ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια ορκισμένοι εχθροί: Καρδιοπάθειες απ’ τις πολλές αντιπάθειες

Pexels

Φτάνει κάποτε ο καιρός που συνειδητοποιείς ότι κάποιους από τους ανθρώπους που θα συναντήσεις στη ζωή σου, απλώς θα τους αντιπαθήσεις. Αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια στοιχειώδη κοινά σημεία αναφοράς (όπως ότι είστε άνθρωποι), κατά τα άλλα, κάθε προσπάθεια επικοινωνίας πέφτει στο κενό. Αν και οι λόγοι που συμβαίνει αυτό, για τον καθένα μπορεί να είναι διαφορετικοί, υπάρχει ένας κοινός παράγοντας. Αστρολογικής φύσης.

Τα ζώδια που είναι ορκισμένοι εχθροί

Αν θα μπορούσες να προβλέψεις εκ των προτέρων ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι εχθροί σου, το να γνωρίζεις το ζώδιό τους, μπορεί να βοηθήσει. Φυσικά τα ζώδια εχθροί έχουν και τις φωτεινές τους εξαιρέσεις, με τις όποιες διαφορές μπορεί να υπάρχουν, να λειτουργούν ως «κόλλα» σε σχέσεις. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια ζώδια, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γίνουν εχθροί σου, ανάλογα με το δικό σου ζώδιο.

Κριός

Οι εχθροί του Κριού είναι συνήθως ο Λέων, ο Σκορπιός, αλλά και εκπρόσωποι του ίδιου ζωδίου. Ο Λέων και ο Κριός έχουν και οι δύο τεράστιο Εγώ. Πράγμα που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ρήξεις, στις προσπάθειες του ενός, να ξεπεράσει τον άλλο. Ο Λέων είναι πιο πιθανό να κρατήσει κακία σε έναν Κριό, την στιγμή που ο Κριός θα σκέφτεται απλώς ο Λέων να του αδειάσει τη γωνιά, για να κάνει τα πράγματα με τον δικό τρόπο. Από την άλλη, ο Σκορπιός και ο Κριός έχουν κοινό κυβερνήτη τον Άρη. Ο Σκορπιός γενικά δείχνει ελάχιστη  υπομονή για την έμφυτη ανάγκη ενός Κριού, να είναι ο καλύτερος.

Ταύρος

Ένα «σταθερό» ζώδιο όπως ο Ταύρος, είναι πιθανό να κάνει εχθρούς ζώδια όπως ο Λέων, ο Υδροχόος και ο Σκορπιός. Οι Ταύροι τοποθετούνται επιβλητικά, και διεκδικούν αποφασιστικά αυτό που θέλουν. Αν καταλάβουν ότι ένα άλλο άτομο δεν είναι πρόθυμο να υποχωρήσει ή να αποδεχτεί μια άποψη διαφορετική από τη δική του, μπορεί να προκύψει σύγκρουση ή μια επικών διαστάσεων αντιπάθεια.

Δίδυμοι

Ο κύριος εχθρός των Διδύμων θα είναι συνήθως άλλοι Δίδυμοι, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν εχθροί με έναν Αιγόκερω και τους Ιχθύες. Ο Αιγόκερως παραείναι ρεαλιστής για τον ανέμελο και εύκολα ενθουσιώδη Δίδυμο. Από την άλλη, στους Ιχθύες αρέσει να μιλάνε για τα συναισθήματά τους. Και ενώ οι Δίδυμοι, είναι απόλυτα ικανοί για κάτι τέτοιο, οι υπερβολικοί συναισθηματισμοί, τους εξαντλούν. Για τους drama queen Ιχθύες, αυτός είναι ένας κάλος λόγος για (συναισθηματικό) πόλεμο.

Καρκίνος

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να είναι εχθροί ενός Καρκίνου είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης. Ο Καρκίνος και ο Κριός είναι αρκετά διαφορετικοί και πιθανότατα θα δυσκολευτούν πολύ, να βρουν σημείο επαφής. Από την άλλη, ενώ ο Τοξότης θέλει να προχωρήσει μπροστά, βρίσκοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα, ο Καρκίνος συνηθίζει να βρίσκει προβλήματα, σε κάθε λύση. Επιπλέον, ο Καρκίνος τείνει να κρατά κακία στους εχθρούς του.

Λέων

Όπως ο Ταύρος, έτσι και ο Λέων πιθανότατα θα δυσκολευτεί με άλλα σταθερά ζώδια. Έτσι, ο Ταύρος, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος μπορεί να βρεθούν όλοι ως εχθροί του λιονταριού του ζωδιακού κύκλου.

Παρθένος

Οι εχθροί της Παρθένου είναι συνήθως ο Τοξότης, ο Κριός και ο Ζυγός. Ο Παρθένος και ο Τοξότης βρίσκουν συχνά αντιξοότητες στις σχέσεις τους. Ο Παρθένος μπερδεύεται από το σαρωτικό όραμα ενός Τοξότη, ο οποίος αδυνατεί να καταλάβει την αναλυτική και οργανωτική σκέψη και συμπεριφορά του Παρθένου.

Ζυγός

Το αρμονικό «Εμείς» ενός Ζυγού, έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με το αυταρχικό «Εγώ» ενός Κριού. Επιπλέον, άλλοι πιθανοί εχθροί ενός Ζυγού, μπορεί να είναι ο Σκορπιός και o Παρθένος. Ο Παρθένος παίρνει αποφάσεις, την ώρα που ένας Ζυγός αδυνατεί να αποφασίσει. Επιπλέον, η σκληρή αγάπη ενός Σκορπιού,  μπορεί να κάνει έναν Ζυγό, έξαλλο καθώς συνήθως δεν είναι έτοιμος για κριτική.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός τείνει να μην τα πάει καλά με τον Λέοντα, τον Δίδυμο ή τον Υδροχόο. Ο Λέων είναι συνήθως ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, κάτι που μερικές φορές μπορεί να δυσκολέψει έναν Σκορπιό. Και, επειδή οι Δίδυμοι μπορεί να είναι χειριστικοί από μόνοι τους, αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση τους με έναν Σκορπιό επειδή μπορούν να χειραγωγήσουν τους πάντες.

Τοξότης

Οι πιο πιθανοί εχθροί για έναν Τοξότη, είναι οι Ιχθύες, ο Καρκίνος και ο Υδροχόος. Ο Τοξότης λύνει προβλήματα, επομένως μπορεί να αντέξει πολύ έναν Ιχθύ που επιλέγει να επικεντρωθεί στη σύγκρουση, αντί να κάνει βήματα για να διορθώσει τα πράγματα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ισχυρό ζώδιο της γης. Είναι γνωστός για την αφοσίωσή του στην επίτευξη των επαγγελματικών του στόχων. Έτσι μπορεί να αντιληφθεί τον Κριό, τον Καρκίνο και τον Ζυγό ως απειλή. Ο Κριός είναι πολύ ανταγωνιστικός και πομπώδης για τον εργατικό και πρακτικό Αιγόκερω. Ο Καρκίνος από την άλλη, είναι πολύ πράος και ήπιος. Τέλος, ο Ζυγός τείνει να στοχεύει να ευχαριστήσει τους γύρω του, ενώ ο Αιγόκερως πιστεύει ότι πρέπει να χαράξει το δικό του μονοπάτι, έστω και αν κάποιοι δυσαρεστηθούν στην πορεία.

Υδροχόος

Οι πιο πιθανοί εχθροί για τον Υδροχόο, είναι ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως. Ο Ταύρος και ο Υδροχόος, παλεύουν να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο. Το πείσμα που δείχνουν και οι δύο, εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Ιχθύες

Δίδυμοι, Παρθένοι και ο Τοξότες, είναι οι πιο συχνοί αντίπαλοι για τους Ιχθύες. Οι Ιχθύες ως ελεύθερα πνεύματα, μπορεί να τα βρει σκούρα με ζώδια που δεν καταλαβαίνουν πάντα τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι βλέπουν τον κόσμο. Οι Δίδυμοι έχουν έντονη επιθυμία να επικοινωνήσουν, ενώ οι Ιχθύες μπορεί να αποφεύγουν τις λέξεις. Ο Παρθένος μπορεί να απαιτεί ισχυρά όρια που συχνά πληγώνουν συναισθηματικά τους Ιχθύες. Ο Τοξότης απλά δεν θα επιτρέψει στους Ιχθύες να μειώσουν τον ενθουσιασμό τους.