ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που λατρεύουν τα ψώνια: Shopping therapy και ξερό ψωμί

Pexels

Η χαρά και η έξαψη που μπορεί να προσφέρει μια νέα αγορά, είναι για μερικούς ανθρώπους αξία ανεκτίμητη. Και αν τυχαίνει να είσαι ένα από τα ζώδια που αγαπούν περισσότερο τα ψώνια, μέρες όπως η Black Friday είναι η ιδανική ευκαιρία για να προσθέσεις καλούδια, στη λίστα επιθυμιών σου.

Τα ζώδια που τρελαίνονται για ψώνια είναι οι bon viveur του ζωδιακού κύκλου. Αγαπούν το ωραίο, ξέρουν να το εκτιμούν και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να το αποκτήσουν. Μπορεί να έχουν διαφορετική αισθητική και στιλ, ωστόσο, τα ψώνια είναι για αυτά τα ζώδια, μια μικρή ιεροτελεστία.

Τα 4 ζώδια που λατρεύουν τα ψώνια: Shopping therapy και ξερό ψωμί Pexels

Τα ζώδια που τρελαίνονται για ψώνια

Ταύρος

Αυτό το αισθησιακό και υπέροχο ζώδιο της γης κυβερνάται από την Αφροδίτη – τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς. Γεγονός που σημαίνει ότι κυριολεκτικά γεννήθηκαν για να ψωνίζουν. Οι Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια και τείνουν να περιβάλλουν τους εαυτούς τους με υλιστικές και ακριβές απολαύσεις. Ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα βγάζει ένας Ταύρος, πάντα καταφέρνει να βρει έναν τρόπο να κάνει δώρο στον εαυτό του μια εμπειρία πέντε αστέρων. Ακόμα και όταν έχουν βγει εκτός προϋπολογισμού, θα καταφέρουν να διατηρήσουν την ίδια beauty ρουτίνα τους. Μπρος στα κάλλη τι είναι λίγα έξοδα παραπάνω, σωστά;

Λέων

Αυτό το επιβλητικό και καλλιτεχνικό ζώδιο της φωτιάς, θέλει να έχει τα καλύτερα, όσο κι αν κοστίζουν. Ενώ άλλα ζώδια μπορεί να αισθάνονται πολύ αμήχανα ή ντροπαλά για να ντυθούν με statement κομμάτια, ένας Λέων θα εμφανιστεί υπέρλαμπρος, ακόμα κι αν απλώς κάνει στάση στο παντοπωλείο της γειτονίας του. Το κεφάλαιο «ψώνια» για έναν Λέοντα, είναι σοβαρή υπόθεση. Δεν θα αγοράσει το πρώτο πράγμα που θα βρει μπροστά του. Θα δοκιμάσει τα πάντα και θα απολαύσει κάθε δείγμα για να βεβαιωθεί ότι αγοράζει τα καλύτερα της αγοράς. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξοδέψει επιπλέον χρήματα, για κάτι ακόμα πιο λαμπερό!

Ζυγός

Αυτό το flirty και αβίαστα κομψό ζώδιο του αέρα, φημίζεται για την καλαισθησία του. Εάν είσαι Ζυγός, ξέρεις πώς να κάνεις ένα σύνολο να δείχνει κομψό και άνετο, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να δοκιμάσεις οτιδήποτε. Οι Ζυγοί γεννηθήκαν με μια έμφυτη αίσθηση της μόδας, σαν να βγήκαν από την κοιλιά της μητέρας του γνωρίζοντας ποιος είναι ο Valentino. Κάτι που μεταφράζεται φυσικά σε ατέλειωτες ώρες στα καταστήματα, για να ανακαλύψουν το επόμενο must have κομμάτι, που θα μπει στην γκαρνταρόμπα τους. 

Σκορπιός

Αν και οι Σκορπιοί μπορεί να φαίνονται κυκλοθυμικοί και μυστηριώδεις, δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια καλή προσφορά στα ψώνια. Όταν ένας Σκορπιός θέλει κάτι, δεν θα σταματήσει σε τίποτα μέχρι να το πάρει, και αυτό ισχύει για κάθε αντικείμενο που σκοπεύει να αγοράσει. Ακόμα κι αν κάτι είναι πολύ έξω από τον προϋπολογισμό τους, θα εξοικονομήσουν κάθε δεκάρα μέχρι να το κάνουν δικό τους. Αυτό το παθιασμένο ζώδιο του νερού, μπορεί να περάσει ώρες ολόκληρες καθώς περιηγείται ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα, προσθέτοντας στο καλάθι του, κάθε πράγμα που του κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μην μπεις στον κόπο να του αποσπάσεις την προσοχή, γιατί πάντα φτάνουν στο τέλος της λίστας.