ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το σπουδαίο αστρολογικό νέο της Παρασκευής είναι η είσοδος του Δία στους Ιχθύς, για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια χρονιά. Tώρα επιστρέφει ανάδρομος στους Ιχθύς, με την οριστική του έξοδο να λαμβάνει χώρα στις 20/12. Κατά τα άλλα η Σελήνη παραμένει στον ταξιδιάρη Τοξότη, αυξάνοντας τις τάσεις φυγής. Κάτι που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάνοντας μια εκδρομή, ένα ταξίδι ή δραστηριότητες εκτός σπιτιού.

ΚΡΙΟΣ

Η επιρροή του Δία από τους Ιχθύς, λειτουργεί σαν ένας φύλακας άγγελος, που σας προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Κάποιοι μπορεί να σας σκέφτονται πολύ θετικά από δω και κάτω και να θέλουν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε ένα στόχο σας. Εξαιρετική η βοήθεια του Δία και σε ό,τι αφορά την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Κατά τα άλλα σήμερα, οι τάσεις φυγής αυξάνονται. Αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε, ίσως θα νιώθετε πιο ανήσυχοι σε νοητικό επίπεδο. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Από εδώ και πέρα, θα κυνηγήσετε τους νέους στόχους σας ή θα κάνετε διορθωτικές κινήσεις στα ήδη υπάρχοντα σχέδιά σας. Κατά τα άλλα με τη Σελήνη στον Τοξότη θα έχετε διάθεση να μαζέψετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε ώστε να απολαύσετε μια μέρα όπως το επιθυμείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα σας απασχολήσουν επίσης οικονομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα που ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύς, είναι η στιγμή για να εφαρμόσετε ό,τι μάθατε και να ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας. Πρέπει να δείτε ποιοι θα είναι οι νέοι επαγγελματικοί ή προσωπικοί σας στόχοι και με τον ενθουσιασμό που δίνει ο Δίας να τους υλοποιήσετε. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα είναι πολλές σήμερα και σε διάφορα μέτωπα. Θα είναι όμως και μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη στήριξη και την ενθάρρυνση του Δία, δεν υπάρχει όριο σε αυτά που μπορείτε να καταφέρετε. Ο Δίας από τους Ιχθύς, θα δώσει ώθηση στους στόχους σας και θα σας βάλει σε μια διαδικασία να ψαχτείτε περισσότερο, ώστε να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στον Τοξότη παραπέμπει σε μια μέρα με αρκετές υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

Από σήμερα ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύς κι από δω και κάτω τίποτε επιφανειακό τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας δεν θα έχει πια θέση στην ζωή σας. Θα γίνετε πιο επιλεκτικοί και θα ψάχνετε τα πράγματα σε βάθος ενώ και συναισθηματικά θα αφοσιωθείτε περισσότερο στη σχέση σας προσπαθώντας να σχετιστείτε σε ένα βαθύτερο ψυχικό επίπεδο. Προτεραιότητα πλέον γίνεται η σταθερότητα συναισθημάτων και οικονομικών συνθηκών. Ο Δίας θα βοηθήσει να τα πάτε και στα δύο καλύτερα. Κατά τα άλλα η Σελήνη παραμένει στον φιλικό σας Τοξότη χαρίζοντας σας περισσότερη αισιοδοξία μετά από μερικές απαιτητικές μέρες που περάσατε αυτή την εβδομάδα με την έκλειψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η συνεργασία με άλλους, είναι αυτό που θα σας πάει ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας και θα σας επιτρέψει να σημειώσετε πρόοδο. Όμως αυτή η θέση του Δία μακροπρόθεσμα μπορεί να έχει οφέλη και για την ερωτική σας ζωή. Είτε με ένα σημαντικό νέο έρωτα είτε με μια απόφαση για μια πιο ισχυρή δέσμευση. Κατά τα άλλα είναι μια μέρα που μπορεί να σας δημιουργεί λίγο περισσότερο τρέξιμο και υποχρεώσεις. Από την άλλη μπορεί να έχετε επαφές με άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον ή να πάτε μια εκδρομή.

ΖΥΓΟΣ

Σηκώστε μανίκια αγαπητοί μου Ζυγοί από σήμερα καθώς ο Δίας επιστρέφει μες τον τομέα της εργασίας αλλά και των καθημερινών σας υποχρεώσεων απέναντι στο σπίτι και στη φυσική σας κατάσταση. Ονειρευτείτε την ιδανική δουλειά και ξεκινήστε να πραγματοποιείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Η Σελήνη στον Τοξότη, σάς επιτρέπει να χαρείτε τη σημερινή μέρα βλέποντας αγαπημένους φίλους και ίσως κάνετε ένα ταξιδάκι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας περνά στους φιλικούς σας Ιχθύς, ενεργοποιώντας τον τομέα της δημιουργίας, του έρωτα και των πραγμάτων που σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη για τη ζωή. Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία, την οποία θα αντιληφθείτε σταδιακά, καθώς θα ξετυλίγεται το επόμενο διάστημα μέχρι τις 20/12.  Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή κάποιες επισκευές ή ακόμη να πήρατε απόφαση να μετακομίσετε. Κάποιοι από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι σας λείπει η συντροφικότητα και να είστε πιο δεκτικοί στην προοπτική συμβίωσης ή δημιουργίας οικογένειας. Είναι μια απαιτητική μέρα με αρκετές υποχρεώσεις, αλλά και ευκαιρίες για περισσότερες συζητήσεις και επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τώρα και μέχρι τις 20/12, ο Δίας θα ενισχύσει το επικοινωνιακό σας στυλ, θα σας ενθαρρύνει να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις, να πειραματιστείτε σε νέα επαγγελματικά πεδία, να προωθήσετε τη δουλειά ή τα ταλέντα σας. Κατά τα άλλα η μέρα θα έχει τονίσει την ανάγκη ξεκούρασης και χαλάρωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από δω και κάτω στόχος είναι όχι μόνο τα λεφτά. Από τώρα με μικρά βήματα μέχρι το τέλος του 2022 θα καταφέρετε να οικοδομήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σας και να προοδεύσετε κιόλας. Κατά τα άλλα σήμερα θα νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Από σήμερα, ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας κι αυτό αν μη τι άλλο είναι λόγος για να χαίρεστε για τo διάστημα που έρχεται. Η σημερινή μέρα, παραπέμπει σε υποχρεώσεις, είτε απέναντι στην οικογένεια είτε στη δουλειά, μολονότι μπορεί να έχετε τάσεις φυγής.