ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 27 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα είναι ακριβείας βέβαια τα ξημερώματα της Τρίτης αλλά επηρεάζει από σήμερα είναι βοηθητική όψη για να έχουμε ένα παραγωγικό ξεκίνημα εβδομάδας με ιδιαίτερη έμφαση στην πειθαρχία, τη συγκέντρωση, την μεθοδικότητα. Είναι μια θετική όψη που μας χαρίζει αποφασιστικότητα και επιμονή στους στόχους μας μέχρι να επιτύχουν.

Η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή το πρωί φέρνοντας την επικοινωνία και τις επαφές σε πρώτη διάταξη και την απόκτηση χρήσιμων πληροφοριών τον σημαντικό στόχο της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Σχετικά θετικές όψεις για σας σήμερα και ίσως το μόνο που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο είναι στα θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή δημιουργεί βιασύνη, εκνευρισμούς ή και απρόοπτα μέσα στη μέρα και πρέπει να είστε αρκετά ευέλικτοι για να τα αντιμετωπίσετε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

ο μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή την περίοδο πρώτα θα πρέπει να βάζετε τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα και κυρίως αυτές της φυσικής κατάστασης και υγείας και όλα τα υπόλοιπα έπονται. Η σύνοδος Σελήνης- Ερμή σήμερα μπορεί να δημιουργήσει αρκετό θόρυβο στη μέρα σας αλλά και απρόοπτα που χρειάζεται να τα διαχειριστείτε με ευελιξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Σελήνης – Ερμή στο ζώδιο σας στρέφει την προσοχή σας στους συνεργάτες, τις επαφές για δουλειά και μπορεί το πρόγραμμα σας να είναι ιδιαίτερα έντονο. Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τους στόχους σας και σας προτρέπει να φτιάξετε ένα πλάνο το οποίο θα ακολουθήσετε πιστά με υπομονή και μεθοδικότητα προκειμένου να κατακτήσετε και να υλοποιήσετε όποια ιδέα θέλετε να βάλετε μπροστά.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή ενισχύει ακόμη περισσότερο αυτή την διαδρομή σε αθέατες πλευρές της ζωής σας ίσως και σε κάποιες πιο δύσκολες και σκοτεινές περιόδους. Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και πιθανώς να έχετε συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο για τις οικονομικές απολαβές σας.

ΛΕΩΝ

Η κυρίαρχη όψη της Σελήνης η σύνοδος της με τον Ερμή μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα ή και ευτράπελα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας όχι όμως κάτι που δεν μπορείτε με την ευελιξία που σας διακρίνει να το αντιμετωπίσετε. Η μέρα ευνοεί τις συνεργασίες και τη συλλογική δουλειά ενώ μπορεί να σας προσφέρει και την ευκαιρία να μιλήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να περάσετε κάποιες ώρες μαζί του.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους δίνει έμφαση στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Όμως με τις ασταθείς συνθήκες που βιώνουμε μπορεί να νιώθετε λίγο μετέωροι σε σχέση με το πως πρέπει να διαχειριστείτε τα πράγματα και πως θα προχωρήσετε παρακάτω. Όμως, αγαπητοί μου Παρθένοι, αυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας κάνει πιο επινοητικούς και βοηθά να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε. Αν ψάχνετε μια ιδανική εργασία που να σας αποφέρει και οικονομικά μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό, να περάσετε από μια συνέντευξη η μέρα προσφέρεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι για σας μια πιο «εσωτερική» ημέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους και το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο που λειτουργεί περισσότερο το ένστικτο σας. Δεν είναι ανάγκη να μοιραστείτε αν δεν το θέλετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στους Διδύμους κυριαρχεί μες τη μέρα και πολλά ευτράπελα μπορεί να προκύψουν αν είστε βιαστικοί και όχι συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει στην καθημερινότητα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κλειδί σήμερα είναι η συνεργασία και οι καλές σχέσεις αν θέλετε να εξασφαλίσετε θετικά αποτελέσματα στην ημέρα σας. Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο, βοηθά να δείτε προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν και στις σχέσεις σας και να βρείτε τρόπους να τα επιλύσετε. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνει μια νοσταλγία για παλιότερες μέρες ή για παλιότερες σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες αλλαγές που δεν περιμένατε ή κάποιο ξαφνικό συμβάν μπορεί να άλλαξε τις καθημερινές σας δραστηριότητες πρόσφατα και να νιώθετε λίγο περίεργα σε αυτή την κατάσταση. Χωρίς όμως να βιάζεστε και πιέζετε τα πράγματα κοιτάξτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις αλλαγές προς όφελος σας. Σκεφτείτε πρακτικούς τρόπους που θα μπορούσατε να δουλέψετε έστω και με διαφοροποιημένες συνθήκες γύρω σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Δευτέρα συγκαταλέγεται στις παραγωγικές μέρες της εβδομάδας με έμφαση στη συνεργασία με τους άλλους. Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο που επηρεάζει από σήμερα δίνει επίσης έμφαση σε σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες, δοσοληψίες, συναλλαγές. Βέβαια και οι θετικές όψεις του Κρόνου κάποιες φορές μπορεί να δημιουργήσουν ένταση όταν συναντάται με τον πλανήτη του πολέμου τον Άρη. Έτσι δεν είναι απίθανο κάποιος να σας εκνευρίσει λίγο σε μια συζήτηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Σελήνης – Ερμή, μπορεί να φέρει μια αναστάτωση σε επικοινωνιακό επίπεδο στη δουλειά σας γι’ αυτό ας είστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά που λέτε ή αν νιώθετε ότι δεν έχετε καταλάβει κάτι σωστά δεν είναι κακό να ζητήσετε εξηγήσεις από αυτούς που συνομιλείτε. Από την άλλη, σήμερα μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα από κάποιο άτομο που ενδιαφέρεται για σας ή να σας γίνει μια ωραία έκπληξη που δεν την περιμένατε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι «άκαρδες-οι» του ζωδιακού

Τα 6 πράγματα που θα μας δώσουν χαρά με το θερινό Ηλιοστάσιο και την εποχή του Καρκίνου από τις 21/06/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/06/2022 – 03/07/2022