ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 26 Νοεμβρίου.

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στον Αιγόκερω από το βράδυ της Παρασκευής σχηματίζοντας μια πλειάδα όψεων ως επί των πλείστων θετικές εκτός από τη σύνοδο με τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες της Κυριακής. Προτάσσει τα «πρέπει» έναντι των επιθυμιών μας και Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι μπορεί να έχουν ένα πιο φορτωμένο με υποχρεώσεις Σαββατοκύριακο.

Από την άλλη πλευρά είναι βοηθητική για να φέρουμε εις πέρας εκκρεμότητες όλης της εβδομάδας, να ασχοληθούμε με τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις και με τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας και των κοινωνικών σας υποχρεώσεων, σας ωθεί να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παρόλα αυτά οι απαιτητικές όψεις της μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης με άτομα από το επαγγελματικό. Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, μην προχωράτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας. Αξιοποιήστε την ορμή και την δύναμη σας θετικά για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας χωρίς να καταφεύγετε σε συγκρίσεις με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, γνωστούς και φίλους. Οι γεννημένοι τις πρώτες και τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε μια οικογενειακή κατάσταση ή σε θέματα δουλειάς. Παρόλα αυτά επειδή η Σελήνη την Κυριακή κάνει απαιτητικές φροντίστε να απέχετε από εντάσεις. Προσπαθήστε να περάσετε κάποιες ανέμελες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και πιθανώς και τα οικονομικά της εταιρείας που εργάζεστε ή της επιχείρησης σας αλλά και τα πρακτικά επαγγελματικά σας θέματα. Από την άλλη είναι πιθανόν κάποια σχέση στη δουλειά να σας πιέζει περισσότερο και να νιώθετε ότι κάποιος σας αδικεί ή μπορεί να λειτουργεί παρασκηνιακά εναντίον σας. Πριν όμως ξεσπάσετε καλύτερα διαχειριστείτε το θέμα πιο διπλωματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια άβολη Σελήνη στον Αιγόκερω σε συνδυασμό με τις απαιτητικές όψεις που σχηματίζει ιδιαίτερα την Κυριακή μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι στις σχέσεις σας τόσο προσωπικές όσο κι επαγγελματικές. Άλλοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ένταση απέναντι στο σύντροφο σας ή αν είστε μόνοι-ες να έχετε εμμονές με κάποιο-α πρώην. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και προσέξετε ιδιαίτερα στις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις να μην υπερβείτε τα όρια. Το Σάββατο είναι πολύ πιο άνετο και δίνει ευκαιρίες καλοπέρασης.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Αιγόκερω, δίνοντας έμφαση στα θέματα εργασίας και γενικώς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις ακόμη και το Σαββατοκύριακο. Δίνει όμως έμφαση και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ένα σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων για να βγει καλύτερα το γουηκέντ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τη διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε κυρίως από το μεσημέρι της Κυριακής κι έπειτα. Καθώς η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία ακόμη κι αν αυτοί οι άνθρωποι είναι άτομα που αγαπάτε και ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση «προτεραιότητες». Από τη μια σας απασχολούν οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά και τους συνεργάτες και από την άλλη στην προσωπική σας ζωή όλο και κάποιος θα παραπονιέται γιατί δεν νιώθει ότι είναι προτεραιότητα σας. Εσείς πρέπει να βρείτε τι είναι αληθινά αυτό που πρέπει να πέσετε με τα μούτρα αυτό το Σαββατοκύριακο και τι πρέπει να περιμένει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια επαγγελματική σχέση ή μια κατάσταση στα θέματα της καριέρας σας μπορεί να σας κάνει να μη νιώθετε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις που έχετε ή σε σχέση με αυτό που προσδοκούσατε.
Με την Σελήνη στον τομέα επικοινωνίας όλο το Σαββατοκύριακο η επιθυμία σας να μιλήσετε για όλα αυτά που σας προβληματίζουν θα είναι πιο έντονη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει να ασχολείστε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς, με εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα αλλά και τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι. Η Κυριακή θα είναι κάπως πιο έντονη μέρα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω φλερτάρει όλη μέρα με τον Πλούτωνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Την Κυριακή όμως είναι πιο έντονη η επιρροή της καθώς φλερτάρει όλη τη μέρα με τον Πλούτωνα με τον οποίο θα σχηματίσει σύνοδο το απόγευμα. Η επικοινωνία σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος ή μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος σας στήνει στον τοίχο και σας εξαπολύει «κατηγορώ» για μια κατάσταση που μπορεί να αφορά και οικονομικούς λόγους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έχετε την τάση να απομονώνεστε. Δεν θέλετε ίσως πολλές επαφές και πάρε δώσε. Είναι ένα κάπως πιο κλειστό γουηκέντ για εσάς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχετε και κακή διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι πιο κοινωνικό για σας καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω, σας καλεί να συμμετέχετε περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείστε. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα να έχετε ένα πιο ενεργό ρόλο σε συνέργειες που μπορεί να γίνονται και στο χώρο της εργασίας σας. Από την άλλη προσπαθήστε να μην ξοδέψετε αδίκως πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν αντιθέτως περιορίζουν τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο.