ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/6

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αφού σχηματίσει την τελευταία της όψη η Σελήνη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στις 01:30 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 09:07 το πρωί της Τετάρτης που θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο είναι πιο ευαίσθητη και ευεπηρέαστη, στηρίζεται στο ένστικτο και τη διαίσθηση της, αλλά η σημερινή μέρα είναι από τις πιο παραγωγικές. Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς με την οποία θα σκεφτόμαστε τις πράξεις μας πιο προσεκτικά. Η μέρα προσφέρεται για επαγγελματικές επαφές και δεσμεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα αφήσετε πιο εύκολα να σας παρασύρει το συναίσθημα σας και θα θέλετε να το εκφράσετε. Ίσως πάλι σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι με τις δικές σας ιδέες. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς από τις 09:07 το πρωί και σε όλη τη διάρκεια της μέρας η Τετάρτη μοιάζει πιο άνετη. Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί σήμερα ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο είναι βοηθητικό για να έχετε σημαντικές συζητήσεις με κάποιους ανθρώπους από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή η Τετάρτη. Η Σελήνη στους Ιχθύς, σας καλεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και την κατεύθυνση της ζωής σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο ο οποίος δεν χαρίζεται, αλλά σας ανταμείβει για τις σκληρές σας προσπάθειες στον τομέα της καριέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα, θα αναζητήσετε περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις σας, και δεν θα θέλετε να δώσετε αναφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο για αυτά που κάνετε. Μάλιστα αν μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση σας φαίνεται καταπιεστική μπορεί εύκολα να σας κάνει να απομακρυνθείτε. Η μέρα προσφέρεται και για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.

ΛΕΩΝ

Στο ξεκίνημα της ημέρας η Σελήνη στους Ιχθύς αν και ουδέτερη προς το ζώδιό σας, ίσως σας κάνει να νιώθετε πιο εσωστρεφείς, ενώ και τα ενεργειακά σας επίπεδα μπορεί να τα νιώθετε χαμηλά. Τα ψυχολογικά, αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και με το ταυτόχρονο τρίγωνο Ερμή – Κρόνου σε ζώδια του νερού σας προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε τρόπους να τα προσέξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς, στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας, ώστε να μην σας ενοχλεί πιά. Με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς η μέρα προσφέρεται για σοβαρές συζητήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Αδιαμφισβήτητα το ξεκίνημα της μέρας με τη Σελήνη στους Ιχθύς, σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί επηρεάζονται περισσότερο ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά και μπορεί να σας δώσουν χαρά αρκεί να κάνετε τις σωστές σκέψεις και τις σωστές κινήσεις. Καθώς ο Ερμής συναντά σε όψη τριγώνου τον Κρόνο σήμερα, η μέρα προσφέρεται για σοβαρές συζητήσεις που αφορούν στα μελλοντικά επαγγελματικά ή σπουδαστικά σας πλάνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν και είστε από τα πιο εξωστρεφή παιδιά του ζωδιακού, την Τετάρτη μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά. Η Σελήνη στους Ιχθύς, αλλά και το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα και τα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα με την Σελήνη στους Ιχθύς και το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας θα είναι πιο έντονη από ποτέ. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς ζητά να ακολουθήσετε περισσότερο τις προσταγές της καρδιάς κάτι που για σας είναι αρκετά δύσκολο. Όμως, το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου βάζει στην εξίσωση τη λογική κι έτσι οι αποφάσεις σας θα είναι ως επί τω πλείστων σωστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς, μπορεί να σας κάνει να εστιάζεστε στα οικονομικά σας τις μέρες αυτές. Προσπαθήστε όμως να μην κάνετε μόνοι σας τα πράγματα πιο δύσκολα με άσχετες και ανώφελες αγορές.Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα προσφέρεται για οικονομικές κι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης, δημιουργώντας περισσότερο άγχος και μεγαλύτερη κόπωση. Από την άλλη φαίνεται ότι το μυαλό σας είναι χαμένο στις σκέψεις μεταξύ του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Ευτυχώς το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση σας, όταν έχετε κάτι απαιτητικό να εκτελέσετε.