ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Η Τρίτη είναι βοηθητική για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, διαπραγματεύσεις. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα τόσο για θέματα που αφορούν σε οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό στη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας ένα κοινωνικό τόνο αλλά και αρκετές ευκαιρίες για επαφές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σας διευκολύνει να συνειδητοποιήσετε τις ευθύνες σας και να τις ιεραρχήσετε όπως πρέπει. Μέσα στον φόρτο δουλειάς μη ξεχνάτε όμως τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Θέλουν κι αυτά φροντίδα για να φέρνετε εις πέρας όλα τα υπόλοιπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τρίτη στρέφει την προσοχή σας σε αυτά που «πρέπει» να κάνετε. Η σημερινή μέρα μάλιστα είναι από αυτές που βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε κιόλας στόχους που μπορεί να ήταν μπερδεμένοι στο μυαλό σας σε σχέση με το μέλλον σας. Η Τρίτη σε κάθε περίπτωση είναι μια από τις πιο αξιοποιήσιμες ημέρες της εβδομάδας σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα μολονότι είναι στον απόηχο της έκλειψης είναι σίγουρα πιο παραγωγική και βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς και οικογενειακούς σας στόχους. Βέβαια μπορεί κάποιες απαιτητικές συνθήκες ή κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητα σας να εξακολουθούν και τη σημερινή μέρα.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα έρχεται για να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, των σπουδών ή ενός ταξιδιού. Γενικότερα είναι ίσως η πιο σταθερή αλλά και παραγωγική ημέρα της εβδομάδας για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τρίτη έρχεται να σας βοηθήσει να προσγειωθείτε λίγο σε θέματα που αφορούν τη δράση σας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αν έχετε να συζητήσετε τις προοπτικές μιας χρηματοδότησης, πίστωσης, δανείου, αν ακόμη θέλετε να κάνετε ένα διακανονισμό με το δημόσιο ή κάποιο πιστωτικό ίδρυμα ή ακόμη και να συζητήσετε μια αύξηση η μέρα προσφέρεται.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης σε όλη τη διάρκεια της μέρας παρατείνοντας με κάποιο τρόπο το στρες που μπορεί να έχετε. Όμως σήμερα η Σελήνη δεν σχηματίζει απαιτητικές όψεις κι αυτό βοηθά ιδιαίτερα στο να συγκεντρώνεστε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις κυρίως επαγγελματικής φύσης και να έχετε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν τις προηγούμενες μέρες, έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν σας ευχαριστεί, η σημερινή μέρα επιβάλλει να το «διαχειριστείτε». Πρακτικά, μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή μπορείτε να το επιλύσετε ή να το τακτοποιήσετε μέσα σας έστω, εκεί που πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και κάνει ιδιαίτερα παραγωγική τη σημερινή μέρα ενώ συνεισφέρει ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με μεγαλύτερη ευκολία και συγκέντρωση. Σημαντική και σήμερα η συμβολή συνεργατών και φίλων προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και μπορεί να βοηθήσει να γειωθείτε λίγο στις υποχρεώσεις σας, να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με τους στόχους που θέτετε και να βάλετε σε μια ιεραρχία τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον φιλικό σας Ζυγό κάνοντας τη μέρα ιδιαίτερα παραγωγική και βοηθά να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό ή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τα μελλοντικά σας πλάνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βοηθά να ισορροπήσετε ανάμεσα στις διάφορες υποχρεώσεις σας μέσα στη μέρα και της δίνει πιο πρακτικό τόνο. Έτσι σήμερα μπορείτε πιο άνετα να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης.