ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 27 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τo πρωινό του Σαββάτου σχηματίζεται η νέα Σελήνη του Αυγούστου στο ζώδιο της Παρθένου. Η επιρροή της θα είναι πιο έντονη και η  μέρα έχει υψηλή ενέργεια που καλά θα κάνουμε να την εκμεταλλευτούμε για να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες. Η νέα Σελήνη έχει μια νευρικότητα στην ατμόσφαιρα, ένταση και κάποιες φορές και κάποια απρόοπτα, γι’ αυτό ας είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ευνοεί να δείτε τα πρακτικά θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας σας και να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Είναι η στιγμή να θέσετε όρια στον εαυτό σας και στους άλλους. Αυτό ισχύει και στη δουλειά. Κάνετε όλα αυτά που συνήθως βαριέστε και μην αφηνετε εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα φέρνει δημιουργικότητα αλλά και περισσότερη τύχη στα σχέδια και τις σχέσεις σας. Κάποιοι από σας μπορεί να είστε σε φάση απόκτησης απογόνου. Κάποιοι άλλοι μπορεί τώρα να ψάχνετε μια καινούρια σχέση ή έναν μεγάλο έρωτα. Τα ερωτικά σας με αυτό το φεγγάρι ευνοούνται όμως, όσο και τα θέματα των παιδιών. Ακόμη το διάστημα είναι ευνοϊκό για να οργανώσετε καλύτερα κάποιο επιχειρηματικό ή δημιουργικό σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Ίσως αποφασίσετε μια αλλαγή χώρου, τόπου κατοικίας, σπιτιού ή μπορεί να δείτε λίγο πιο στενά τα θέματα της συγκατοίκησης. Από την άλλη ίσως σας βαραίνει μια κατάσταση σε κάποιες σχέσεις προσωπικές. Μην κατηγορείτε όμως μόνο τους άλλους. Είσαστε συνεπείς κι εσείς απέναντι σε όσους κατηγορείτε ότι κρατάνε απόσταση;

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή Σελήνη, είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας, να στείλετε ένα βιογραφικό, να περάσετε από μια συνέντευξη, να γίνετε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο. Αν ασχολείστε με πνευματική εργασία, ενδεχομένως να υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Αξιοποιήστε τις επόμενες μέρες για να προωθήσετε θέματα σπουδών, συμφωνιών, επαγγελματικών.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στην Παρθένο, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τα θέματα των οικονομικών σας καλύτερα. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να χρηματοδοτήσετε την ήδη υπάρχουσα ίσως να έχετε θετική εξέλιξη. Μην σας πιάνει απογοήτευση. Μην ξεχνάτε τις συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε που αφορούν αν μη τι άλλο τους περισσότερους. Προοδευτικά θα φτιάξουν κάπως τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή Σελήνη με κάποιο τρόπο θα αρχίσει να σας δίνει πιο ξεκάθαρη εικόνα της ζωής σας από δω και κάτω. Καλό θα ήταν τώρα να θέσετε τους στόχους σας για το επόμενο εξάμηνο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σκεφτείτε ποιους πρέπει να βγάλετε από την ζωή σας για να μείνει χώρος να έρθει το καινούριο.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, είναι η κατάλληλη Σελήνη για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τις καθημερινές ρουτίνες σας και την περιποίηση της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Είναι η μέρα για αποτοξίνωση αλλά και για να βρείτε επίσης εναλλακτικούς τρόπους να διώχνετε το άγχος. Ξεκλέψτε μερικές ώρες ύπνου, χαλαρώστε την ώρα που πίνετε το πρωινό σας καφέ σταματήστε να τα βάζετε όλα μέσα στο μυαλό σας και να δημιουργείτε χάος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σας καλεί να δείξετε ομαδικό πνεύμα και να εκμεταλλευτείτε, με την καλή έννοια, τη στήριξη που σας παρέχουν οι φίλοι και οι συνεργάτες σας. Φυσικά αν έχετε και μια καλή ιδέα που θα μπορούσατε να την υλοποιήσετε με τη βοήθεια της τεχνολογίας είναι η στιγμή να το κάνετε.  Να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες γιατί ως γνωστό η Παρθένος είναι η λεπτολόγος του ζωδιακού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καριέρα σας και μάλιστα αν έχετε γενέθλια στο πρώτο  εκαήμερο μπορεί να υπάρχει μια καινούρια συνεργασία. Το πρόγραμμα σας μπορεί να είναι φορτωμένο αυτές τις μέρες και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παραμελήσετε λίγο τα θέματα της υγείας και της οικογένειας. Αυτό όμως είναι καλό να μη συμβαίνει γιατί ό,τι παραμελούμε το βρίσκουμε ως εκκρεμότητα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη είναι μια εποικοδομητική επιρροή ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα που αφορούν στις σπουδές, στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια και σας παροτρύνει να σκεφτείτε τι άλλο θα επιθυμούσατε να κάνετε ώστε να νιώθετε δημιουργικοί αλλά και να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό επαγγελματικό μέλλον. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας αλλά και στις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας αυτή η Σελήνη σημαίνει ότι πρέπει να ανασκουμπωθείτε σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Βάλτε τα κάτω με εξαιρετική προσοχή και δείτε τι πρέπει να κάνετε για να περικόψετε ανώφελα έξοδα. Επίσης, η νέα Σελήνη είναι αν θέλετε να αιτηθείτε κάποιο δάνειο ή χρηματοδότηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σήμερα, θα είναι μια κουραστική, αλλά από την άλλη μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση για μια νέα συνεργασία ή για να επισημοποιήσετε μια σχέση. Αν είστε μόνοι-ες και γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας στο επόμενο εξάμηνο μπορεί να υπάρξει μια  σχέση ή συνεργασία στην ζωή σας που θα σας ικανοποιήσει με διάφορους τρόπους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/08/2022 – 28/08/2022

Ερμής στον Ζυγό 2022: Σε αναζήτηση ισορροπίας

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/08/2022: Αποφασιστικότητα και οργάνωση οδηγούν στην επιτυχία – Η επιρροή στα 12 ζώδια