ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/02

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει και στη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας. Οι μεταμφιέσεις με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι αν μη τι άλλο ευρηματικές και οι περισσότεροι θα είναι πρόθυμοι να ντυθούν κάτι ξεχωριστό αφού θα υπάρχει παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.

Τα εξάγωνα της  Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Δία και το τρίγωνο με τον Ερμή, θα μας κάνουν να ονειρευόμαστε ταξίδια, εκδρομές, εξόδους και διασκεδάσεις με τους φίλους μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων μέσα στον 3ο οίκο της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Έτσι ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι για το τριήμερο της Αποκριάς οι μέρες αυτές προσφέρονται για να κάνετε ταξιδιωτικά πλάνα έστω και τελευταία στιγμή ή έστω να κάνετε μια κοντινή εκδρομή. Θα είστε φουλ επικοινωνιακοί αυτές τις μέρες και μάλιστα χωρίς να περνάτε από πολλά φίλτρα αυτά που λέτε. Αυτό είναι ίσως το μόνο που χρειάζεται προσοχή γιατί η ειλικρίνεια ναι μεν είναι αρετή από την άλλη δεν είναι πάντα έτοιμοι οι άλλοι να ακούσουν αυτό που θα τους πείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο άνετες θα είναι η Κυριακή και η Καθαρά Δευτέρα που η Σελήνη θα προχωρήσει στους Διδύμους και θα θέλετε να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας κάνοντας από κοινού ευχάριστες εξόδους και δραστηριότητες που ταιριάζουν στο κλίμα των Αποκριών. Μάλιστα προκειμένου να περάσετε όμορφα φαίνεται ότι δεν θα σκεφτείτε καθόλου τα έξοδα. Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι πως θα ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα κινητοποιηθείτε περισσότερο. Θα θέλετε να απολαύσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις μέρες αυτές, να βγείτε, να ακούσετε μουσική, να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει για να επιτύχετε μια μεταμφίεση ή να βοηθήσετε τα μικρότερα μέλη της οικογένειας σας να μεταμφιεστούν περνώντας ευχάριστο χρόνο μαζί τους. Μια εκδρομή αν δεν έχετε άλλα ταξιδιωτικά πλάνα σίγουρα θα σας ανανεώσει και θα σας προσφέρει την ενέργεια που έχετε ανάγκη για να τονωθεί η διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα θα έχετε τάσεις φυγής. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι θα σας κάνει καλό να πάτε έστω μια κοντινή εκδρομή για να δείτε κάτι διαφορετικό και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Το ταξίδι άλλωστε είναι εξαιρετική θεραπεία για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή.

ΛΕΩΝ

Η Κυριακή είναι αρκετά πιο θετική με τη Σελήνη να προχωρά στους Διδύμους σε έναν ιδιαίτερα κοινωνικό τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τους φίλους σας, τους συνεργάτες, τους ανθρώπους που έχετε κοινές δραστηριότητες μαζί τους. Είναι μια ωραία μέρα κι η Καθαρά Δευτέρα ακόμη περισσότερο για να το ρίξετε έξω, να διασκεδάσετε, να βγείτε, να κάνετε γνωριμίες, να φλερτάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη παίρνοντας θέση στους Διδύμους την Κυριακή, θέση που θα κρατήσει και την Καθαρά Δευτέρα, κάνει ακόμη πιο έντονη την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Μπορεί, ωστόσο, να έχετε και κάποιες υποχρεώσεις είτε απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι είτε ακόμη και απέναντι στη δουλειά. Ή μπορεί να σκέφτεστε κάποια πράγματα που αφορούν στην κατεύθυνση της καριέρας σας ή και των σπουδών σας με μεγαλύτερη αγωνία. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα διασκεδαστικό τριήμερο αλλά και με μια δόση ..σασπένς.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή όπως και η Καθαρά Δευτέρα είναι πολύ πιο άνετες ημέρες για σας με την ενέργεια να ρέει καλύτερα με τη Σελήνη στους Διδύμους και τις πολύ ωραίες όψεις που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για ένα ταξιδάκι, μια εκδρομή, για να βγείτε και να το ρίξετε λίγο έξω με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν λίγο περισσότερο αναφορικά με το μέλλον μιας συνεργασίας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα περάσετε όμορφα. Ιδιαίτερα το βράδυ της Κυριακής και την Καθαρά Δευτέρα. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα είτε με το σύντροφό σας, είτε με ένα στενό συνεργάτη ή φίλο καλύτερα να το συζητήσετε σήμερα ή και την Καθαρά Δευτέρα γιατί συζητώντας το μπορεί να καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά και να λυθούν παρεξηγήσεις αν υπήρχαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους την Κυριακή χαρίζει μεγαλύτερη εξωστρέφεια στη μέρα και θα έχετε περισσότερη όρεξη για να βγείτε και να δείτε φίλους.  Ακόμη πιο χαρούμενη και διασκεδαστική θα είναι η Καθαρά Δευτέρα καθώς η Σελήνη θα σχηματίζει πολύ θετικές όψεις. Προσπαθήστε να διώξετε λίγο το άγχος που έχετε σε αυτή τη φάση ή την απογοήτευση για κάποια πράγματα και μην αφήνετε να σας καταβάλλει ψυχολογικά. Οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι δίπλα σας για να τονώσουν τη διάθεση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους και μπορεί να μάθετε κάποια μυστικά ανθρώπων από τον επαγγελματικό κύκλο σας αλλά εσείς προσέξτε αρκετά με τα δικά σας. Για κάποιους από σας το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα που μάλιστα θα έχει κάτι αντισυμβατικό ή θα είναι εντελώς ίσως έξω από τα στάνταρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη θα γίνει πιο φιλική προς το ζώδιο σας και με τις εξαιρετικές της όψεις προς την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Δία θα σας παρέχει το κατάλληλο πλαίσιο για να περάσετε όμορφα σε όποιες δραστηριότητες επιλέξετε να κάνετε. Ακόμη είναι μια φιλική Σελήνη για να κάνετε γνωριμίες, να κάνετε εκδρομές, να φλερτάρετε και να είστε πιο δημιουργικοί. Ακόμη κι αν δεν έχετε κάνει ταξιδιωτικά πλάνα για το τριήμερο φανείτε δεκτικοί σε προσκλήσεις από φίλους για μια εκδρομή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα προχωρήσει στους Διδύμους την Κυριακή όπου και θα παραμείνει την Καθαρά Δευτέρα δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην οικογένεια, τις σχέσεις σας με συγγενείς ή όσους για σας αποτελούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πιθανώς να κανονίσετε ένα ωραίο γεύμα σπίτι σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή μπορεί να πάτε στο πατρικό σας για να είστε μαζί τους και να γιορτάσετε τα κούλουμα.