ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης κάνοντας τα θέματα των σχέσεων μας φιλικών κι επαγγελματικών προτεραιότητα. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη στο ξεκίνημα της μέρας που δυσκολεύει τα πράγματα για διαπραγματεύσεις και αργά μετά τα μεσάνυχτα τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει όμως από πριν, φέρνει και τη διάσταση του απρόοπτου θετικού ή αρνητικού μέσα στη μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Το ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη και σήμερα δίνει έμφαση στους φίλους και στους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και ορίζοντες στη δουλειά. Η Τρίτη είναι μια μέρα που επικροτεί με κάθε τρόπο τη συνέργεια, τη συνεργασία. Όμως η Σελήνη θα σχηματίζει όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό και φαίνεται ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με κάποια άτομα είτε από το φιλικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και ενδεχομένως η αιτία να είναι μια διαφορετική προσέγγιση κυρίως σε οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο αρχικά με τον Άρη στο ξεκίνημα της μέρας και κατόπιν με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σας οδηγεί ίσως να κάνετε κάποιες τολμηρές για τα δεδομένα σας αλλαγές πιθανώς στον επαγγελματικό σας τομέα. Καλά θα κάνετε να διαλέξετε σοφά την επιλογή σας και να τη στηρίξετε μέχρι τέλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο να βρίσκεται ανάμεσα σε δυο όψεις τετραγώνου με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας. Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρνει ξαφνικά ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Από την άλλη μπορεί σήμερα ένας συνεργάτης ή ένας φίλος να σας εκπλήξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας θέματα σχέσεων και συνεργασιών στο προσκήνιο. Η κόντρα Σελήνης – Άρη παρόλα αυτά μπορεί να δείχνει κάποιες αντιπαραθέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σας κάνει λίγο πιο ευάλωτους στο περιβάλλον σας και ίσως πιο ευαίσθητους στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει κάποιες κόντρες στον χώρο εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιο ουδέτερη προς το ζώδιο σας σήμερα παρόλα αυτά οι κόντρες της με τον Άρη τα ξημερώματα της Τρίτης και με τον Ουρανό λίγο μετά τα μεσάνυχτα επηρεάζουν όλη τη μέρα και μπορεί να σας βάλουν σε διλήμματα. Ο Άρης όμως κι ο Ουρανός στον Ταύρο έρχονται να σας αποπλανήσουν να μην κάνετε τίποτε που «πρέπει» παρά μόνο ό,τι θέλετε και σας κάνει να περνάτε καλά και να νιώθετε ελεύθεροι.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας αλλά ο οι όψεις της στη διάρκεια της μέρας είναι απαιτητικές. Η κόντρα με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει αντιθέσεις, ασυμφωνίες ή να έρθετε αντιμέτωποι με συμπεριφορές πιο περίεργες. Ένα άτομο που μπορεί να μπαίνει στη ζωή σας ξαφνικά και να σας γοητεύει ή και το αντίθετο σενάριο μια έξοδο γιατί τα πράγματα δεν λειτούργησαν όπως θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τρίτη με τη Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιο δύσκολα διαχειρίσιμη σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα σας, αλλά θέλει και ιδιαίτερο χειρισμό στις σχέσεις σας. Η κόντρα της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει συγκρούσεις για υποκειμενικούς λόγους ή να έχετε διάσταση απόψεων με συνεργάτες, φίλους ή και τον σύντροφό σας. Κάποιες εξελίξεις ή νέες αποκαλύψεις μπορεί να σας ταράξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι φιλική προς το ζώδιο σας και δίνει έμφαση στην επικοινωνία. Η κόντρα της με τον Άρη μπορεί να δημιουργεί κάποια ένταση σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά. Ο Ουρανός μέσα στον τομέα της δουλειάς αλλά και της φυσικής κατάστασης απαιτεί να κάνετε αλλαγές εδώ και τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας δίνει έμφαση σε πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Μπορεί να υπάρχει ακόμη μια εξέλιξη που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Από την άλλη μπορεί κάποια οικονομικά θέματα να σας απασχολούν ή να προκύπτει ανάγκη ξαφνικών εξόδων. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική σας καταναλωτική μανία αυτές τις μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με όλων τα μάτια στραμμένα πάνω σας αυτές τις μέρες που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας το σύμπαν έρχεται ακόμη μια φορά να σας εκπλήξει. Πιθανώς να υπάρχουν απαιτήσεις από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή κι από ένα άτομο στη δουλειά που σας καταπιέζει. Δεν χρειάζεται όμως να πείτε σε όλους ναι αγαπητοί μου Υδροχόοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Άλλη μια ημέρα που το περιβάλλον σας κοινωνικό, επαγγελματικό νιώθετε ότι μπορεί να σας επηρεάζει με κάποιο τρόπο δυσμενώς. Η Τρίτη με τις κόντρες της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό να επηρεάζει από σήμερα δημιουργεί ένταση στην επικοινωνία και ίσως κάποια απρόοπτα. Προσπαθήστε να μην πάρετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας και επιδιώξτε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας.