει τη δουλειά σας και να σας κάνει θετική κριτική ή και να σας ανταμείψει με κάποιο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οτιδήποτε έχει σχέση με τη μουσική, τον κινηματογράφο και γενικότερα τις τέχνες σήμερα μπορεί να σας ενθουσιάσει. Μια υπέροχη μέρα για να είστε χαλαροί, να μην έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας και έγνοιες, είναι η σημερινή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μακάρι να καταφέρετε να την απολαύσετε με αυτό τον τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες σε επαγγελματικά και οικονομικά, προκειμένου να επιτύχετε ένα μακροπρόθεσμο στόχο σας. Από την άλλη μπορεί να αισθάνεστε με την όψη αυτή μεγαλύτερη ανασφάλεια, ανησυχία και αμφιβολίες για τα οικονομικά ή επαγγελματικά δεδομένα. Επίσης η όψη αυτή επειδή ο Ποσειδώνας δημιουργεί ένα παραπέτασμα καπνού και σπάνια βλέπουμε καθαρά, μπορεί κάπως να σας αποπροσανατολίσει στα θέματα των οικονομικών μιας συνεργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε ιδιαίτερα πως επενδύετε σε νέες σχέσεις που δεν έχετε προλάβει να μάθετε πολλά για την άλλη πλευρά. Σαφώς θέλετε να ζήσετε ένα ρομάντζο αλλά να μην έχει το παραμύθι δράκο στη γωνία. Οι γεννημένοι στο τέλος το δευτέρου δεκαήμερου αρχές τρίτου προσοχή στις εξιδανικεύσεις αλλά και στις απογοητεύσεις.

ΛΕΩΝ

Ζητήματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Μην δοκιμάζετε δίαιτες, συμπληρώματα ή φάρμακα επειδή σε άλλους κάνουν δουλειά χωρίς να συμβουλεύετε πρώτα το γιατρό σας. Και μην επηρεάζεστε από αυτά που διαβάζετε στο διαδίκτυο. Στην καλύτερη εκδοχή της αυτή η όψη μπορεί να δείχνει βοήθεια που λαμβάνετε από ένα συνεργάτη ή μια γενναιόδωρη προσφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εκφραστείτε, δημιουργήστε και γενικώς χαρείτε τα χόμπι σας ή τη δουλειά σας. Πάντως όσο μικρότερες είναι οι προσδοκίες σας με αυτή την όψη από τους άλλους σήμερα τόσο μεγαλύτερη μπορεί να είναι και μια θετική έκπληξη. Εκμεταλλευτείτε τις βραδινές ώρες για να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα αλλά και για να απολαύσετε μια έξοδο για να δείτε μια ταινία, μια παράσταση, μια συναυλία.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε σχέδια και όνειρα για ένα ιδανικό σπίτι ή απλώς μπορεί να επιθυμείτε να μείνετε στο σπίτι σας περισσότερες ώρες. Μπορεί να σκέφτεστε να αλλάξετε τα χρώματα σε κάποια δωμάτια, να κάνετε αλλαγές στη διαρρύθμιση των επίπλων ή ακόμη να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές που θα αλλάξουν το διάκοσμο και θα απολαμβάνετε το χώρο σας περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας κυρίως στο χώρο της δουλειάς σας. Από την άλλη καθώς το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζει τον οίκο της επικοινωνίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, είναι πιθανόν να νιώθετε μπερδεμένοι με κάποια μηνύματα που λαμβάνετε στο χώρο εργασίας και να μην ξέρετε τι να πιστέψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να επηρεάσει την κρίση σας, είτε σε θέματα ερωτικών σχέσεων είτε ακόμη και στα οικονομικά σας. Πιθανώς κάποιος να σας υπόσχεται πολλά προκειμένου να σας θαμπώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις κρατήστε μικρό καλάθι προσδοκιών κι αφήστε τον χρόνο να δείξει πόσες από τις υποσχέσεις θα πραγματοποιήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ δυνατός συνδυασμός για να γοητεύσετε τους άλλους όχι μόνο σε επίπεδο ερωτικό, αλλά και στη δουλειά – με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας αν μη τι άλλο το σεξαπίλ σας χτυπάει κόκκινο. Αυτό που πρέπει όμως να προσέξετε είναι οι μεγάλες προσδοκίες. Βλέπετε με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα γίνεστε πιο επιρρεπείς στις εξιδανικεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις θα είναι το καλύτερό σας αφού δεν χρειάζεται να πιεστείτε για τίποτε. Αν όμως εργάζεστε πιθανώς να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις σας ή μπορεί να νιώθετε περίεργα στο χώρο εργασίας σας με τους συναδέλφους και να νιώθετε ότι υπάρχει κάτι υπόγειο ή παρασκηνιακό που παίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα σας χαρίζει έμπνευση, έχετε περισσότερες δημιουργικές ιδέες και μπορείτε να απογειώσετε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ σας χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται σήμερα κάνει τη καρδιά σας να γεμίζει επιθυμίες και ακόμη προσδίδει μια ρομαντική διάσταση στη μέρα σας.