ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 25 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι επιρροές είναι χωρισμένες μέσα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου ακριβώς στα δύο και είναι εντελώς διαφορετικές σαν αίσθηση. Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Ταύρο που συναντά πρώτα τον Ουρανό τα ξημερώματα του Σαββάτου και το βράδυ της Κυριακής τον Κρόνο σε τετράγωνο, δίνει λίγο πιο βαριά αίσθηση.

Αναλογιζόμαστε «τα πρέπει» της δουλειάς αλλά και τις έννοιες και τα άγχη που έχει ο καθένας από μας στη ζωή του. Είναι μια ημέρα για να βάλουμε σε τάξη  το σπίτι και να οργανώσουμε καλύτερα τα πρακτικά μας θέματα. Ευτυχώς και τις δυο μέρες δεν έχουμε ιδιαίτερα επιβαρυντικές όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο αποτελεί με κάποιο τρόπο μια συνέχεια του κλίματος της Παρασκευής με τη Σελήνη στον Ταύρο μέχρι το βράδυ. Θα εστιάσετε περισσότερο σε κάποια πρακτικά θέματα ίσως των οικονομικών σας μολονότι μπορεί να μπείτε και στο πειρασμό να κάνετε κάποια ψώνια. Στην πορεία της μέρας μπορεί να κανονίσετε κάτι με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας και να περάσετε μαζί τους κάποιες απολαυστικές στιγμές.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και νιώθετε μεγαλύτερο ενθουσιασμό με ό,τι καταπιάνεστε και έχετε στο πρόγραμμα σας. Το Σάββατο όλα τα φώτα είναι πάνω σας. Εξαιρετική μέρα για δημιουργία και επικοινωνία αλλά και για να κανονίσετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο να μιλήσετε για τα σχέδια σας και τα δικά του. Θετική και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας από πλευράς εμφάνισης ή να ψωνίσετε κάτι  για σας που θα σας κάνει να χαρείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι μέρα αφοσίωσης στον ίδιο σας τον εαυτό. Καταλαβαίνετε ότι οτιδήποτε άλλο θα σας φαίνεται αγγαρεία αν δεν το επιθυμεί η ψυχή σας. Μια μέρα αφιερωμένη ξεκάθαρα στον ύπνο, την ξεκούραση, τη φροντίδα του εαυτού σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεχάσετε τα πρέπει και τις υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας δίνει ενέργεια, σας κάνει χαρούμενους, σας τρέφει σωστά, σας διατηρεί τονωμένους. Κι εδώ που τα λέμε χρειάζεστε ένα διάλειμμα κι από τους άλλους για να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη να παραμένει στον Ταύρο σε όλη την διάρκεια της μέρας φαίνεται ότι θα συμπιέσετε όσο μπορείτε το πρόγραμμα σας για να προλάβετε να δείτε ή να μιλήσετε με όσο μπορείτε περισσότερους φίλους ή συνεργάτες. Είναι μια μέρα με έμφαση στα θέματα της επικοινωνίας και των κοινών δραστηριοτήτων. Όσο κουρασμένοι κι αν είστε τα κέφια είναι ψηλά και βέβαια ο δείκτης κοινωνικότητας αγγίζει επίσης πολύ υψηλά όρια.

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου είναι εδώ αλλά για ένα περίεργο λόγο δεν μοιάζει ακριβώς με ένα Σαββατοκύριακο. Οι πιθανότητες να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε χαλαρότητα στο σπίτι είναι πολύ λίγες. Είτε χρειάζεται να εργαστείτε, είτε να τελειώνετε με κάποιες εκκρεμότητες της δουλειάς ώστε από Δευτέρα να είστε πανέτοιμοι και άκρως ανταγωνιστικοί. Μπορεί πάλι να έχετε δουλειές στο σπίτι και υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια που δεν θα σας επιτρέψουν να περάσετε και πολλές ώρες στον καναπέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο έχει πιο ξένοιαστο τόνο με τη Σελήνη στον φιλικό σας Ταύρο να ανεβάζει τη διάθεση σας. Βέβαια ταυτόχρονα μπορεί να έχετε και κάποιες τάσεις φυγής αλλά μια βόλτα ακόμη και με τα πόδια ή έστω μια εκδρομή στην πιο κοντινή παραλία για να αλλάξετε κάπως παραστάσεις μπορεί να φτάνει για να σας δώσει μια ψευδαίσθηση αυτής της αλλαγής. Μια σούπερ επικοινωνιακή μέρα που ίσως σας βρει να μιλάτε με φίλους, συνεργάτες ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ανταλλάσσετε απόψεις με τους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη εξακολουθεί το τουρ της στον Ταύρο και μέσα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο απαιτώντας ησυχία, ιδιωτικότητα και αφοσίωση στους στόχους που έχετε. Κάποια θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει και μια συναισθηματική ατμόσφαιρα κάπως φορτισμένη σε μια σχέση. Μάλιστα θα είστε και ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και η προσοχή σας θα είναι απερίσπαστη.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο αποτελεί αστρολογικά μια προέκταση της Παρασκευής με τη Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στον Ταύρο στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων. Είναι η μέρα που θα την αφιερώσετε στο ταίρι σας, στους φίλους, τους αγαπημένους και μαζί τους θα περάσετε την μέρα με κοινές δραστηριότητες απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Βέβαια το βράδυ του Σαββάτου είναι αρκετά πιο πιεστικό γι’ αυτό μην επιλέξετε μια παρέα που δεν μιλά στην καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη να περιφέρεται ακόμη μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας φαίνεται ότι και το Σάββατο θα ασχοληθείτε με θέματα της δουλειάς σας ή μπορεί να ξεσκονίζετε διατροφές και δίαιτες προκειμένου να μπείτε σε ένα πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες. Από την άλλη φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και οι ετοιμασίες για την δουλειά ή τις σπουδές που έχετε να κάνετε ώστε να σας βρει η επόμενη εβδομάδα σε μια κανονική ροή εργασίας ή μελέτης και όχι μέσα στην τρέλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο είναι μια πιο γλυκιά, δημιουργική κι ευχάριστη μέρα για σας και θα σας πρότεινα να μην την επιβαρύνετε με πολλές υποχρεώσεις και δουλειές. Αντιθέτως να την εκμεταλλευτείτε για να το ρίξετε λίγο έξω. Να διασκεδάσετε με τα παιδιά ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και ικανοποίηση χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερο κόπο από την πλευρά σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε όλη την διάρκεια του Σαββάτου Σελήνη στον Ταύρο σας βάζει σε μια διάθεση πολύ σπιτική και θα θέλετε να την βγάλετε στο οικείο σας περιβάλλον χωρίς πολλές διαταράξεις της ησυχίας σας. Ενδεχομένως να έχετε και κάποιες δουλειές ή μπορεί να θέλετε να προετοιμαστείτε λίγο για την εβδομάδα που έρχεται σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας  και με πολλή όρεξη θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με φίλους ή να μοιραστείτε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον σύντροφο σας. Σε γενικές γραμμές θα θελήσετε να έχετε ένα πολύ ελεύθερο πρόγραμμα χωρίς «πρέπει» και καταναγκαστικές δουλειές.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/06/2022: Ποια 4 ζώδια θα κάνουν νέα ξεκινήματα;

Αφροδίτη στους Διδύμους 23/06/2022 – 18/07/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά;

Τα 3 στάδια εξέλιξης του Καρκίνου: Ο Καρκίνος, η Λερναία Ύδρα, το παγώνι