ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 28 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, η Αφροδίτη από τον Λέοντα σχηματίζει  αντίθεση με τον Κρόνο και είναι η κυρίαρχη επιρροή της μέρας που σκιάζει κάπως τη διάθεση μας. Αυτό μας κάνει να είμαστε πιο απαισιόδοξοι. Έτσι, πιο εύκολα εξαπολύουμε το «κατηγορώ» δείχνοντας τους άλλους, ειδικά όταν η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση. Οι αντιθέσεις αφορούν πάντα σχέσεις γι’ αυτό ας προσπαθήσουμε όλοι για λίγο περισσότερη ενσυναίσθηση κι ας μην αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις να μας απογοητεύουν περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για  τις σχέσεις σας με τους άλλους προσωπικές κι επαγγελματικές, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη. Αφήστε να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις κι όταν θα είστε βέβαιοι τότε μιλάτε. Στις μέρες μας το πιο εύκολο είναι να ενοχοποιούμε τους άλλους μερικές φορές με εικασίες κι όχι απτές αποδείξεις. Μην πέσετε στην παγίδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει ότι σας απασχολεί κάτι που αφορά το σπίτι, την οικογένεια ή τη δουλειά και γενικότερα της καριέρας σας. Προσπαθήστε να μην είστε αναβλητικοί τελειώνετε γρήγορα  με αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να ξεκουραστείτε το βράδυ. Αν είστε γεννημένοι στο τέλους του δευτέρου ή αρχές τρίτου δεκαημέρου ενδεχομένως να πιεστείτε σε μια σχέση ή συνεργασία ή σε κάποιο οικονομικό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή επικεντρώνεται στην επικοινωνία. Ας είστε λοιπόν, λίγο πιο προσεκτικοί πως διαχειρίζεστε κάτι που μπορεί να σας πουν οι κοντινοί σας ή διαδικτυακοί φίλοι. Δεν μπορούμε να περιμένουμε όλοι να συμφωνούν μαζί μας γι’ αυτό διατηρείστε τα όρια σας. Αυτές τις μέρες, προσπαθήστε να περιορίσετε τις εξωτερικές επιρροές και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας κι όλα αυτά που σας δίνουν χαρά και νόημα στην ζωή σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή είναι κάπως μελαγχολική διάθεση καθώς αναλογίζεστε τις υποχρεώσεις σας σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Προσέξτε ακόμη πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να βάλετε τα δυνατά σας να μην πέφτετε ψυχολογικά. Ένας φίλος, ο σύντροφος σας ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς, μπορεί να έχουν να σας προτείνουν κάτι ενδιαφέρον που θα σπάσει τη ρουτίνα.

ΛΕΩΝ

Αυτή την Κυριακή, η Αφροδίτη δεν είναι πολύ γενναιόδωρη με το ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας. Κι οι όψεις δεν δείχνουν τίποτε άλλο από εμπόδια που καλείστε είτε να προσαρμοστείτε είτε να υπερπηδήσετε. Μην χάνετε όμως την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Ξέρετε πώς να τα βγάζετε πέρα. Η Κυριακή πάντως δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων και των οικονομικών. Μην βιάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Κυριακή σας φαίνεται ότι οι άλλοι παίρνουν για σας τις αποφάσεις. Έτσι, σαν να νιώθετε ότι στο αυτοκίνητο της ζωής σας είστε ο συνοδηγός κι όχι ο οδηγός. Μην σας παίρνει από κάτω. Εκμεταλλευτείτε αυτή την συγκυρία για να γίνετε πιο παρατηρητικοί με τους άλλους, για να κάνετε εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας. Προτεραιότητα έχει η υγεία και η φυσική σας κατάσταση.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή επικεντρώνετε στις επαγγελματικές ή ερωτικές σας σχέσεις αλλά και στον τομέα των οικονομικών. Μην κατηγορείτε τους άλλους στις σχέσεις σας και αντιμετωπίστε τους με ισότητα. Γιατί και οι άλλοι μπορεί να έχουν φοβίες, ελαττώματα όπως ακριβώς κι εσείς. Κάνετε μια ξεκάθαρη κουβέντα κι από κει κι έπειτα θα αποφασίσετε για την πορεία όποιας σχέσης ή κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή επικεντρώνεται στον έρωτα, τις σχέσεις αλλά και το χρήμα που αφορούν κυρίως στις επαγγελματικές ή και τις οικογενειακές σχέσεις. Προσπαθείστε να κάνετε έναν διαχωρισμό για το ποιοι προσπαθούν να κλέψουν τον χρόνο σας γιατί μόνιμα νιώθουν μια ανάγκη για προσοχή και ποιοι πραγματικά είναι εκεί για να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Επίσης, θα υπάρξουν απαιτήσεις και ίσως κάποια απρόοπτα από συνεργάτες ή ανωτέρους στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Κυριακή είναι πιθανόν να νιώθετε ότι κάποιο άτομο μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, σας ανταγωνίζεται. Αντί να εστιάσετε σε αυτά που πρέπει εσείς να κάνετε, λοιπόν, η προσοχή σας στρέφεται αλλού. Κάνετε οικονομία δυνάμεων και ενέργειας και μην τη σπαταλάτε αναίτια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα επικεντρώνεται στα επαγγελματικά. Δεν είναι απίθανο να συζητήσετε για μια νέα επαγγελματική πρόταση και να προβληματιστείτε για το τι θα πρέπει να ακολουθήσετε. Με τη Σελήνη στον Λέοντα τα οικονομικά και τα πρακτικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα όπως και η υγεία και η φυσική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, κάποιες σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές, περνάνε κρας τεστ αντοχής και κάποιες άλλες πιθανώς κι από το παρελθόν, έρχονται με απαιτήσεις στο παρόν και οι τάσεις φυγής δε θα λείψουν. Βέβαια γνωρίζετε πολύ καλά ότι όπου κι αν πάτε αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν οπότε καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε τώρα. Αλλά μην πιεστείτε αν νιώσετε ότι θέλετε τον χρόνο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι η μέρα για να χαλαρώσετε και να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας, να δείτε μια ταινία και επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Μη δώσετε προσοχή σε παρεμοβλές από φίλους που μπορεί να θέλουν να μιλήσουν. Μην ενδώσετε στο «δράμα» τους. Έτσι όχι μόνο δεν ξεκουράζεστε ή δεν σας φτάνει ο χρόνος να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας επιθυμίες αλλά ζείτε και τα δράματα. Πρέπει σιγά σιγά να το διώξετε αυτό το ελάττωμα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από τις 24/08/2022 έως τις 23/01/2023: Ποια ζώδια θα βρουν το θάρρος να αλλάξουν τη ζωή τους;

Ερμής στον Ζυγό 2022: Σε αναζήτηση ισορροπίας

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/08/2022: Αποφασιστικότητα και οργάνωση οδηγούν στην επιτυχία – Η επιρροή στα 12 ζώδια