ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αν και η Σελήνη βρίσκεται στο ανάλαφρο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 23:18 το βράδυ που περνά στον Αιγόκερω, οι όψεις της με τον Ποσειδώνα και τον Δία και η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους δίνουν στη μέρα ισχυρή ενέργεια αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού.

Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα είναι βοηθητικό για να μοιραστούμε τις σκέψεις μας με άτομα που έχουν ενσυναίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη, είναι θετική για το ζώδιο σας όμως οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε αγανάκτηση ειδικά για κάποιο πρόσωπο από το εργασιακό περιβάλλον. Ίσως πρέπει να εκφράσετε τα παράπονα σας με τρόπο. Η αντίθεση Σελήνης – Άρη μπορεί να δημιουργεί νευρικό κλίμα στο χώρο της εργασίας σας σήμερα, στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί όψεις έντασης με τον Ποσειδώνα και τον Δία αλλά και αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Έτσι το πλαίσιο που πρέπει να κινηθείτε είναι απρόβλεπτο και ιδιαίτερα νευρικό. Δεν είναι απίθανο δε σήμερα να υπάρχει κάποια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά μια σχέση. Ακόμη σήμερα σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν κάποια θέματα σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πολλά και διάφορα συμβαίνουν γύρω σας σήμερα απαιτώντας την προσοχή σας. Είναι όμως από τις μέρες που είναι πιθανόν κάτι να σας ξεφύγει ή να μην προλαβαίνετε να κάνετε όσα θέλετε. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζοντας δύσκολες όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στο ζώδιο σας. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας χωρίς άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δουλειά ίσως σας φαντάζει βουνό γιατί δεν έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να την κάνετε ή γιατί σας αποσυντονίζουν διάφορα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία μπορεί να δημιουργήσει και την τάση να έχετε απόσταση στις απόψεις σας με τους συνεργάτες σας. Από την άλλη είναι μια μέρα που καλά θα κάνετε να βρείτε μια διέξοδο σε λίγη άσκηση.

ΛΕΩΝ

Οι όψεις της Σελήνης σήμερα δείχνουν μεγαλύτερη νευρικότητα και πρέπει να διαλέξετε με προσοχή τα λόγια σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στο χώρο εργασίας είτε στο σπίτι, για να μην εξελιχθούν πολύ διαφορετικά οι καταστάσεις από αυτό που υπολογίζετε. Σε γενικές γραμμές η καλύτερη τακτική αυτές τις μέρες είναι η αποστασιοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την έκφραση «κάθομαι» σε αναμμένα κάρβουνα μπορεί να τη νιώσετε στο πετσί σας σήμερα καθώς υπάρχει ατμόσφαιρα έντασης. Με τη Σελήνη στον Τοξότη ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στο χώρο εργασίας είτε στο χώρο του σπιτιού. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό.

ΖΥΓΟΣ

Το μυαλό σας τρέχει με χίλια με μια Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας στον Τοξότη, οπότε προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν τη νευρικότητα σας. Προσέξτε ακόμη και πόσο καφέ θα πιείτε. Από την άλλη η μέρα μπορεί να σας φέρει μια πολύ ωραία ιδέα ή μια λύση εξ ουρανού σε ένα πρόβλημα που ίσως σας απασχολεί. Προσοχή στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πολύ δυναμικές όψεις που δημιουργεί η Σελήνη στη διάρκεια της ημέρας δημιουργούν ένα νευρικό πλαίσιο. Από την άλλη είναι και ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιάσετε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας. Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε πόσο παραγωγικοί μπορεί να είστε σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα αλλά και άκρως νευρική. Ίσως θα είναι δύσκολο να περιορίσετε τη νευρικότητα σας στη διάρκεια της μέρας. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα σε κάποια σχέση ή να βλέπετε ότι οι άλλοι είναι ανυπόμονοι μαζί σας. Οι σημερινές όψεις σας καλούν να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι πιθανόν από τη μια να υπάρχει μια κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά, ενώ είναι πιθανόν να είναι από αυτές τις μέρες που σας απευθύνονται άτομα στο χώρο εργασίας προκειμένου κάτι να σας πουν ή να σας αποκαλύψουν κάτι σε σχέση με άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη είναι η κατάλληλη μέρα να βάλετε σε προτεραιότητα τους δικούς σας στόχους. Πότε ήταν η τελευταία φορά που γελάσατε με την καρδιά σας, που νιώσατε έστω για μια ώρα ξένοιαστοι; Αυτός πρέπει να είναι ένας στόχος για σήμερα έστω και το βράδυ. Μιλήστε με φίλους και κοιτάξτε πως θα περάσετε κάπως διασκεδαστικά με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να το κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Άλλη μια μέρα που η πίεση στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Από την άλλη ίσως πρέπει να δείτε καθώς η Σελήνη δημιουργεί όψεις με Ποσειδώνα και Δία πως εκλαμβάνουν την παρουσία και τηδουλειά σας και οι συνεργάτες σας. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη, επειδή τα απρόοπτα καραδοκούν καλά θα κάνετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας.