ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 28 Νοεμβρίου.

Η Κυριακή είναι μια μέρα που η Σελήνη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα, τον Άρη και τον Πλούτωνα, κάνοντας ακόμη πιο εύκολο να βάλουμε προτεραιότητες και στόχους και να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα ώστε να τους επιτύχουμε.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Σαφώς δεν είναι η πιο ξεκούραστη και χαλαρή Κυριακή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε και ευκαιρίες να κάνουμε και διασκεδαστικά πράγματα.

ΚΡΙΟΣ:

Σήμερα είναι η μέρα για να θέσετε όρια στον εαυτό σας και στους άλλους. Αυτό ισχύει και στη δουλειά. Μην αφήνετε εκκρεμότητες. Ξεμπερδέψτε με τις βαρετές υποχρεώσεις και πέσετε με τα μούτρα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Ας είστε ανοιχτόμυαλοι και συνεργάσιμοι με ανθρώπους που οι φρέσκες ιδέες τους μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. 

ΤΑΥΡΟΣ:

Σήμερα, ευνοούνται και τα ερωτικά σας και τα θέματα των παιδιών, όσους σας αφορούν. Η μέρα είναι γενικά ευνοϊκή στα θέματα της οργάνωσης σε επιχειρηματικό ή δημιουργικό επίπεδο, για το μέλλον. Είναι όμως και μέρα χαλάρωσης και διασκέδασης. Είτε βλέποντας μια ταινία στο σινεμά ή ένα ματς στην τηλεόραση, είτε να ασχοληθείτε με κάποιο σας χόμπι. Μετά από μια αρκετά κουραστική εβδομάδα, η σημερινή μέρα είναι πιο αφιερωμένη σε εσάς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Με την Σελήνη στον Παρθένο μπορεί να αποφασίσετε μια αλλαγή χώρου, τόπου κατοικίας, σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα χώρο σας. Ακόμα και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπορεί να σας βοηθήσει. Μπορεί όμως να σας βαραίνει μια κατάσταση σε κάποιες σχέσεις, προσωπικές ή οικογενειακές. Μάλλον αναζητάτε περισσότερη στήριξη. Πάρτε μερίδιο ευθύνης και μην κατηγορείτε μόνο τους άλλους.Αν νιώθετε πίεση από την οικογένεια, σκεφτείτε τα όρια που έχετε βάλει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Σήμερα προσπαθείτε να χαλαρώσετε από τις ανησυχίες που έχετε ότι δεν καταφέρνετε κάποια πράγματα. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Αν αρνητικές σκέψεις, να θυμάστε όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Μοιραστείτε τον χρόνο σας με έναν φίλο-η ή κανονίστε κάτι εκτός προγράμματος που θα σας διασκεδάσει.

 

 

 

ΛΕΩΝ:

Σήμερα νιώθετε αυτοπεποίθηση για το τι έχετε καταφέρει. Όποια αμφιβολία είχατε χθες, σήμερα υποχωρεί. Η Κυριακή είναι μέρα ευχαρίστησης και μια αφορμή να μοιραστείτε τον χρόνο σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένεια και να χαλαρώσετε λίγο μετά από μια δύσκολη εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σήμερα μπορεί να δεχτείτε κριτική ή να νιώσετε ότι κάποιοι πάνε να σας ελέγξουν. Μην ενδώσετε στην κακή ενέργεια. Κρατήστε μια απόσταση για να μην έχετε φασαρίες. Σκεφτείτε αφαιρετικά ή με απλά λόγια ποιοι δεν έχουν χώρο στη ζωή σας. Έτσι μπορεί να έρθει κάτι καινούργιο. Δεν είναι απίθανο σήμερα να προκύψει και μια γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρεται ίσως να συνεργαστεί μαζί σας.

ΖΥΓΟΣ:

Εκμεταλλευτείτε τις όψεις της Σελήνης αν θέλετε να κάνετε διατροφή, αποτοξίνωση. Γενικά, η μέρα ευνοεί για να βρείτεεναλλακτικούς τρόπους να διώχνετε το άγχος που έχει φτάσει «βαράει» κόκκινο. Ξεκλέψτε μερικές ώρες ύπνου, χαλαρώστε και σταματήστε να τα βάζετε όλα μέσα στο μυαλό σας και να δημιουργείτε χάος.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Κυριακή είναι σαφώς πιο δυναμική μέρα, ειδικά συγκριτικά με χθες. Η Σελήνη συναντά τους δυο κυβερνήτες σας παραδοσιακό (Άρης) και μοντέρνο (Πλούτωνας) σε θετικές όψεις και σας ανεφοδιάζει ενεργειακά, αλλά σας δίνει και περισσότερη αυτοπεποίθηση να διαχειριστείτε τις σχέσεις σας. 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Κυριακή εξακολουθεί να είναι φορτωμένη με υποχρεώσεις και απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια. Καλύτερα να αποδεχτείτε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι χαλαρό για να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά εποικοδομητική και ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα που αφορούν στις σπουδές, στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Η Κυριακή σας καλεί να σκεφτείτε τι θα επιθυμούσατε να κάνετε ώστε να νιώθετε δημιουργικοί, αλλά και να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό επαγγελματικό μέλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φορτώσετε τη μέρα σας με υποχρεώσεις.  Δείξτε περισσότερη ευελιξία σε ό,τι προκύπτει ξαφνικά και προσπαθήστε να διατηρήσετε τα ενεργειακά σας επίπεδα σε μια καλή ρύθμιση, χωρίς να το παρακάνετε με την κούραση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ανασκουμπωθείτε σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά και βάλτε τα κάτω και δείτε βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνετε για να περικόψετε ανώφελα έξοδα. Πώς πρέπει να αξιοποιήσετε τους όποιους πόρους σας από εδώ και πέρα; Πώς θα βρείτε τρόπους να ξεφουσκώσουν οι λογαριασμοί σας; Η Σελήνη σήμερα είναι μια ιδανική αν θέλετε να συζητήσετε για κάποιο δάνειο ή χρηματοδότηση. Από την άλλη, προσέξτε πόσο υπεραναλύετε τα πράγματα στο μυαλό σας που δεν το ξεκουράζετε σχεδόν ποτέ. 

ΙΧΘΥΕΣ:

Ακόμα κι αν οι υποχρεώσεις σας δεν σας αφήνουν να ξεκουραστείτε, προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για ένα φαγητό με φίλους ή τους δικούς σας για να περάσετε λίγο όμορφα. Γεμίστε με θετική ενέργεια και συναισθήματα καθώς οδεύουμε σε μια αρκετά κουραστική εβδομάδα που φιλοξενεί την έκλειψη Ηλίου που σας επηρεάζει. 

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/11/2021 – 28/11/2021

Τι συμβαίνει όταν μια έκλειψη επηρεάζει τον αστρολογικό μας χάρτη; Σε ποιον τομέα θα έχουμε αλλαγές;

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Ποια τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους;