ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/02

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη, εξακολουθώντας την πορεία της στους Διδύμους τις πολύ πρωινές ώρες σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και μας βάζει σε ένα διαφορετικό κλίμα και ίσως κάπως πιο φορτισμένο. Μπορεί να είμαστε πιο βιαστικοί στις μετακινήσεις μας, να έχουμε περισσότερο στρες ή απλώς να βιαζόμαστε να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Η επόμενη όψη της είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το μεσημέρι που δημιουργεί ένα αίσθημα σύγχυσης. Τουλάχιστον το βράδυ θα κλείσει με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή που θα βοηθήσει να επικοινωνήσουμε καλύτερα με τους άλλους και θα έχουμε όρεξη να μιλήσουμε για όλα αυτά που μας απασχολούν.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί προσέξτε τη βιασύνη, ειδικά στην οδήγηση, αλλά και τις εντάσεις με συνεργάτες. Από το μεσημέρι κι έπειτα πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή αίσθηση πίεσης. Σαφώς οι μεσημεριανές ώρες δεν προσφέρονται για δεσμεύσεις και συμφωνίες. Το βράδυ είναι πολύ πιο άνετο και ασφαλές να συζητήσετε ό,τι θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι λίγο ασαφής και ρευστή ως προς τα αποτελέσματά της τουλάχιστον μέχρι το βράδυ. Αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αργότερα μέσα στην εβδομάδα γι’ αυτό αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις να κάνετε, δείτε μήπως τις πάτε πιο μετά. Προσέξτε σήμερα τα μεγάλα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και τις πρωινές ώρες σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη που μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερο στρες αλλά και τάση βιασύνης. Από το μεσημέρι και μετά ξεκινά το φλερτ με τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου. Με αυτό τον τρόπο σας υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία. Το βράδυ θα είναι πολύ πιο άνετο και θα νιώθετε ότι στο μυαλό σας έχει ξεκαθαρίσει μια κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα μπορεί να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση με δικά σας θέματα και κάπου όλο αυτό να το ξεσπάτε, ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει, ειδικά το πρωί. Είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Πιθανώς να υπάρχει ένα θέμα υγείας ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται.

ΛΕΩΝ

Η δύσκολη όψη της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα τις μεσημεριανές ώρες μπορεί κάπως να σας δημιουργήσει μια αστάθεια. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που ίσως έχει να σας πει κάτι που σας βάζει σε σκέψεις ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά. Η ενόχληση θα είναι μικρή πάντως κι όχι άξια για να σας χαλάσει μια μέρα πραγματικά δημιουργική κι ευχάριστη στο σύνολό της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με «γκάζια» καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους συναντά σε σύνοδο τον Άρη και αυξάνει τους ρυθμούς. Πιθανώς να υπάρχει και μια τάση άγχους σε σχέση με τους επαγγελματικούς στόχους σας και να έχετε διαφορετικές απόψεις ή ασυμφωνίες με τους συνεργάτες σας αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Το βράδυ προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη είναι φιλική προς το δικό σας ζώδιο αλλά οι όψεις της μπορεί να σας ζορίσουν, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας ενώ το μεσημέρι θα φλερτάρει με ένα τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα παίζοντας πολύ με το μυαλό σας. Πριν όμως τα δείτε όλα ως βουνό και υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας φτάνοντας στην «παράνοια», κάνετε ένα καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας. Οι βραδινές ώρες είναι σίγουρα πιο σταθερές για συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από τους Διδύμους συναντά τον Άρη σε σύνοδο και κάνει επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα των οικονομικών σας. Αυτή θα είναι η προτεραιότητα σήμερα. Εμπιστευθείτε πιο πολύ το ένστικτο σας και τη διαίσθησή σας κι όχι τόσο πολύ τα αυτιά σας. Προσέξτε περισσότερο και θέματα υγείας καθώς μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι ή άτονοι. Σιγά σιγά θα ανακάμψετε. Αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις μεσημέρι και απόγευμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις πολύ πρωινές ώρες συναντά τον Άρη σε σύνοδο και μπορεί να έχετε τάση να βιάζεστε ή να είστε και λίγο επιθετικοί ή προκλητικοί απέναντι στους άλλους. Γενικότερα αυτές τις ημέρες ο τομέας σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως η Τρίτη δεν είναι κατάλληλη μέρα για σημαντικές αποφάσεις και καλά θα κάνετε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που χρειάζεται και την έγκριση των άλλων, πρώτα να τη λάβετε και μετά να προχωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε συνδυασμό με την κόντρα προς τον Ποσειδώνα από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να στήσει διάφορες μικροπαγίδες σήμερα κυρίως στον χώρο εργασίας και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την τετράγωνη λογική σας αν θέλετε να πάρετε κάποια απόφαση, συμβουλευτείτε κάποιο φίλο ή συνεργάτη που εμπιστεύεστε. Οι βραδινές ώρες σίγουρα προσφέρονται πολύ περισσότερο για να μιλήσετε με βεβαιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους και σας προσκαλεί να εστιάσετε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή και στα πράγματα που σας ευχαριστούν. Όμως η κόντρα με τον Ποσειδώνα από το μεσημέρι κι έπειτα προσδίδει μια αοριστία στην ημέρα. Είστε πιο επιρρεπείς ίσως να πιστέψετε σε κάτι, το οποίο απλά το έχει γεννήσει η φαντασία ή η επιθυμία σας. Πολύ πιο άνετο το βράδυ για να δοθούν πιο εύκολα λύσεις σε κάποιο σας πρόβλημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο ευαίσθητοι αλλά και λίγο στον κόσμο τους σήμερα, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πως το λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η ασάφεια, η αοριστία και η δυσκολία στην επικοινωνία από το μεσημέρι κι έπειτα σε ό,τι αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία θα κυριαρχούν, γι’ αυτό μην πιέζετε τα πράγματα. Το θετικό είναι ότι δεν θα κρατήσει πολύ καθώς από αύριο κι έπειτα θα ξεκινήσουν καλύτερες μέρες. Οπότε οπλιστείτε με υπομονή.