ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 27 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

To εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, που σχηματίζεται σήμερα, δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας και ευνοεί τις επαφές και την επικοινωνία με τους άλλους. Ωστόσο σήμερα, σχηματίζεται και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Σε συνδυασμό με τη Σελήνη στους Ιχθύς αυτή η όψη μπορεί να εκτοξεύσει από τη μια το ρομαντισμό μας στα ύψη αλλά να δημιουργήσει και μεγάλες προσδοκίες που δεν βασίζονται στον ρεαλισμό.

Αν δεν έχετε φορτωμένο πρόγραμμα χαρείτε αυτή τη ρομαντική όψη αλλά μην πέφτετε με τα μούτρα σε σχέσεις με ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα και πιθανώς εξιδανικεύετε. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά με αυτή την όψη αφού η Αφροδίτη κυβερνά αισθήματα και χρήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα έπρεπε να είναι αφιερωμένη μόνο στον εαυτός σας και στην ξεκούρασή σας. Αν έχετε άδεια, είναι ό,τι καλύτερο αφού δεν θα χρειαστεί να πιεστείτε. Αν εργάζεστε η συγκέντρωση γίνεται δύσκολη υπόθεση κι ίσως νιώθετε πως κάτι συμβαίνει παρασκηνιακά. Προσπαθήστε να τελειώστε γρήγορα τις υποχρεώσεις σας για να χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη μία η καρδιά σας γεμίζει επιθυμίες, από την άλλη μπορεί να νιώθετε προς το παρόν μία σύγχυση με μία νέα γνωριμία αφού δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν είναι φιλία ή έρωτας. Ο χρόνος θα δείξει οπότε απολαύστε αυτό που έχετε. Η σημερινή μέρα σας γεμίζει έμπνευση και δημιουργικές ιδέες. Θέματα επικοινωνίας, δοσοληψίες ή ό,τι άλλο σας δυσκολεύει και χρειάζεστε εύνοια είναι μία καλή μέρα σήμερα να το επιχειρήσετε.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας, φαίνεται να είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο σήμερα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει παρασκήνιο και θέλει προσοχή. Προσπαθήστε να δείτε πίσω από την επφάνεια των πραγμάτων για να προστατέψετε τη δουλειά και τον εαυτό σας. Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα αν είστε γεννημένοι κοντά στις 13,14, 15/6.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα είναι ιδανική για ταξίδια, ανεμελιά και για να έχετε άδεια. Ακόμα κι αν εργάζεστε όμως θα μπορούσατε να διαφοροποιήσετε λίγο το πρόγραμμα σας για να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας επιτρέψει να ξεχαστείτε και να περάσετε όμορφα. Η σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνας, σας φέρνει έμπνευση κι αν έχετε καλλιτεχνικές τάσεις σας καλεί να εκφραστείτε. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη μουσική, τον κινηματογράφο και γενικότερα τις τέχνες σήμερα μπορεί να σας ενθουσιάσει.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Με τόσους πλανήτες στους Ιχθύς σήμερα, δηλαδή στον τομέα των οικονομικών για εσάς, μάλλον θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα είτε της δουλειάς είτε των οικονομικών σας. Ίσως νιώθετε ότι χρειάζεται να κάνετε θυσίες για να επιτύχετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο. Ίσως πάλι νιώθετε ανασφάλεια, ανησυχία και αμφιβολίες εξαιτίας ούτως ή άλλως και της ασταθούς πορείας της οικονομίας. Ο Ποσειδώνας μπορεί να σας αποπροσανατολίσει στα θέματα των οικονομικών και σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε μία σημαντική απόφαση για τη δουλειά ή το πορτοφόλι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα, είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους προσωπικές κι επαγγελματικές. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα όμως τα πράγματα περιπλέκονται κάπως. Προσέξτε να μην επενδύσετε ιδιαίτερα σε νέες σχέσεις που δεν έχετε προλάβει να μάθετε πολλά ακόμα για το πρόσωπο απέναντί σας. Προσοχή στην εξιδανίκευση που μπορεί να κρύβει πίσω της απογοητεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα επαγγελματικά και οικονομικά ευνοούνται σήμερα, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν επηρεάζει τόσο πολύ την προσωπική σας ζωή εκτός κι αν συνεργάζεστε με τον σύντροφό σας. Σε αυτή την περίπτωση δείξτε προσοχή να μη δώσετε δικαιώματα στο χώρο της δουλειάς σας. Προσοχή επίσης αν βρίσκεστε σε νέο επαγγελματικό περιβάλλον τα κουτσομπολιά ή τα μυστικά που μοιράζεστε. Ίσως σας απασχολήσουν επίσης ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις ίσως φέρει τις πρωινές ώρες το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία σε μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει την ερωτική σας. Αν είστε καλλιτέχνες σήμερα είναι ιδανική μέρα για να εκφραστείτε και να δημιουργήσετε. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα κάποιες φορές συνδέεται με απογοήτευση από κάποια σχέση αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε αν ήταν πραγματικά αυτή η σχέση τόσο σημαντική.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Έμφαση στην επικοινωνία και καλή διάθεση φέρνει το ξεκίνημα της μέρας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως κάνετε σχέδια για το ιδανικό σας σπίτι. Μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση και αγορές για το σπίτι ή ακόμα και να συζήσετε με το σύντροφο σας. Γενικότερα θέματα που αφορούν το χώρο του σπιτιού αλλά πιθανώς και κάποια οικογενειακά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως σήμερα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Μπορεί να θέλετε να δημοσιεύσετε τις σκέψεις σας ή μία φωτογραφία στα social media. H σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα λαμβάνει χώρα στον 3ο οίκο επικοινωνίας στο ωροσκόπιό σας κι ίσως νιώθετε μπερδεμένοι με κάποια μηνύματα που λαμβάνετε και να μην ξέρετε τι να πιστέψετε. Αφήστε τα σημαντικά για μια άλλη μέρα και απολαύστε τη σημερινή με τις αισθήσεις σας κι όχι με το μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι πιθανό να επηρεάσει την κρίση σας σήμερα σε θέματα σχέσεων αλλά και στα οικονομικά σας. Ίσως κάποιος σας υπόσχεται πολλά κι είναι καλό να κρατάτε μικρό καλάθι σε ό,τι αφορά τις υποσχέσεις του και τις προσδοκίες σας. Μην ρισκάρετε χρήματα κι αν πρέπει να συμφωνήσετε σε κάποια δοσοληψία φροντίστε όλα να γίνουν γραπτώς. Αν είστε μόνες-οι μην συμβιβαστείτε σε κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Με Σελήνη, Αφροδίτη, Άρη, Δία, Ποσειδώνα στο ζώδιο σας η ερωτική σας διάθεση και η θελκτικότητά σας χτυπούν «κόκκινο». Αν είστε μόνες- οι σίγουρα θα παρουσιαστεί κάποιος-α που να σας φλερτάρει αν κυκλοφορήσετε λίγο. Μπορείτε να γοητεύσετε του άλλους όχι μόνο σε επίπεδο ερωτικό αλλά και στη δουλειά, όπου δύσκολα κάποιος θα σας αρνηθεί μία χάρη σήμερα. Προσοχή στις μεγάλες προσδοκίες. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα γίνεστε πιο επιρρεπείς στις εξιδανικεύσεις. Αν έχετε γενέθλια κοντά στις 13,14,15/9 ζήστε τον ρομαντισμό της μέρας αλλά μην βάζετε στο θρόνο της καρδιάς σας κάποιον για τον οποίο δεν είστε 100% σίγουροι.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 30 Απριλίου 2022: Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Κλήρο της τύχης

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/04/2022 – 1/05/2022