ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Πέμπτη ιδιαίτερα από το μεσημέρι και έπειτα είναι ίσως από τις λίγες ημέρες της εβδομάδας, που δεν έχουμε τόσες πολλές δυσκολίες ή εμπόδια.

Έχει κάτι ανανεωτικό και φρέσκο η σημερινή Σελήνη στον Τοξότη που έρχεται μετά από τη δημιουργία της νέας Σελήνης και την έκλειψη χαρίζοντας μας περισσότερη αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Η μόνη όψη που χρειάζεται προσοχή είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα

ΚΡΙΟΣ

Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι, προσπαθήστε με ενσυναίσθηση να καταλάβετε τις δικές τους θέσεις και τις δικές τους απόψεις και προσπαθήστε περισσότερο στο κομμάτι της συνέργειας και της συντροφικότητας. Επειδή η σημερινή είναι από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας αν θέλετε να ζητήσετε κάποια χάρη ή βοήθεια μην το αναβάλλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε πιεστικά οικονομικά ζητήματα η σημερινή μέρα μπορεί να βοηθήσει να βρείτε λύσεις ή και βοήθεια. Προσπαθήστε να δείτε διαφορετικά τα πράγματα αυτή τη φορά και μην σας καταδιώξουν εμμονές τελειότητας. Εσείς θα κάνετε αυτό που πρέπει και αυτό που μπορείτε και θα δείτε ότι τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα από αυτό που θα επιθυμούσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια από τις μέρες που θα μπορούσατε κάλλιστα να επωφεληθείτε από τις επαφές σας με τους φίλους, τους συνεργάτες ή ακόμη και να κάνετε και κάποιες γνωριμίες. Σε μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη εβδομάδα η σημερινή μέρα είναι από τις πιο θετικές και παραγωγικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και σας επιτρέπει να βρείτε λύσεις εκεί που τις έχετε ανάγκη. Επειδή αυτή η εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι από τις πιο απαιτητικές καλά θα κάνετε να αξιοποιήσετε την ημέρα για να σημειώσετε πρόοδο στη δουλειά, να βρείτε ίσως μια άκρη με οικογενειακά θέματα ή θέματα σπιτιού.

ΛΕΩΝ

H σημερινή μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες, την ουσιαστική επαφή με φίλους και το σύντροφό σας. Είναι ακόμη μια μέρα που θα έχετε περισσότερη έμπνευση και δημιουργικότητα αλλά και πολλούς πρόθυμους να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια εξαιρετική μέρα αν θέλετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, να ψαχτείτε περισσότερο γενικότερα αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για υπογραφές και συμφωνίες. Ακόμη σήμερα είναι μια μέρα για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΖΥΓΟΣ

H Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας και κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό. Έτσι φαίνεται ότι μπορεί να έχετε κάποιες ωραίες ιδέες αλλά αυτό έχει μια παγίδα. Να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε κάτι και να το ολοκληρώσετε αλλά να πηγαίνετε από δω κι από κει αφήνοντας μισοτελειωμένα πράγματα στο διάβα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα είναι μια περίοδος για γερά νεύρα καθώς τα πράγματα εξαιτίας της έκλειψης είναι πολύ ρευστά και ασταθή. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να απογοητεύεστε. Αντιθέτως πρέπει να ξέρετε ότι με κάποιο τρόπο αυτή η περίοδος έστω κι αθόρυβα προετοιμάζει μια πολύ καλύτερη κατάσταση για σας κυρίως στα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Δία (τελευταία ημέρα του Δία στον Κριό) θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, περισσότερα κέφια και αρκετή δυναμικότητα και αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις παρουσιαστούν μες την μέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι από τις λίγες μέρες αυτής της εβδομάδας που η Σελήνη δημιουργεί μια υποστηρικτική όψη με τον Δία που βοηθά να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας, να έχετε περισσότερες ιδέες και καλύτερες εμπνεύσεις για να κάνετε την δουλειά σας ή όποιες υποχρεώσεις έχετε στο ημερήσιο πρόγραμμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα ευνοεί τη μάθηση, τις επαφές με φίλους και συνεργάτες που ίσως έχουν εκείνοι κάτι να σας μάθουν ή να σας δώσουν μια χρήσιμη πληροφορία και γενικά είναι μια από τις πιο θετικές ημέρες μιας απαιτητικής κατά τα άλλα εβδομάδας. Εκμεταλλευτείτε την και παράλληλα χαρείτε την στο έπακρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Eίναι μια μέρα που θα μπορούσατε να διαπραγματευτείτε κάποια πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Παρόλα αυτά μπορεί να έχετε μια τάση να περιορίσετε τις διασκεδαστικές δραστηριότητες προκειμένου να βγάλετε περισσότερες υποχρεώσεις.