ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/09

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό το βράδυ της Κυριακής για να σχηματίσει τη νέα Σελήνη λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Δευτέρα. Η Κυριακή είναι κατάλληλη για να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, το σώμα μας. Θετική μέρα για να ξεκινήσουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή να κάνουμε μια πιο αυστηρή δίαιτα.

Από την άλλη ίσως χρειάζεταινα τροποποιήσουμε ένα πλάνο μας, να κάνουμε αλλαγές καθώς η Σελήνη σε ένα μεταβλητό ζώδιο μας δίνει μαθήματα προσαρμοστικότητας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες επηρεάζονται περισσότερο. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στα δυο ζώδια που κυβερνά ο ανάδρομος Ερμής τους Διδύμους και την Παρθένο πολλές φορές αντιλαμβανόμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό την επιρροή του.

ΚΡΙΟΣ

Αν το προηγούμενο διάστημα έχετε ξεφύγει λίγο ή είχατε πολλές υποχρεώσεις και δεν προσέξατε τη διατροφή, τον ύπνο σας και τη σωματική σας κατάσταση, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε έναν τρόπο να ξαναμπείτε σε φόρμα. Από το απόγευμα της Κυριακής ίσως και να νιώθετε μεγαλύτερη ανησυχία καθώς ξεκινά η επιρροή της νέας Σελήνης της Δευτέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μυαλό σας απασχολούν θέματα σε σχέση με τη δουλειά αλλά και τα οικονομικά σας. Είναι πιθανόν να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Η Κυριακή είναι απαιτητική ειδικά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό και θα σας πιάσει μεγαλύτερο άγχος για τα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία κάνοντας τα πράγματα να μην εξελίσσονται στον χρόνο που θα θέλατε. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας γιατί οι εξελίξεις θα έρθουν έστω και καθυστερημένα τον Οκτώβριο. Η Κυριακή από το απόγευμα κι έπειτα είναι σαφώς πιο άνετη μέρα και σας προσφέρει την ευκαιρία ξεκούρασης και διασκέδασης.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνά στον Ζυγό για να σχηματίσει τη νέα Σελήνη της Δευτέρας κι αυτό δεν σας αφήνει ανεπηρέαστους. Έτσι από το απόγευμα της Κυριακής και μετά ίσως νιώθετε μεγαλύτερη ανησυχία. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο είναι αυτά της οικογένειας.

ΛΕΩΝ

Μπορεί το Σάββατο να νιώθατε ότι η προσοχή σας διασπάται και να παρασυρόσαστε σε αχρείαστες αγορές αλλά η Κυριακή, από το απόγευμα και μετά ειδικά είναι πιο χαλαρή και εξωστρεφής, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό. Κανονίστε μια έξοδο, μια βόλτα με φίλους, ένα δείπνο κάτι που να σας διασκεδάζει και να σας ικανοποιεί για να ξεκινήσει όμορφα η καινούρια εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής και θα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Η Κυριακή θα είναι μία σχετικά πιο άνετη μέρα σε σχέση με το Σάββατο, ενώ η προσοχή σας θα στραφεί από το απόγευμα κι έπειτα στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών καθώς αρχίζει η επιρροή της νέας Σελήνης.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται θα περάσει στο δικό σας ζώδιο το απόγευμα της Κυριακής όπου θα σχηματιστεί η νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου και μπορεί να νιώθετε κάπως κουρασμένοι ή ανόρεχτοι. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Επειδή έρχεται μια απαιτητική νέα Σελήνη στο ζώδιο σας τα ξημερώματα της Δευτέρας, θα πρέπει να έχετε ενέργεια αλλά και καλή ψυχολογία για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις, τις ευθύνες αλλά και τις δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής και θα είναι λίγο πιο φιλική προς το ζώδιο σας. Είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία και την επαφή με φίλους, ωστόσο επειδή βρίσκεται σε ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής και ενεργοποιεί την ανάδρομη πορεία του, μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην επαφή σας με τους άλλους. Από το βράδυ της Κυριακής θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι για τα επαγγελματικά σας θέματα μολονότι θα το κρύβετε εύκολα από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα. Μπορεί να νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά και οι αντιδράσεις να είναι σπασμωδικές. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και διαλέξτε σωστά τις προτεραιότητες σας. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα στόχων, φίλων, μελλοντικών σχεδίων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από την θέση της στην Παρθένο είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας. Σας κάνει όμως να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας Η Κυριακή από το απόγευμα κι έπειτα σας βρίσκει σε μια πιο αγχώδη κατάσταση καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό για να σχηματίσει τη νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Δευτέρας στον τομέα της καριέρας για το δικό σας ζώδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Από αυτή τη θέση στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα και γενικά μην αφήνετε στην τύχη σημαντικές δοσοληψίες. Η Κυριακή από το απόγευμα κι έπειτα καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό θα είναι πιο άνετη και η προσοχή σας θα στραφεί στα μελλοντικά σας πλάνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι το απόγευμα της Κυριακής και θα στρέψει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας. Από το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό για να σχηματίσει τη νέα Σελήνη της Δευτέρας κάνοντας τα θέματα των οικονομικών προτεραιότητα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο από 23/09/2022 – 02/10/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/09/2022 – 25/09/2022