ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλή Σαρακοστή! Είναι σημαντικό σήμερα να μην αναλάβετε πολλά πράγματα να κάνετε γιατί έτσι θα διασπείρετε την ενέργεια σας και στο τέλος θα αφήσετε εκκρεμότητες και μισές δουλειές. Καλύτερα να εστιάσετε σε ένα δύο σημαντικά και να τα φέρετε εις πέρας.

Η Σελήνη στους Διδύμους ταιριάζει πάντως στο κλίμα της γιορτής και της εξωστρέφειας. Ευνοεί επαφές και μετακινήσεις αλλά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη πλησιάζει τον Άρη ας είμαστε πιο προσεκτικοί στους δρόμους και όχι βιαστικοί.

ΚΡΙΟΣ

Τίποτε δεν μπορεί να σας πάει κόντρα σήμερα. Θα έχετε διάθεση για βόλτες, εξόδους, παρέα με φίλους, καλή διάθεση και θα είναι ίσως η πιο όμορφη Καθαρά Δευτέρα των τελευταίων χρόνων. Τις βραδινές ώρες προσέξτε μόνο λίγο τη βιασύνη, ειδικά αν επιστρέφετε από κάποιο ταξιδιωτικό προορισμό που πήγατε για τις Απόκριες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινήσετε τη μέρα και την εβδομάδα σας με περισσότερη αισιοδοξία αλλά και να κάνετε πράγματα πέραν των υποχρεώσεων σας που ευχαριστούν κι εσάς. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι υπερβολές σε γευστικούς πειρασμούς αλλά και τα έξοδα. Η πειθαρχία είναι το καλύτερο αντίδοτο για τις υπερβολές. Η προσοχή σας ωθείται σε θέματα πρακτικά της δουλειάς κυρίως μετά το απόγευμα κι εκεί θα έχετε περισσότερο άγχος γιατί θα υπάρχει μια τάση βιασύνης από όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το στοίχημα για σας σήμερα είναι να απολαύσετε τη μέρα και να μην πιεστείτε για πολλά πράγματα. Μην
βάζετε χρονικούς περιορισμούς στον εαυτό σας. Ακόμη δείτε πως μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά δημιουργικότητας και στις υποχρεώσεις που έχετε να διεκπεραιώσετε. Οι όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία ευνοούν τις επαφές με φίλους, συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα. Σήμερα επίσης είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις και σε σχέσεις με τα επαγγελματικά μολονότι θα έχετε κάποιο άγχος γι’ αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η πορεία της Σελήνης στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει να νιώθετε άτονοι, χωρίς ενέργεια ή μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια περισσότερο άγχος και στρες. Μην πιέζεστε λοιπόν περισσότερο απ’ όσο αντέχετε κι επίσης δεν είναι κακό να δυσαρεστήσετε κάποιους αν δεν θέλετε να έχετε πολλά πολλά. Τις πρωινές ώρες αποφύγετε τις υπερβολές στην έκφραση των απόψεων σας και να είστε πεισματάρηδες. Στη διάρκεια της μέρας η διάθεση σας θα ελαφρύνει μολονότι κάποια θέματα των επαγγελματικών ή κάποια αγωνία γι’ αυτά θα είναι πιο έκδηλη τις βραδινές ώρες.

ΛΕΩΝ

Κοινωνική μέρα η σημερινή, αλλά τα απρόοπτα και οι αλλαγές στο πρόγραμμα μπορούν να αποσπούν την προσοχή σας σε διάφορα πράγματα μες τη μέρα. Είναι πιθανό να δίνετε υποσχέσεις ή να αναλαμβάνετε πράγματα που ο όγκος τους μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία παρακάτω. Ας είστε λοιπόν λίγο πιο φειδωλοί στις υποσχέσεις που δίνετε και σε αυτά που δεσμεύεστε να κάνετε κάπως επιπόλαια άσχετα αν η πρόθεσή σας είναι καλή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου σήμερα- κυρίως στις οικονομικές σας δοσοληψίες- είναι η αυτοσυγκράτηση και η πειθαρχία. Επειδή θα είστε πιο επιρρεπείς σε αγορές απ’ ότι συνήθως και γενικότερα σε γενναιοδωρίες, ελέγξτε καλά αν αυτά που θέλετε να πάρετε σας χρειάζονται όντως ή απλώς είναι μέσα στα
πλαίσια της παρόρμησης και των επιπόλαιων αγορών. Προχωρήστε με λογική κι όχι με βιασύνη και παρόρμηση. Κατά τα άλλα, προς το βράδυ, θέματα των επαγγελματικών θα σας απασχολήσουν λίγο
πιο έντονα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί το πρωί της Καθαράς Δευτέρας να νιώσετε έναν εκνευρισμό, ειδικά με άτομα από το στενό σας
περιβάλλον. Προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας (ίσως το πιο δύσκολο στη σημερινή μέρα) και προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στις δικές σας προσωπικές επιδιώξεις παρά στους άλλους, ακόμη κι αν είναι οι πιο
αγαπημένοι σας άνθρωποι. Επίσης, η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερα κοινωνική διάθεση, εξωστρέφεια
και αισιοδοξία. Εκμεταλλευτείτε την για να περάσετε όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια γερή ώθηση δίνεται στην αρχή της εβδομάδας προσκειμένου να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα με τις δουλειές και τις όποιες ευθύνες σας ώστε να διασκεδάσετε κιόλας όπως το καλεί η μέρα. Σήμερα, ακόμη, είναι πιθανόν να εκνευριστείτε για οικονομικά θέματα ή στις καθημερινές δοσοληψίες σας με τους συνεργάτες σας αν εργάζεστε. Δώστε τόπο στην οργή. Αντίθετα μπορεί να γιορτάσετε τη μέρα και με άτομα από το στενό επαγγελματικό σας περιβάλλον που έχετε μια φιλική σχέση μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε περισσότερο αυθορμητισμό στις επαφές σας με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά μη θεωρήσετε δεδομένα κάποια πράγματα και έχετε απέναντι τους μια προκλητική στάση. Ακόμη, φανείτε ιδιαίτερα μετριοπαθείς σε οικονομικά θέματα καθώς υπάρχει τάση για υπερβολές και επιπόλαιες γενναιοδωρίες. Ακόμη, εστιάστε την προσοχή σας σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας καθώς οι άλλοι μπορεί να αξιώνουν από σας διάφορα πράγματα ή μπορεί να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σκέψη σας βρίσκεται στα μελλοντικά σας σχέδια (είτε αφορά τη δουλειά είτε τις σπουδές και τα
οικογενειακά σας θέματα), ενώ φαίνεται ότι είστε πολύ πρόθυμοι να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και να έχετε επιτυχία στην καριέρα. Σήμερα είναι μέρα γιορτής και ακόμη κι αν εργάζεστε καλά θα κάνετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και σε πράγματα που σας αρέσουν να κάνετε, εξισορροπώντας τις διαφορετικές υποχρεώσεις σας τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό είναι σήμερα μια μέρα που η υπερβολή πλανάται στον αέρα να είστε κάπως πιο μετριοπαθείς στις
αντιδράσεις σας, τιθασεύοντας την παρόρμησή σας. Δείξτε πιο συγκρατημένη αντίδραση. Από την άλλη σήμερα φαίνεται ότι δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε σε κάποια δραστηριότητα γιατί το μυαλό σας θα βρίσκεται σε διαφορετικά πράγματα ενώ θα έχετε την τάση να υπόσχεστε πολλά και στο τέλος να μετανιώνετε. Πάντως, από κάθε άποψη είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη μέρα και οι επαφές, οι εκδρομές και οι βόλτες θα σας φτιάξουν ακόμη περισσότερο τα κέφια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσοχή σας το πρωί της σημερινής μέρας στρέφεται στο σπίτι και τις υποχρεώσεις σας σε προσωπικό κι
οικογενειακό επίπεδο. Μπορεί να υπάρχει λίγη γκρίνια ή να επιθυμείτε να κάνετε διαφορετικά πράγματα μες τη μέρα σε σχέση με τους υπόλοιπους στο περιβάλλον σας. Σήμερα ακόμη θα έχετε την τάση να
είστε πιο γενναιόδωροι απέναντι σε όλους, αλλά προσπαθήστε να μην ξεφύγετε όμως από τον προϋπολογισμό σας.