ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 27 Νοεμβρίου.

H Σελήνη σχηματίζει το τελευταίο της τέταρτο, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο της Παρθένου. Από εκεί θα σχηματίσει όψεις τετραγώνου με τον Ερμή και τον Ήλιο, δημιουργώντας το Σάββατο κάποιες ανισορροπίες στην επικοινωνία ή μια τάση να κολλάμε σε λεπτομέρειες βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. Το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με την οργάνωση, την τάξη, την πειθαρχία. Είναι η ιδανική θέση για να βάλουμε σε μια σειρά τα πάντα στη ζωή μας, ώστε να μην μας δημιουργούν άγχος.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Τα emails με τα άπειρα αδιάβαστα ή άχρηστα μηνύματα, τις ντουλάπες μας με τα ρούχα που δε θα φορέσουμε πλέον ποτέ, τα συρτάρια μας που συσσωρεύουμε άχρηστα πράγματα και που μόνο χώρο πιάνουν, τις φωτογραφίες ή τα video στο κινητό που απέτυχαν ή δε μας ενδιαφέρουν και τόσα άλλα που ο καθένας μας αμελεί στην πάροδο του χρόνου να ξεκαθαρίσει. Τώρα είναι η στιγμή επίσης να δούμε καλύτερα την υγεία μας. Η Παρθένος κυβερνά το πεπτικό μας σύστημα. Μήπως πρέπει να βρούμε χρόνο να μαγειρεύουμε σπίτι πιο υγιεινά γεύματα; Να αντικαταστήσουμε τα γρήγορα και παχυντικά σνακ με κάτι πιο υγιεινό; Είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχουμε έστω μισή ώρα τη μέρα για λίγη άσκηση; Όλα αυτά κι ό,τι άλλο σκεφτείτε που θα μπορούσε να σας δώσει μια πιο ευχάριστη και υγιεινή καθημερινότητα, μπορούμε να σκεφτούμε αυτό το Σαββατοκύριακο και να οργανωθούμε. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη θα συναντήσει σε τρίγωνο τον Ουρανό, βοηθώντας μας να είμαστε πιο επινοητικοί.

ΚΡΙΟΣ:

Με την ένταση και την αναταραχή των ημερών, η Σελήνη στον Παρθένο θα σας κάνει να δείτε πιο πρακτικά τα θέματα της δουλειάς και τη υγείας. Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα και αφήστε τις υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους που δεν σας επιτρέπουν να έχετε χρόνο για εσάς. Με τα τετράγωνα της Σελήνης προς τον Ερμή και τον Ήλιο το Σάββατο δείξτε ευελιξία, καθώς η ισχυρογνωμοσύνη δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Όσο πιο εύκαμπτοι είστε τόσο πιο εύκολα θα επιτύχετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στην Παρθένο, αλλά τα τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή σας γεμίζουν αρνητικά συναισθήματα με παλαιότερα ζητήματα της ζωής. Επαγγελματικά ή προσωπικά. Μην υπεραναλύετε και μην κάνετε σενάρια εκδίκησης. Μην ξοδεύετε την ενέργειά σας σε αυτά και γίνετε πιο δημιουργικοί. Εσείς που ψάχνετε μια καινούρια σχέση ή μπορεί να γνωρίσετε έναν έρωτα που θα σας ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, θα μείνει εκεί για όλο το Σαββατοκύριακο. Η οικογένεια και το σπίτι είναι στο μυαλό σαςμε αυτό το φεγγάρι. Ιδιαίτερα το Σάββατο, που σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή. Αυτό μπορεί να σας κάνει ανήσυχους ενώ μπορεί να έχετε νεύρα μέσα στο σπίτι και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις για μικροπράγματα. μΗ απαντάτε στις όποιες προκλήσεις όμως βιαστικά και χωρίς να φιλτράρετε κάποια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου βρίσκεται στην Παρθένο. Αυτό επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας. Αν ασχολείστε με πνευματική εργασία, γράφετε, είστε ομιλητές, ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, ίσως να προκύψει μια καλή πρόταση που καλό είναι να εκμεταλλευτείτε. Το Σάββατο καλό είναι να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών, συμφωνιών, επαγγελματικών. Μην ξεχνάτε όμως ότι Σελήνη κοντράρει τον Ερμή κι αυτό μπορεί να σας προκαλεί λίγο άγχος.

 

 

 

ΛΕΩΝ:

Με τη Σελήνη στην Παρθένο αυτό το Σ/Κ, θα σας απασχολήσουν τα θέματα των οικονομικών και της καθημερινότητας. Το Σάββατο είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τα θέματα των οικονομικών σας καλύτερα,. Οργανωθείτε και σκεφτείτε νέες πηγές εσόδων ή πώς θα διαχειριστείτε τις ήδη υπάρχουσες. Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση αυτή είναι μια καλή στιγμή να αποταθείτε σε ένα πιστωτικό ίδρυμα, τράπεζα, κλπ. Μην σας πιάνει απογοήτευση αν τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα θέλετε. Μην ξεχνάτε τις συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε, που αφορούν αν μη τι άλλο τους περισσότερους. Θα φτιάξουν με τον καιρό τα πράγματα μέσα στη νέα χρονιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε άγχος ή να υπάρξουν κάποια απρόοπτα το Σάββατο. Αυτό θα σας δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα κάποιων πραγμάτων και κάποιων σχέσεων. Προσοχή ιδιαίτερα στις οικογενειακές σχέσεις ή σχέσεις με συγκατοίκους και άτομα που συμβιώνετε. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ερμή δείχνει ένα πιο νευρικό κλίμα στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη στην Παρθένο, όλο το Σαββατοκύριακο, πιθανώς να σας ρίξει λίγο τη διάθεση. Μπορεί πιθανώς να απογοητευτείτε χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Το Σάββατο δε, μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας, προσωπικό ή επαγγελματικό, το οποίο είναι δογματικό και πολύ αυταρχικό σε αυτά που λέει. Αποφύγετε τις συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Σελήνη περνά στην Παρθένο, και σας καλεί να δείξετε ομαδικό πνεύμα. «Εκμεταλλευτείτε» τη στήριξη που σας παρέχουν οι φίλοι, οι συνεργάτες σας, ακόμη και οι άνθρωποι που αποτελούν τους διαδικτυακούς σας φίλους. Αν έχετε ιδέες που έχετε τις οποίες μπορείτε να καταφέρετε με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να τις κάνετε. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, διότι ως γνωστό η Παρθένος είναι η λεπτολόγος του ζωδιακού. Κατά τα άλλα, επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή πιθανώς να έχετε δεύτερες σκέψεις για μια φιλική ή ερωτική σχέση. Αυτό μπορεί να φέρει μεγαλύτερη σύγχυση σε σχέση με τις προθέσεις αυτού του ατόμου.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη επηρεάζει την καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Είναι η φάση του τελευταίου τέταρτου της Σελήνης το Σάββατο, πριν σχηματιστεί η Νέα Σελήνη που συμπίπτει με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί το πρόγραμμά σας να είναι λίγο φορτωμένο και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στο να παραμελήσετε λίγο τα θέματα της υγείας και της οικογένειας. Προσπαθήστε να μην το κάνετε αυτό. Ήδη έχετε καταβάλλει πολύ κόπο στα επαγγελματικά θέματα, προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε προτεραιότητα κάποιες ώρες ξεκούρασης μέσα στη μέρα και πάτε κόντρα στην επιθυμία να τα ελέγχετε όλα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Σελήνη περνά στην φιλική σας Παρθένο και ρίχνει φως μόνο στις αλήθειες στη ζωή σας. Καλό αυτό το Σάββατο, είναι να αποφύγετε το Σάββατο, με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή στον Τοξότη. Που σημαίνει να μην κολλάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται να σας βοηθήσει αυτή η τακτική. Δεν λέει κανείς ότι είναι κακό να νοσταλγείτε την παιδική σας ηλικία, παλιές σχέσεις ή καταστάσεις. Αλλά πρέπει να μένετε και στο παρόν και να δημιουργείτε τις συνθήκες που θέλετε για να είναι όμορφο και το τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο  σχηματίζει απαιτητικές όψεις το Σάββατο και μια θετική όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό το βράδυ του Σαββάτου. Σήμερα μπορεί να έχετε εντάσεις στην επικοινωνία κι αν έρθετε σε επαφή με κόσμο, ίσως να μην έχετε πολλή υπομονή. Προσέξτε τις δοσοληψίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

. Το Σάββατο για σας θα είναι μια κουραστική μέρα για εσάς αφού οι απαιτήσεις των άλλων σας τερματίζουν. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να προκύψει μια πρόταση για μια επαγγελματική συνεργασία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να σας κάνει κάπως επίμονους στις απόψεις και τις ιδέες που έχετε και να φανείτε λίγο εγωιστές, γι’ αυτό προσέξτε τι λέτε. Είναι κάποιες μέρες που είναι προτιμότερο να μιλάτε πολύ λιγότερο και να ακούτε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/11/2021 – 28/11/2021

-Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Κλήρο της τύχης

-Τι ζώδιο είστε και σε ποιο δεκαήμερο του ζωδίου ανήκετε;

-Βρείτε με ακρίβεια τον ωροσκόπο σας και το δεκαήμερό του