ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα προσφέρεται για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο αλλά και τις μετακινήσεις μας. Εξαιρετική μέρα και για να αναλάβουμε πρωτοβουλίες καθώς θα έχουμε πιο σωστή κρίση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς ενεργοποιεί σήμερα το χθεσινό τρίγωνο Ερμή – Κρόνου βοηθώντας να κάνετε κάποιες συζητήσεις ή και μυστικές επαφές και να έχετε αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύς είναι οι δικοί σας φόβοι και ανασφάλειες που μπορεί να σας κρατήσουν πίσω. Μιλήστε! Αν μη τι άλλο η φωνή σας πρέπει να ακουστεί.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη από τους Ιχθύς κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική τη μέρα στις επαφές σας με τους συνεργάτες σας κι έτσι όταν ξεμπερδέψετε με όλα όσα πρέπει να κάνετε μπορείτε να αξιοποιήσετε το υπόλοιπο της μέρας για τη χαλάρωση και τη διασκέδαση σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να φέρει και μια πρόταση πιθανώς και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τους Ιχθύς ενεργοποιεί το χθεσινό τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας δημιουργώντας ένα απαιτητικό πρόγραμμα στην εργασία σας ή στην καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας, θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου η μέρα μπορεί να φέρει και μεγαλύτερη αναγνώριση από τους ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα και μην τα αφήνετε για το τέλος της εβδομάδας. Η Σελήνη στους Ιχθύς σαφώς δίνει μια πιο πρακτική κατεύθυνση στη μέρα σας κάνοντας προτεραιότητα τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά ζητήματα. Προσέξτε όμως ασυμφωνίες με φίλους ή συνεργάτες που βασίζονται ξεκάθαρα σε υποκειμενικές απόψεις και όχι σε κάτι αντικειμενικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα, αφού η Σελήνη από τους Ιχθύς ενεργοποιεί το χθεσινό τρίγωνο Ερμή – Κρόνου βοηθώντας να έχετε στήριξη από άτομα τόσο του φιλικού όσο και του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Όμως η μέρα έχει έμφαση και στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές δίνοντας της ένα τόνο πρακτικότητας, αλλά κάποιες στιγμές και αυστηρότητας.

 

ΖΥΓΟΣ

Μια μέρα που σας προσγειώνει στην καθημερινότητα και στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις είναι η σημερινή, με τη Σελήνη στους Ιχθύς, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις αρκεί να μην βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας και θέλετε να γίνουν τα πράγματα όπως τα έχετε στο μυαλό σας χωρίς να παρεκκλίνουν. Η Σελήνη από τους Ιχθύς ενεργοποιεί το χθεσινό τρίγωνο Ερμή – Κρόνου και μπορεί να φέρει ευκαιρίες για επαφές σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ είναι θετική συνθήκη και για διαπραγματεύσεις ή προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Πολύ θετική η μέρα αν θέλετε να κανονίσετε κάτι και με φίλους για το βράδυ ή απλώς να διαθέσετε χρόνο και ενέργεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την Πέμπτη για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς επιλέξτε τη σημερινή μέρα. Σημαντική μέρα και για θέματα οικονομικά, για διαπραγματεύσεις, για να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν στη δουλειά. Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων κάνει προτεραιότητα τις προσωπικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας καθώς ενεργοποιείται το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε ζώδια του νερού. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα και για μια έξοδο με φίλους μετά το τέλος της δουλειάς. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιο παραγωγική η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Υδροχόοι ενώ είναι εξαιρετική αν θέλετε να κυνηγήσετε θέματα της δουλειάς και να κλείσετε εκκρεμότητες. Ακόμη η σημερινή μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν. Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων και για να ψαχτείτε σε θέματα οικονομικών.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η μέρα για σας με τη Σελήνη από το ζώδιο σας να ενεργοποιεί το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που έγινε ακριβείας χθες. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας βέβαια ένα αρκετά αυξημένο ποσοστό άγχους θα υπάρχει αλλά όχι κάτι το οποίο θα σας μπλοκάρει.