ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου.

Η Σελήνη στον Λέοντα, βρίσκεται σε ένα κοινωνικό, ενθουσιώδες και εξωστρεφές ζωδιακό περιβάλλον που αγαπά την επαφή με τους ανθρώπους,
τη δημιουργία, τη διασκέδαση. Έχει όμως μπροστά τις δυο συμπληγάδες για όλα τα ζώδια σήμερα. Τον Κρόνο τις πρωινές ώρες και τον Ουρανό το απόγευμα που πρέπει να τους αντιμετωπίσει με όψεις.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Έτσι περιορίζεται η δράση της, συννεφιάζει η διάθεση της και λειτουργεί κάπως αλλοπρόσαλλα φέρνοντας απρόοπτα στη μέρα. Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας αντιμετωπίσουμε θετικά και με καλή παρέα τις προκλήσεις της ημέρας.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Σήμερα μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας είτε πρόκειται για την ερωτική σας σχέση, ένα συνεργάτη ή συνέταιρο ή ακόμη κι ένα φίλο ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Θέλει αρκετή προσοχή και ψυχραιμία η ημέρα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ανήκετε στα ζώδια που πιέζονται αρκετά σήμερα. Πιθανώς να σας προκύψουν και αρνητικά συναισθήματα ή κάποιου είδους πίεση στο σπίτι που θα είναι πολύ δύσκολο να την κρύψετε. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι γίνεται ιδιαίτερα σε σχέσεις και οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αίσθηση κατήφειας, αλλά και νευρικότητα σήμερα. Προσοχή στο χώρο της δουλειάς για όλους όσοι εργάζεστε, καθώς μπορεί να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα, αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις. Πιθανώς να νιώθετε μεγαλύτερη πνευματική κόπωση σήμερα ή να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ανήκετε στα ζώδια που σήμερα οι όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ουρανό επηρεάζουν το κλίμα της ημέρας και είναι λίγο δύσκολο να σας αφήσει εκτός στον «δικό σας κόσμο»! Επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή να πειστείτε από κάποιον να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο.

 

 

 

ΛΕΩΝ:

Αυξημένες απαιτήσεις αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις στο σπίτι. Κάποια κατήφεια στις σχέσεις ή κούραση κι εσείς κάπου στη μέση προσπαθώντας να ισορροπήσετε. Και βέβαια να διατηρήσετε την απαραίτητη ψυχραιμία και υπομονή σας. Κάντε χώρο για το βράδυ, να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Γενικά είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας. Μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε, αλλά ούτε και να καταπιέσετε τον εαυτό σας να δεχθεί απόψεις άλλων με το ζόρι. Είστε από τα ζώδια που σήμερα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα την υγεία. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ:

Ασταθές και νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα με την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο και κατόπιν το τετράγωνο με τον Ουρανό. Δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει λέγοντας κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε ή να σας πατήσει ένα λάθος κουμπί, ακόμη κι αν προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον ή το περιβάλλον των συνεργατών σας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Είστε από τα ζώδια που σήμερα χρειάζεται να διαχειριστείτε με πολύ διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας μολονότι το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας θα είναι τεράστιο. Αυτό όπως καταλαβαίνετε μπορεί να σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι και στους άλλους και κάπως να υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας δυσαρέσκειες.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη στον Λέοντα μέσα στον τομέα της περιπέτειας, των διαφορετικών παραστάσεων σας κάνει να θέλετε να σχεδιάσετε τη μέρα σας με διάφορες δραστηριότητες. Από την άλλη νιώθετε ότι κάτι σας κρατάει πίσω και σας σαμποτάρει. Το άγχος και η αγωνία για κάποιες εξελίξεις είτε σε θέματα δουλειάς, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στις σπουδές χτυπάει κόκκινο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Έντονα συναισθήματα κυρίως αρνητικής χροιάς μπορεί πιο εύκολα να βγουν με τις σημερινές όψεις και το άγχος και η αγωνία για τις εξελίξεις του καθενός
να μην μπορούν να ελεγχθούν. Μην παίρνετε τίποτε προσωπικά κι από αύριο όλα θα φαίνονται καλύτερα. Ακόμη φροντίστε τα οικονομικά σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Είστε στα ζώδια που σήμερα θα ζοριστείτε λίγο με τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες που μπορεί να έχετε απέναντι στους άλλους και να αντιδράσετε κάπως σπασμωδικά. Με κάποιο τρόπο μπορεί οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε εκτός ορίων.

ΙΧΘΥΕΣ:

Είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα, με απρόοπτα σε όλα τα επίπεδα γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στο χώρο δουλειάς ή και στο σπίτι. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις είτε αυτό λέγεται δουλειά, είτε μελέτη είτε δουλειές στο σπίτι που να περιορίζουν λίγο το πρόγραμμα και τα κέφια σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/11/2021 – 28/11/2021

Τι συμβαίνει όταν μια έκλειψη επηρεάζει τον αστρολογικό μας χάρτη; Σε ποιον τομέα θα έχουμε αλλαγές;

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Ποια τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους;