ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 25 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Δία στον Κριό χαρακτηρίζει κυρίως την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Αισθήματα και χρήματα έρχονται στο προσκήνιο και η ψυχολογία μας έχει σκαμπανεβάσματα.

Τη Δευτέρα η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους, σε φάση κενής πορείας αρκετές ώρες από τις 11:14 το πρωί μέχρι τις 20:54 το βράδυ κι ύστερα θα α περάσει στον Καρκίνο. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, δεν έχει τόσο κακή φήμη αλλά μάς κάνει πιο ράθυμους και υπερβολικούς, ενώ δημιουργεί και τάση για λαιμαργία.

ΚΡΙΟΣ

Επικοινωνιακοί, με αυτοπεποίθηση και αποφασισμένοι να επιτύχετε τους στόχους σας είστε σήμερα. Αυτό δε σημαίνει ότι η προσέγγισή σας απέναντι στα πράγματα αρέσει, ειδικά σε εκείνους που σας ζηλεύουν για κάποιο λόγο. Αντί να ενδώσετε στην αρνητικότητα ασχοληθείτε με την δουλειά σας όσο καλύτερα μπορείτε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν περισσότερο τα διαδικαστικά ζητήματα των οικονομικών και των επαγγελματικών σας σήμερα. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, μπορεί να δημιουργεί πίεση στις σχέσεις σας κι ίσως φέρει δικές σας ανασφάλειες στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο υπεραναλυτικοί σε όλα, ειδικά για παρελθοντικά ζητήματα που δεν μπορείτε να το αλλάξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη, θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και για πολλές ώρες σε φάση κενής πορείας. Η Σελήνη στο ζώδιο μας μάς φέρνει σε θέση πρωταγωνιστή αλλά αυτό συνοδεύεται κι από άγχος. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σας κάνει αρκετά γενναιόδωρους απέναντι στους άλλους γι’ αυτό προσέξτε ιδιαίτερα πως διαχειρίζεστε τα χρήματα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο προηγούμενο από το δικό μας ζώδιο, τότε τα επίπεδα της ενέργειας μας είναι λίγο πιο χαμηλά και χρειάζεται να προσπαθήσουμε περισσότερο, πράγμα που ισχύει για τους Καρκίνους στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Δία στον Κριό αυξάνει τον αριθμό των υποχρεώσεων κι ίσως νιώσετε εξαντλημένοι. Προσπαθήστε να διαμοιράσετε όσες ευθύνες μπορείτε και στους άλλους και αποφύγετε σημαντικές και δεσμευτικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, οι δικοί σας άνθρωποι σάς στηρίζουν και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στους στόχους σας. Μην δίνετε ενέργεια σε νέα ξεκινήματα σήμερα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ίσως φέρει κάποια είδηση που θα σας αναστατώσει βραχυπρόθεσμα. Σήμερα προσέξτε αρκετά τις υπερβολές αλλά και τις υποσχέσεις που δίνετε και παίρνετε με ενθουσιασμό.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε φάση κενή πορείας στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνοντας μπροστά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ίσως σας κάνει να βιάζεστε να ολοκληρώσετε όλα αυτά που έχετε να κάνετε. Πάρτε το χρόνο σας και μην τρέχετε να προλάβετε αν δεν θέλετε αργότερα να διορθώνετε λάθη. Επειδή υπάρχει μια τάση υπερβολής και ανησυχίας σήμερα ας είστε λίγο πιο ψύχραιμοι.

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα είναι πιο αισιόδοξη μέρα για σας με τη Σελήνη μέχρι τις 20:53 το βράδυ, στους Διδύμους να κάνει τα πράγματα να ρέουν στην καθημερινότητα σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία σας καλεί να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μην δώσετε υποσχέσεις σήμερα γιατί μπορεί να φανείτε ασυνεπείς στην τήρηση τους. Προσέξτε τον ανταγωνισμό και μην γίνεστε υπερβολικοί όταν συναντάτε αντίσταση από άτομα στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο των Διδύμων και θέματα που αφορούν στα οικονομικά σάς απασχολούν πιο έντονα. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δια σάς καλεί να φροντίσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Καλό είναι να προσέξετε επίσης σχέσεις στο περιβάλλον εργασίας αλλά και τις μετακινήσεις σας. Μην πιστέψετε υποσχέσεις που δίνονται με ενθουσιασμό και αφορούν στο μέλλον.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στους Διδύμους, στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών. Ίσως νιώθετε στασιμότητα σε κάποια σχέση, είτε ερωτική, είτε επαγγελματική ή ακόμα και στη σχέση με τα παιδιά σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, δείχνει αστάθεια στα οικονομικά σας αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει εκεί μια θετική έκβαση. Αποφύγετε τις μη αναγκαίες αγορές. Ο μόνος κίνδυνος σήμερα είναι οι υπερβολές και η έλλειψη μέτρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους, δίνει έμφαση στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ευθύνες και σας κάνει και πιο συνειδητοποιημένους για θέματα της υγείας σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία ίσως φέρει παρεξηγήσεις και διαφωνίες σε θέματα σχέσεων με ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι απέναντι στην ένταση. Μην υψώσετε τόνους αλλά βάλτε τα όρια σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων ταιριάζει πολύ στην ελεύθερη και αέρινη φύση του ζωδίου σας και σας κάνει λίγο πιο αισιόδοξους. Θέματα ερωτικών σχέσεων ή θέματα των παιδιών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία χρειάζεται προσοχή σε θέματα επικοινωνίας αλλά και στην έλλειψη συγκέντρωσης. Σήμερα μπορεί κάποιος να σας απογοητεύσει αν σας έδωσε μια υπόσχεση που δεν κράτησε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από τους Διδύμους, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή στο σπίτι. Το τετράγωνο Αφροδίτης- Δία επηρεάζει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας. Ίσως δεχτείτε κριτική ή ίσως νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε στις κοινές υποχρεώσεις σας. Αιτία διαφωνιών μπορεί να είναι επίσης τα οικονομικά. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Το βράδυ σαφώς θα είναι πιο ήρεμο και πιο ευχάριστο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα