ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 25 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ερμή τις πρώτες ώρες της Δευτέρας. Γι’ αυτό ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στις εξόδους μας για διασκέδαση τόσο στην επικοινωνία με τους άλλους αλλά και στην οδήγηση.

Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 03:33 μέχρι τις 13:14 το μεσημέρι που θα πάρει θέση στους Ιχθύς. Οι ώρες προσφέρονται για πολύ χαλαρά προγράμματα και για ξεκούραση. Η κύρια όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ενισχύει ακόμη περισσότερο το ιχθυακό στοιχείο της ημέρας.

Η όψη αυτή μας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους, ονειροπόλους, ενώ ενισχύει και τις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Σαφώς δεν βοηθά ιδιαίτερα να είμαστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα ευτυχώς όμως για τους περισσότερους είναι αργία η σημερινή μέρα κι έτσι δεν θα δυσκολευτούμε ιδιαίτερα.

ΚΡΙΟΣ

Από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε. Να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεββάτι θα σας φανεί ίσως βουνό. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο. Bάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με την ψυχική σας ηρεμία. Επειδή από αύριο θα είναι πιο απαιτητικές οι μέρες προσπαθήστε ίσως να κάνετε λίγη προεργασία τις βραδινές ώρες ή εκμεταλλευτείτε τις για να ξεκουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς από το μεσημέρι κι έπειτα ευνοεί την επαφή με φίλους και γνωστούς  μολονότι το μυαλό σας θα είναι κάπως διασκορπισμένο. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας και βρείτε κάτι διασκεδαστικό να κάνετε. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η, να βγείτε για ένα δείπνο, να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική ή ταινία! Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη και κοινωνική Δευτέρα, που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι αρκετά πιο βατό. Μην ξεχνάτε ότι στο τέλος της εβδομάδας σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη στο ζώδιο σας και οι μέρες θα είναι πιο απαιτητικές.

Τα Ζώδια Σήμερα από την Άση Μπήλιου – ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των υποχρεώσεων σας βάζει η Δευτέρα κυρίως από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα προχωρήσει στους Ιχθύς. Με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή προς τον Ποσειδώνα μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Είναι αλήθεια ότι ο Ποσειδώνας στον τομέα της κατεύθυνσης της ζωής σας προκαλεί κάποια διλήμματα ή κάποια σύγχυση και τώρα με τόσους πλανήτες στους Ιχθύς όλο αυτό γίνεται πιο έκδηλο. Γι’ αυτό μην βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως παιδιά της Σελήνης, έχετε μια ανήσυχη, ευαίσθητη αλλά ευπροσάρμοστη φύση. Προσπαθήστε να μην μένετε όμως κολλημένοι στα παλιά. Η Σελήνη από τον Υδροχόο μέχρι το μεσημέρι αναμοχλεύει κάπως τα συναισθήματα σας. Στην πορεία της μέρας η διάθεση αλλάζει και με τη Σελήνη στους Ιχθύς. Η κύρια όψη της ημέρας το εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα σας προτρέπει να βρείτε κάτι που σας εμπνέει, ή κάτι που να σας εξελίσσει. Δεν προσφέρεται ιδιαίτερα για να είστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα. Αφήστε το μυαλό σας και τη φαντασία σας να σας πάει σε όποιο μονοπάτι επιθυμεί εκείνη.

ΛΕΩΝ

Οι πρωινές ώρες της Δευτέρας είναι σχετικά πιο «βαριές». Από το μεσημέρι, η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας. Παρόλα αυτά μπορεί να μην νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο. Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους να τα προσέξετε. Ένα αίσθημα σύγχυσης ή μπερδέματος σε κάποιες σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές είναι πιθανό σήμερα. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πρωινές ώρες της Δευτέρας είναι ουδέτερες και καλά θα κάνετε να ξεκουραστείτε λίγο. Από αύριο θα είναι πιο απαιτητικά τα πράγματα και οι υποχρεώσεις σας αυξημένες. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη στους Ιχθύς, στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας. Προσωπικές και επαγγελματικές. Πιθανώς να λάβετε κάποια πρόσκληση για το βράδυ για μια έξοδο. Αν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει καλά θα κάνετε να την αποδεχτείτε. Αν όχι μην καταπιέσετε τον εαυτό σας. Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα, είναι η καλύτερη τακτική σήμερα και αύριο ειδικά αν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν τα σέβονται.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Οι πρωινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα είναι πιο χαλαρές και θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε λίγο. Στην πορεία η Σελήνη στους Ιχθύς, σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Τα θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας. Σήμερα μετά το μεσημέρι όπως και αύριο, θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά που συνήθως σας φαίνονται βαρετά. Από την Τετάρτη όμως ξεκινά ένα πιο απαιτητικό διάστημα που μπορεί να σας ζορίσει περισσότερο γι’ αυτό μην αναβάλλετε πράγματα γι’ αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πρωινές ώρες της Δευτέρας είναι λίγο πιο κοπιαστικές. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και καλά θα κάνετε να βρείτε πως θα διοχετεύσετε την δημιουργικότητα σας. Η κύρια όψη της Δευτέρας είναι το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα.  Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, οι επαφές με φίλους, οι έξοδοι για διασκέδαση μπορεί να σας δώσουν περισσότερη ικανοποίηση. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα και να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για μετά την Πέμπτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και είστε από τους εξωστρεφείς του ζωδιακού, η σημερινή μέρα σας σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Η Σελήνη αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα. Ενδεχομένως να έχετε αρκετές υποχρεώσεις σε οικογενειακό επίπεδο και να νιώθετε κουρασμένοι. Από την άλλη μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να σας δημιουργεί εξαιρετική σύγχυση. Δεν χρειάζεται όμως να πιεστείτε να αποφασίσετε κάτι σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πρωινές ώρες της Δευτέρας σας βρίσκουν σε μια πιο ράθυμη διάθεση. Από το μεσημέρι κι έπειτα όμως η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και κάνει έντονη την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας. Να κινηθείτε, να δείτε φίλους και συγγενείς και γενικώς να βγείτε από το σπίτι για να αλλάξετε παραστάσεις. Σε κάθε περίπτωση η καλή διάθεση δεν θα λείψει ό,τι κι αν έχετε στο πρόγραμμα σας να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα της ημέρας μπορεί να σας φαίνεται λίγο πιο «βαρύ». Μέχρι το μεσημέρι, μην πιέσετε τον εαυτό σας και αν δεν έχετε υποχρεώσεις, ξεκουραστείτε.  Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς, στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Πιθανώς να σκέφτεστε τρόπους πως θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πως γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Αναρωτηθείτε αν εσείς οι ίδιοι κάνετε λάθη ή δείχνετε επιπολαιότητα στην διαχείριση των χρημάτων ή τα χρησιμοποιείτε για να καλύπτετε άλλες ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα θα είναι σε φάση κενής πορείας. Κι αφού η Σελήνη παίρνει «ρεπό» καλά θα κάνετε να πάρετε κι εσείς! Εκμεταλλευτείτε το πρωινό της Δευτέρας για να ξεκουραστείτε λίγο ή να τελειώνετε με εκκρεμότητες που έχετε στο σπίτι. Στην πορεία η  Σελήνη παίρνει θέση στο ζώδιο σας.  Από τη μια γίνεστε πιο ενεργητικοί. Από την άλλη συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι. Μην καταπιέζεστε και μην κρύβετε τα συναισθήματα σας ακόμη κι αν είναι αρνητικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ήλιος στον Ταύρο: Ο συμβολισμός

Kλήρος της τύχης σε οίκο: Σε ποιον τομέα έχετε τύχη στη ζωή σας

10 χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Ταύρου