ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Πλούτωνα ως τελευταία όψη που μας κάνει λίγο πιο καχύποπτους και κουμπωμένους απέναντι στους άλλους.

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει. Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να αναπτύξουμε στρατηγική και μεθοδολογία στις κινήσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα αφορά τόσο σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να είστε φιλόδοξοι σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή για να αναλάβετε δράση και να επιλύσετε θέματα υγείας που μπορεί να σας αγχώνουν. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να χάσετε πολύτιμο χρόνο απλά ανησυχώντας και αφήνοντας τους φόβους σας να ελέγχουν τη διάθεση σας

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε την πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα ή να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν στο παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε. Πολλές φορές οι όψεις του Πλούτωνα ακόμη και οι θετικές παραπέμπουν σε εμμονές, φοβίες, ανησυχία. Μην ενδώσετε σε μια τέτοια τάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο μέρα είναι η Τρίτη καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενεργοποιώντας δυο ιδιαίτερα ευαίσθητους και συναισθηματικούς οίκους του ωροσκοπίου σας τον 4ο και τον 8ο οίκο. Όλη αυτή η εσωτερική ένταση ή ο αναβρασμός που μπορεί να νιώθετε μπορεί να σας κάνει κάποια στιγμή να μη βλέπετε τα πράγματα με τη συνήθη τετράγωνη λογική σας, αλλά επηρεασμένοι από τη διάθεση σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε μια μέρα με πολλές επαφές, έντονη επικοινωνία και συζητήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να φτάνει σε ένα καθοριστικό σημείο και να πρέπει να λεχθούν κάποια πράγματα τα οποία συσσωρεύατε μέσα σας καιρό. Αν είστε προετοιμασμένοι για όλα τότε καιρός να την κάνετε τη συζήτηση γιατί πιθανώς με αυτό τον τρόπο να καταφέρετε να αλλάξετε πράγματα που σας ενοχλούν.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα συνδέει τον τομέα της δουλειάς με αυτόν των οικονομικών κι έτσι τη σημερινή μέρα μπορείτε να επωφεληθείτε και στους δυο τομείς. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Κι αν σας λείπει η ξεκούραση το βράδυ προσφέρεται για να χαλαρώσετε μετά από μια πολυάσχολη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πολύ δυνατή όψη τριγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σας έστω κι ανάδρομος και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει το ένστικτο σας, την πνευματική σας υπόσταση και σας φέρνει σε προνομιακή θέση ώστε να επιτύχετε σήμερα τους στόχους σας. Βέβαια κάποιες στιγμές ο Πλούτωνας όταν εμπλέκεται σε όψεις ακόμη κι αρμονικές μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ανήσυχοι όχι απαραίτητα για κάτι συγκεκριμένο.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Σε μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και δίνει έμφαση στις σχέσεις σας, δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεση σας από τους άλλους. Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήστε κιόλας. Μπορεί να έχετε συνηθίσει τους άλλους σε μια πιο εξωστρεφή και χαρούμενη διάθεση αλλά μπορεί να έχετε κι εσείς τα δικά σας χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Σήμερα μπορεί να έχετε και μυστικές και παρασκηνιακές συζητήσεις και για θέματα της δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και τα θέματα της δουλειάς και των υποχρεώσεων έχουν προτεραιότητα έναντι άλλων είναι μια ιδανική μέρα σε επίπεδο επικοινωνίας για σας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα των φίλων και των συνεργατών και ο Πλούτωνας με τον οποίο σχηματίζει αρμονική όψη τριγώνου μέσα στον τομέα της επικοινωνίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν στα οικονομικά έχετε κάνει ατασθαλίες το καλοκαίρι και δεν είστε προσεκτικοί ίσως πρέπει να δείτε καλύτερα πως θα εξοικονομήσετε χρήματα και να φέρετε μια ισορροπία στο πορτοφόλι σας. Από την άλλη δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ αυτές τις μέρες. Σήμερα μπορείτε ακόμη να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας με τη δουλειά ή τις ιδέες σας αλλά μην έχετε επιθετικό στυλ για να μην έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια περίοδος που είστε πιο δεκτικοί και στο να κάνετε νέες γνωριμίες και νέους φίλους και να επεκτείνετε τον κύκλο σας. Από την άλλη το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρνει πολύ δημιουργικές ιδέες τις οποίες μπορείτε να προτείνετε στους συνεργάτες σας και να ενθουσιαστούν. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Ζυγό και σήμερα κάνοντας τα θέματα της καριέρας σας προτεραιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα ή να συμπεριφέρονται με περίεργο τρόπο, κάτι που δεν σας δίνει σιγουριά για να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν και να σας προτείνουν. Ακόμη σήμερα μπορεί να προκύπτει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν και πιθανώς να αναφέρεται και σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να επιτύχετε τους στόχους σας μέσω της βοήθειας κάποιου συνεργάτη ή φίλου. Μάλιστα σήμερα μπορεί να δεχτείτε και μια πρόταση συνεργασίας από κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος ή από ένα παλιό συνεργάτη. Για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει κάτι και σε ερωτικό επίπεδο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό από 29/09/2022 – 22/10/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/09/2022 – 2/10/2022

Ποια ζώδια είναι πιο συμβατά στη δουλειά;