ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 28 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Εύκολα μπορεί να νιώθουμε αποκομμένοι από τους αγαπημένους μας και τους φίλους, πιο εκνευρισμένοι με τους οικονομικούς περιορισμούς των συνθηκών.
Η τάση μας θα είναι να είμαστε πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο.

Η Δευτέρα ξεκινά με αρκετή πίεση καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο συναντά τις πρωινές ώρες τον Άρη δημιουργώντας ένταση και άγχος. Στην πορεία συναντά την Αφροδίτη και τον Κρόνο. Σήμερα ολοκληρώνεται εξάλλου και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

ΚΡΙΟΣ

Αν βλέπετε περίεργες συμπεριφορές στον σύντροφο, σε έναν συνεργάτη από το να φτιάχνετε σενάρια κι ακόμη χειρότερα να τα μοιράζεστε και με τους άλλους κρατήστε τα καλύτερα για τον εαυτό σας, αφήστε να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις κι όταν θα είστε βέβαιοι τότε μιλάτε. Στις μέρες μας το πιο εύκολο είναι να ενοχοποιούμε τους άλλους μερικές φορές με εικασίες κι όχι απτές αποδείξεις. Μην πέσετε στην παγίδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει ότι σας απασχολεί κάτι που αφορά είτε στο χώρο του σπιτιού, την οικογένεια, κάποιο μέλος της είτε στο χώρο της δουλειάς και γενικότερα της καριέρας σας. Κάποιοι μπορεί βέβαια να κουβαλάτε και δουλειά στο σπίτι κι όσο κι αν αυτό σας δυσκολεύει προσπαθήστε να μην είστε αναβλητικοί τελειώνετε γρήγορα με αυτά που πρέπει να γίνουν, ώστε να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο για σας τους ίδιους για να ξεκουραστείτε το βράδυ.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα σήμερα κι αύριο προσπαθήστε να περιορίσετε τις εξωτερικές επιρροές και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας κι όλα αυτά που σας δίνουν χαρά και νόημα στην ζωή σας. Η Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιώντας την απαιτητική σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου σας κάνει σαφώς πιο ευαίσθητους αλλά και πιο ευάλωτους στην κριτική των άλλων.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σήμερα είναι κάπως απαισιόδοξη ως επιρροή προσπαθήστε να βάλετε τα δυνατά σας να μην πέφτετε ψυχολογικά. Ένας φίλος, ο σύντροφος σας ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς μπορεί να έχουν να σας προτείνουν κάτι ενδιαφέρον που θα σπάσει την ρουτίνα. Προσέξτε ακόμη πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας σήμερα κι εννοείται αποφύγετε κάθε έννοια ρίσκου.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Δυστυχώς η Αφροδίτη σε αυτή τη φάση δεν είναι πολύ γενναιόδωρη με το ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας. Κι η όψη αυτή δεν δείχνει τίποτε άλλο αγαπητοί μου Λέοντες από συνθήκες, εμπόδια που καλείστε είτε να προσαρμοστείτε είτε να υπερπηδήσετε. Μην χάνετε όμως την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Εσείς ξέρετε πολύ καλά πως να τα βγάζετε πέρα και με τα δύσκολα. Σήμερα πάντως η μέρα δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων και των οικονομικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη περιδιαβαίνει το ζώδιο του Υδροχόου σε όλη την διάρκεια της μέρας ενώ η Αφροδίτη είναι ο πιο ενεργός πλανήτης αλλά με μια απαιτητική όψη συνόδου προς τον Κρόνο που σας κάνει να έχετε την αίσθηση ότι δεν ελέγχετε πλήρως την ζωή σας. Άλλοι παίρνουν για σας τις αποφάσεις, άλλοι διαμορφώνουν τις συνθήκες και το πλαίσιο που εσείς δουλεύετε, ζείτε, δημιουργείτε. Σαν να νιώθετε ότι στο αυτοκίνητο της ζωής σας είστε ο συνοδηγός κι όχι ο οδηγός.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα ουσιαστικά σας φέρνει σε επαφή με τον ρεαλισμό του Κρόνου στις φιλικές ή ακόμη και στις επαγγελματικές ή ερωτικές σας σχέσεις αλλά και στον τομέα των οικονομικών. Το εύκολο είναι να δείξετε με το δάχτυλο και να κατηγορήσετε σπάζοντας την σχέση. Το δύσκολο αλλά κι αυτό που μπορεί να διασώσει μια σχέση είναι να αντιμετωπίσετε τον άλλο σαν ίσος προς ίσο και να αντιληφθείτε ότι μπορεί κι η άλλη πλευρά να έχει φοβίες, ελαττώματα όπως ακριβώς κι εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις από συνεργάτες ή ανωτέρους στη δουλειά ή διάσταση απόψεων σε σχέση με την δουλειά και τις σχετικές με αυτή αποφάσεις. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για δεσμεύσεις ή αποδεσμεύσεις. Είναι η στιγμή να είστε παρατηρητές μιας κατάστασης, να συλλέξετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε και να διατηρήσετε στάση αναμονής. Αργότερα μέσα στο μήνα θα ξεμπλοκάρουν πολλά πράγματα προς όφελός σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο επιπροσθέτως δείχνει ότι με κάποιο τρόπο οι άλλοι είτε προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή σας είτε σας φορτώνουν με δικά τους ίσως προβλήματα. Με αυτό τον τρόπο αποσυντονίζεστε πιθανώς εσείς από τις δικές σας δουλειές ή το διάβασμα αν είστε σπουδαστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει στις σχέσεις σας προσωπικές ή και επαγγελματικές αλλά και στα οικονομικά δημιουργώντας μεγαλύτερη αγωνία για την εξέλιξη τους. Μπορεί να βλέπετε συμπεριφορές που σας ξενίζουν και να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε περίεργα σε σχέση με κάποια οικονομικά ζητήματα ή συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες σχέσεις περνάνε κρας τεστ αντοχής, κάποιες άλλες πιθανώς κι από το παρελθόν έρχονται με απαιτήσεις στο παρόν και οι τάσεις φυγής δεν θα λείψουν. Βέβαια γνωρίζετε πολύ καλά ότι όπου κι αν πάτε αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν οπότε καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, κάνοντας τη Δευτέρα μια μέρα που κανονικά πρέπει να την αφιερώσετε μόνο στον εαυτό σας, τις προσωπικές σας ανάγκες και την ψυχική σας ηρεμία. Είτε θέλετε να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού, είτε να κάνετε λίγη άσκηση, να κάνετε ένα περίπατο με το κατοικίδιο σας, να οργανώσετε καλύτερα την δουλειά σας, να χαλαρώσετε, να δείτε μια ταινία όποια κι αν είναι η ανάγκη σας αυτό πρέπει και να επιδιώξετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

5 συμβουλές για την εαρινή ισημερία 2022 και την εποχή του Κριού

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/03/2022 – 03/04/2022