ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 26 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Aπό τη φύση της, η Σελήνη στους Ιχθύς που είναι πιο συναισθηματική και νοσταλγική, δεν προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ιδιαίτερα φορτωμένη με υποχρεώσεις ημέρα, οπότε κοιτάξτε να ξαναμπείτε σε ρυθμούς υποχρεώσεων σιγά σιγά χωρίς να πιέζετε τον εαυτό σας.

Η μοναδική της όψη μέσα στην ημέρα είναι ένα εξάγωνο με τον Ουρανό δίνοντας στην Τρίτη μια καλή ροή χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Με κάποιο τρόπο δεν θέλετε αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε να τα μοιραστείτε με όποιον κι όποιον. Αν εργάζεστε, είναι από τις μέρες που θα προτιμούσατε να μη σας μιλάνε οι άλλοι πολύ και να περνάτε απαρατήρητοι όπου υπάρχει πολύς κόσμος. Από την άλλη μπορεί να σας βαραίνουν σήμερα οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή μπορεί να υπάρχει κι ένα επαγγελματικό παρασκήνιο που χρειάζεται να ξεδιαλύνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις βρείτε χρόνο για να κανονίσετε μια έξοδο μαζί με τη παρέα σας ή με κάποιους συνεργάτες σας μετά τη δουλειά και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσετε όμορφα. Φυσικά η Σελήνη αυτή δεν αναφέρεται μόνο στους φίλους αλλά γενικότερα στις ομάδες, τους οργανισμούς , τα γκρουπ που λαμβάνετε μέρος ακόμη και τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο 10ος οίκος που διελαύνει η Σελήνη είναι ο πιο ορατός στο ωροσκόπιο μας έτσι αυτό που νιώθετε θα είναι δύσκολο να το κρύψετε από τους άλλους. Πιθανώς να υπάρχει και κάποια εξέλιξη ή ένα τηλεφώνημα που να σας αναστατώνει με κάποια νέα από το χώρο της δουλειάς. Μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας και να ολοκληρώσετε πολλές εκκρεμότητες σας ώστε να μην τις έχετε παρακάτω.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχομένως κάποιοι να αποφασίζετε να φύγετε για την Πρωτομαγιά για να αλλάξετε παραστάσεις και να σχεδιάζετε αυτό το ταξίδι. Ακόμη μπορεί σήμερα να έρθετε σε επαφή με άτομα που μένουν στο εξωτερικό πχ στενούς φίλους ή συγγενείς για να ανταλλάξετε ευχές. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη μέρα, μια έλξη και να έχετε έτσι κι εξελίξεις στα προσωπικά αν είστε αδέσμευτες-οι.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Αν όλα πάνε ρολόι σε θέματα προσωπικά είναι από τις μέρες που μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την επαφή με το σύντροφο σας και να δεθείτε πιο πολύ. Αν όμως τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα τότε μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Σε κάθε περίπτωση συζητήστε ό,τι προκύπτει και μην το κρατάτε μέσα σας γιατί έτσι του δίνετε ακόμη περισσότερη δύναμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η ιδανική μέρα για να κανονίσετε μια έξοδο, να κάνετε πλάνα ίσως μαζί τους για την Πρωτομαγιά, να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας από τις μέρες του Πάσχα και γενικά να περάσετε όμορφα στις επαφές σας με τους άλλους. Απλά με κάποιο τρόπο θα είστε λίγο πιο συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι σήμερα με αυτά που θα σας λένε οι άλλοι και οι αντιδράσεις σας μπορεί κάποια στιγμή να φαίνονται υπερβολικές.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε και το πρόγραμμα σας θα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις έχει μια ευκολία η σημερινή μέρα και μια καλή ροή, έτσι οι δουλειές σας θα γίνονται ανεμπόδιστα ως επί τω πλείστων. Η μέρα προσφέρεται ακόμη και για να κάνετε κάτι σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή, τη φυσική σας κατάσταση. Αν το παρακάνατε με τα Πασχαλιάτικα εδέσματα, τα γλυκά, το αλκοόλ ίσως να πρέπει να κάνετε λίγο κράτει στο φαγητό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχετε άδεια είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε και τις πιο τρελές σας επιθυμίες. Αν τώρα εργάζεστε, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας για να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα και να κάνετε πλάνα για το βράδυ.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανώς να σας πιάνει νοσταλγία για τις προηγούμενες ημέρες που ήταν πιο χαλαρές ή γενικώς να είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα στις αντιδράσεις σας. Πάντως είναι από τις μέρες που πιο πολύ θα ευχαριστηθείτε να μείνετε σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα παρά να κανονίζετε για το βράδυ εξόδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι θα πιάνετε κουβέντα με όλους σήμερα από τις εξωτερικές δουλειές που έχετε και τα ψώνια μέχρι με τους φίλους στα τηλέφωνα. Εκτός αν εργάζεστε σήμερα οπότε το βάρος θα πέσει στις επίσημες επαφές και επικοινωνίες που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Αν σκέφτεστε να οργανώσετε κάποια πλάνα για την Πρωτομαγιά με τους δικούς σας ανθρώπους η μέρα προσφέρεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι παρορμητικές αγορές. Γιατί με τη Σελήνη στον τομέα των οικονομικών ενδεχομένως να μη μπορείτε να πειθαρχήσετε την παρόρμηση σας και να κάνετε αγορές που δεν σας χρειάζονται. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να έχετε κάποια ζητήματα σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να πιεστείτε κάπως. Σε γενικές γραμμές όμως δεν είναι μια δύσκολη μέρα για σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά η εβδομάδα μπαίνει με έντονους ρυθμούς μαζί όμως και με κάποια επιβάρυνση σε ψυχολογικό ή σωματικό επίπεδο, ειδικά αν δεν καταφέρατε καθόλου να ξεκουραστείτε το Πάσχα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας φέρνοντας σας στο επίκεντρο αλλά προσδίδοντας σας παράλληλα και λίγο άγχος ή ανησυχία για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σας καλά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 30 Απριλίου 2022: Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Κλήρο της τύχης

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/04/2022 – 1/05/2022