ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου.

Η Σελήνη από τον Λέοντα όπου βρίσκεται σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με τον Άρη και φέρνει βιασύνη και παροσμητισμό στις αντιδράσεις μας. Προσοχή πρέπει να δείξουν όλα τα ζώδια σήμερα στις παρορμητικές αγορές, που ενισχύονται στο πλαίσιο της Blick Friday, για να μην παρασυρθούν και αποφύγουν να δουν τις λεπτομέρειες.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η αντίθεση που σχηματίζει στη συνέχεια η Σελήνη με τον Δία στον Υδροχόο φέρνει επίσης υπερβολές και τάση για παράτυπες συμπεριφορές. Η ψυχραιμία και η πνευματική ηρεμία είναι το μόνο που χρειάζεται για να ανατιμετωπίσετε τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές στα σχέδιά σας.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Δυναμισμό και διάθεση για φλερτ και διασκέδαση φέρνει η Σελήνη από τον Λέοντα όπου βρίσκεται. Με την αντίθεση που σχηματίζει με τον Δία στον Υδροχόο μπορεί να νιώσετε έλξη για γοητευτικούς μεν αλλά φευγάτους τύπους, που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα μακροπρόθεσμα. Βρείτε ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που επενδύετε στους άλλους με αυτόν που αφιερώνετε στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Έντονη πίεση περιλαμβάνει η μέρα σας, την οποία ίσως περάσετε πιο ανώδυνα αν εστιάσετε εξίσου στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι και πρακτικοί στην καθημερινότητά σας και δείξτε υπομονή στις πιέσεις που δέχεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ανήσυχα πνεύματα είστε σήμερα με τη Σελήνη στον Λέοντα, ωστόσο δείξτε προσοχή σεις διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν είτε με φίλους είτε με συγγενείς είτε με αγνώστους στο διαδίκτυο. Προσέξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους όσο και τις μετακινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το ενδιαφέρον σας είναι εστιασμένο σε οικονομικά ζητήματα. Νιώθετε παρόρμηση για να κάνετε κάποιες αγορές αλλά θα πρέπει να συγκρατηθείτε αν θέλετε να μείνετε on budget. Η μέρα είναι επίσης ασταθής συναισθηματικά οπότε αποφυγετε να εμπλακείτε σε έντονες κουβέντες με τον σύντροφό σας.

 

 

 

ΛΕΩΝ:

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σας σπρώχνει να εξετάσετε καλύτερα τους στόχους και τις σχέσεις σας. Νιώθετε ανησυχία για την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων αλλά και πίεση από τις απαιτήσεις των άλλων. Αν νιώθετε ότι θέλετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας κουβεντιάζοντας με κάποιον άλλο, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική, καθώς περιλαμβάνει επαγγελματικές υποχρεώσεις και θέματα τα οποία έχετε αναβάλλει και σήμερα ζητούν επίλυση. Ίσως υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και στη δουλειά. Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, και προσπαθήστε να μην πιέσετε ιδιαίτερα τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη στον Λέοντα φωτίζει τον τομέα των φίλων και των συνεργατών σας και κάνει τις ανάγκες των ανθρώπων σας πιεστικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώσετε πιεσμένοι και να μην βρίσκετε χρόνο για όσα θέλετε να κάνετε εσείς. Η λύση είναι να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας με βάση τις δικές σας επιθυμίες. Η ημέρα ευνοεί τη διασκέδαση τις βραδινές ώρες.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Σελήνη δίνει έμφαση στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σας. Προσοχή στη βιασύνη καθώς γίνεστε λίγο πιο αισμηροί σήμερα, ενώ ίσως νιώσετε πιεσμένοι ανάμεσα στις υποχρεώσεις της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Κρατήστε μία ισορροπία για να μην ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σήμερα μπορεί να μην επικοινωνείτε σωστά με τους άλλους. Να μην σας καταλαβαίνουν ή να μην καταλαβαίνετε εσείς όσα θέλουν να σας πουν. Οι τάσεις φυγής είναι έντονες και το ίδιο είναι και η τάση να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα βασικά. Προσοχή στην οδήγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Σελήνη και οι όψεις που σχηματίζει σήμερα με τον Άρη και τον Δία φέρνουν αρκετή πίεση. Μία ερωτική σχέση και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας ίσως σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Σίγουρα δεν πρέπει να δείξετε βιασύνη. Μην παρασυρθείτε σε άσκοπες και ανώφελες αγορές που θα επιβαρύνουν περισσότερο τον προϋπολογισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Οι σημαντικές σας σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο κι εσείς ψάχνετε να βρείτε αλήθειες και ψέματα σε αυτές. Η μέρα δεν ευνοεί την σωστή κρίση κι ίσως νιώσετε αδικημένοι ή αδικήσετε κάποιον άλλο. Προσπαθήστε να αντισταθείτε στη βιασύνη και απολαύστε τη μέρα με την βοήθεια των άλλων. Αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις ή να είστε παράτυποι.

ΙΧΘΥΕΣ:

Ένταση και υπερβολικές αντιδράσεις χρωματίζουν την καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας σας με τους συνεργάτες σας. Μην παραλείψετε να εξετάζετε τις λεπτομέρειες αλλά φροντίστε να το κάνετε μόνο με τη λογική σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/11/2021 – 28/11/2021

Τι συμβαίνει όταν μια έκλειψη επηρεάζει τον αστρολογικό μας χάρτη; Σε ποιον τομέα θα έχουμε αλλαγές;

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Ποια τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους;