ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου υπάρχει μια σχετικά πιο ανάλαφρη νότα. Άλλωστε κάποιοι ήδη θα ετοιμάζουν βαλίτσες για να ταξιδέψουν για το Πάσχα. Το πρωί του Σαββάτου θα υπάρχει άνεση στην επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις που λόγω Πάσχα θα είναι αυξημένες.  Μια όψη τετραγώνου με τον Κρόνο μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε μια διάσταση ανάμεσα στη λογική, τις επιθυμίες και το συναίσθημα μας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι αρκετά ευνοϊκό για σας και φέρνει σε ισορροπία κάποιες άλλες δύσκολες επιρροές. Είναι μια καλή στιγμή να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να κάνετε κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητά σας. Βάλτε σε σειρά τις προτεραιότητες σας, μειώνοντας τις σε όσο το δυνατόν λιγότερες, ώστε να μπορείτε να τους αφοσιωθείτε με πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη αυτές τις μέρες πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να τους «διαβάζετε» όλους ανεξάρτητα από το τι σας δείχνουν. Αυτό μπορεί να σας κάνει να «ρουφάτε» τις ενέργειες των ανθρώπων γύρω σας γι’ αυτό επιλέξτε προσεκτικά τις συναναστροφές σας. Αν νιώθετε μεγαλύτερο βάρος με την παρουσία κάποιων ατόμων, μειώστε τον χρόνο παραμονής σας σε αυτή τη συνθήκη. Θα σας απασχολήσουν ακόμη κάποια οικονομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων στη ζωή σας. Κάποιοι στρέφονται σε εσάς για να τους βοηθήσετε για να λύσουν τα δικά τους προβλήματα κι από την άλλη είναι μέρες που κι εσείς νιώθετε την ανάγκη για περισσότερη αλληλεπίδραση με φίλους, συνεργάτες, τον σύντροφο σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας βάζει στη διαδικασία να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας, ώστε να σας μένει αρκετός και για τον εαυτό σας για να σας φροντίσετε. Είναι σημαντικό να μπορείτε να έχετε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας, να κάνετε γυμναστική και να χαλαρώσετε. Σήμερα, ίσως να έχετε κάποια υποχρέωση σε κοινωνικό επίπεδο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περάσετε όμορφα.

ΛΕΩΝ

Είναι αρκετά θετικές αυτές οι μέρες για εσάς, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, τη διασκέδαση, τα παιδιά. Το Σάββατο είναι  μια ωραία μέρα να κανονίσετε μια έξοδο ή να δείτε τον σύντροφό σας ή τους καλούς σας φίλους ή να βγείτε να κάνετε τις αγορές σας για το Πάσχα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτές τις μέρες, είστε σε αρκετά φιλόδοξη φάση, πράγμα που σας κάνει να μοιράζετε την ενέργεια σας ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι ή την οικογένεια. Οι μέρες μπορεί να είναι λίγο πιεστικές, αλλά το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι ή ακόμη να κανονίσετε με φίλους να βρεθείτε σπίτι σας και να περάσετε κάποιες ευχάριστες ώρες.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, καλό θα είναι να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια στους ανθρώπους που σας εμπνέουν και που σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Η μέρα ευνοεί τις συζητήσεις σας αλλά και τις μετακινήσεις, ειδικά αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε ή να έστω να οργανώσετε ένα ταξίδι το Πάσχα. Αν έχετε ένα δύσκολο πρότζεκτ και βλέπετε ότι δεν έχετε την κατάλληλη ιδέα, έμπνευση πώς θα το προχωρήσετε, δεν είναι κακό να ζητήσετε να σας δώσει κάποιος άλλος μια ιδέα για να ξεκολλήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανές αστάθειες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο μπορεί να σας προβληματίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον Τοξότη -το ζώδιο που κυβερνά τα οικονομικά σας. Μπορεί να σκέφτεστε λοιπόν, πως θα καταφέρετε να μειώσετε κάποια έξοδα προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα για να πραγματοποιήσετε και κάποιες επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα σας βρίσκει πιο εσωστρεφείς. Μπορεί να σας προβληματίζει η κατεύθυνση της ζωής σας, είτε σε επίπεδο καριέρας, είτε σπουδών, είτε στις σχέσεις σας. Λόγω των όψεων τετραγώνου μπορεί να δημιουργεί ένα αίσθημα ασάφειας για το παρακάτω στη ζωή σας, κάτι που θα κρατήσει μέχρι τη Δευτέρα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώθετε λίγο πιο ομιχλώδεις τις συνθήκες γύρω σας και τη διάθεση σας, χωρίς απαραίτητα συγκεκριμένο λόγο.Μπορεί να είναι κάποιο άγχος για επαγγελματικά ζητήματα είτε για τη φυσική σας κατάσταση που να σας απασχολεί περισσότερο. Το Σάββατο επιλέξτε πιο απλές δραστηριότητες που δεν σας καταπονούν όπως το να πάτε για ένα καφέ με ένα φίλο, να κάνετε μια βόλτα, να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας χόμπι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, αν αποφασίσετε να το ρίξετε λίγο έξω, να κανονίσετε με ένα – δυο φίλους να βγείτε για φαγητό ή ένα καφέ και να πείτε τα νέα σας. Ίσως κάποιο κοντινό σας πρόσωπο να έχει μεγαλύτερη ανάγκη να μιλήσετε, ίσως χρειάζεται τη βοήθεια ή απλώς να χρειάζεται κάποιον που θα ακούσει αυτά που θέλει να του εξομολογηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό ίσως να δημιουργήσει αρκετές υποχρεώσεις ιδιαίτερα το Σάββατο με το τετράγωνο που σχηματίζει προς τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Ενδεχομένως να πρέπει να στηρίξετε και κάποια πρόσωπα από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Άλλο όμως στηρίζω άλλο επωμίζομαι τα προβλήματα των άλλων. Αυτό χρειάζεται να το διαχωρίσετε.